Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@burkina píše:
Ahoj holky, nevíte prosím, jak se jmenuje ta písnička, kterou hrajou když májí Rozina s Richardem intimnosti?
myslíš ten klarinet s klavírem? podle mě to je melodie přímo pro seriál..
@brko píše:
tak to ja rozlisuju, holt to mame kazdy jinak
Nevidím důvod k tomu, aby seriálové postavy byly bez úcty. Však má být Ulice příklad běžného života.
@atominnka píše:
@KPKristy tak už znáš![]()
![]()
je fakt, že já mám spíš pdel a stehna, břicho ani ne
Ja si pamatuju, jak jsem se „topila“ pri obouvani v tehotenstvi. Tehdy jsem si rikala, ze bych ta kila nechtela nosit porad. A ten vlivna zdravi je jasny.
Ale urazit jsem nemela v umyslu, omlouvam se!
@KPKristy nejsem uražená
Vliv na zdraví uznávám, to se nedá zpochybnit
V těhotenství jooo, to já taky ![]()
@Moise Mně přijde na Eddieho moc upnutá, což mě asi trochu děsí, vzhledem k mým zkušenostem
![]()
@Anna766 píše:
Tam bych to viděla tak že Frgálovci s farářem v závěsu by Rozinu podrželi. Richard by byl otec roku. Problémy by dělal a o potrat usiloval starej Weber.
toho by asi klepla pepka ![]()
@radkka píše:
@Moise Mně přijde na Eddieho moc upnutá, což mě asi trochu děsí, vzhledem k mým zkušenostem![]()
jojo, to je. Byla do něj zamilovaná, ne? ![]()
Mě přijde i docela hezká - je podle mě hezčí než Adriana, ale to je asi věc individuálního vkusu ![]()
@Patricia89 já vím, už mi došlo, že jsem se sekla, tak jsem dala edit ![]()
@Moise píše:
jojo, to je. Byla do něj zamilovaná, ne?
Mě přijde i docela hezká - je podle mě hezčí než Adriana, ale to je asi věc individuálního vkusu
Zamilovala se do něj, protože mají pár společných zájmů, nic spolu neměli, nedával jí žádné naděje a ona je stejně jak zaslepená…mně to teda přijde děsivý ![]()
@KPKristy píše:
Prosim vas, co tu melete o tehotenstvi? Kdo? S kym? Jak??
Nikdo s nikým nic. Jen teorie ![]()
@Lizzi píše:
myslíš ten klarinet s klavírem? podle mě to je melodie přímo pro seriál..
to asi ne, normálně tam zpívá ženská, bylo to ted v pátek, jak přišel k ní domů, hrozně se mi ta písnička líbí
@KPKristy píše:
Prosim vas, co tu melete o tehotenstvi? Kdo? S kym? Jak??
To niiic, jen občas zkouší psát své vlastní scénáře.
![]()
tak to ja rozlisuju, holt to mame kazdy jinak