Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mne, jestli je vůbec někdo, komu je sympatická Halamová… Je to šílená ženská. Jak se cpe jiným do života- Miloš ji měl tou sklenicí sejmout…
@me2dova mě tolik nevadí
jako jo, někdy to přehání, ale co se týče Evy, tak mi přijde, že jí fakt otevřela oči a pomohla jí k tomu, aby se svým životem něco dělala. Nebýt jí, sklopí oči a jede s Midloněm zpátky a ještě se mu omlouvá ![]()
Ale co se týče těch léčivých účinků bylinek, tak tam to přehánějí, fakt nevěřím tomu, že samotné bylinky dokážou vyléčit migrénu tak, aby úplně zmizela ![]()
@Moise píše:
@me2dova mě tolik nevadíjako jo, někdy to přehání, ale co se týče Evy, tak mi přijde, že jí fakt otevřela oči a pomohla jí k tomu, aby se svým životem něco dělala. Nebýt jí, sklopí oči a jede s Midloněm zpátky a ještě se mu omlouvá
Ale co se týče těch léčivých účinků bylinek, tak tam to přehánějí, fakt nevěřím tomu, že samotné bylinky dokážou vyléčit migrénu tak, aby úplně zmizela
Dokáží. To, co s migrénou tetě udělala marihuana s ní nezvládlo ani 20 let lékařských experimentů ![]()
@Fjodorka píše:
Dokáží. To, co s migrénou tetě udělala marihuana s ní nezvládlo ani 20 let lékařských experimentů
@Fjodorka píše:
Dokáží. To, co s migrénou tetě udělala marihuana s ní nezvládlo ani 20 let lékařských experimentů
mému strýci pomohla s rakovinou. nyní je ve stádiu, kdy může v podstatě normálně fungovat
ale i jiné byliny jsou účinné. my známe jen ty naše kytky co rostou na louce, ale třeba čínské byliny nebo z pralesa různé léčivé rostliny to je fakt nářez!
@Lizzi píše:
mému strýci pomohla s rakovinou. nyní je ve stádiu, kdy může v podstatě normálně fungovatale i jiné byliny jsou účinné. my známe jen ty naše kytky co rostou na louce, ale třeba čínské byliny nebo z pralesa různé léčivé rostliny to je fakt nářez!
Máš pravdu, znám to na vlastní kůži, i u dcerky, takže Halamku tam nasadili asi proto, aby lidem otevřela oči, že ne vše se musí nutně hned léčit chemií.
@Jančakecalka píše:
Máš pravdu, znám to na vlastní kůži, i u dcerky, takže Halamku tam nasadili asi proto, aby lidem otevřela oči, že ne vše se musí nutně hned léčit chemií.
Ale mám obavy, že tady je to prezentováno stylem: pryč s léky, nasadíme bylinky, ty to vyřeší…
@kometaO5 píše:
Ale mám obavy, že tady je to prezentováno stylem: pryč s léky, nasadíme bylinky, ty to vyřeší…
Jenže u nás to tak opravdu bylo. Dcera se roky léčila a bylo k ničemu, čímdál horší a měla i jaterní problémy po lécích, ale po bylinách je to s ní jen lepší a lepší, takže já to beru jinak, no.
@Jančakecalka píše:
Jenže u nás to tak opravdu bylo. Dcera se roky léčila a bylo k ničemu, čímdál horší a měla i jaterní problémy po lécích, ale po bylinách je to s ní jen lepší a lepší, takže já to beru jinak, no.
To chápu. Já mám zkušenosti zase s doplněním léčby bylinkami, případně čínskou medicínou. Jako onkologický pacient jsem se setkala s různými názory, ale viděla jsem několikrát dost tragické důsledky vynechání léčby a spoléhání se jen na bylinky…
@NinPe píše:
Holky, kdo koukáte dopředu, co zase bude prudit Kurvíz???
Já jen vím, že nedá Tereze před synem pusu a v pondělí Kurvízková bude sedět v jeho autě (s ním) před školou a uvidí Terezu, jak jde s Oliverem, tak jí to asi řádně nandá.
@radkka děkuju. Já právě zahlídla něco na fb, že zase bude Tereze dávat kapky a prudit nebo co… tak jsem chtěla být trošku v obraze ![]()
@NinPe píše:
@radkka děkuju. Já právě zahlídla něco na fb, že zase bude Tereze dávat kapky a prudit nebo co… tak jsem chtěla být trošku v obraze
Co přesně se stane nevím, zatím tam nic extra nebylo ![]()
@Patricia89 píše:
Holky, tak sem videla par dilu stare Ulice a pripada mi nejaka lepsi. Je tam vice temat. Hodne toci ve skole. A je to celkove jiny, nez je ted ulice.
Ted jsou tam tri temata a ty jedou dokola.Nezda se Vam?
Dneska me pobavila Gabina, jak rikala, ze Hynek je pitomec a ze je hnal jak nadmuty kozy![]()
jo souhlasím, taky mě ten děj, co je teď ve staré Ulici baví mnohem víc, než ta nová. Ani to posl. dobou nesleduji, fakt mě to už vůbec nebaví, tak jsem zjistila, že se dá čas využít i užitečněji, než ho zabíjet Ulicí, která stejně stojí za starou bačkoru… ale nevím, jak dlouho mi toto odhodlání vydrží ![]()
@Patricia89 píše:
Tak to ti preju, abys to dlouho vydrzela.
Ja takovy odhodlani a vuli nemam. Sice nadavam taky, ale cumim na to poradA copak misto toho delas?
pracuji z domova a mam už asi měsíc nemocný dítě, takže večer, jak přijde manžel, strčím mu dítě a pracuji, takže se mi to i hodí:-), spíš pak čučím v noci na tu retro Ulici, to jsem už úplně vyšťavená, tak je to tak akorát na dobrou noc
![]()