Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
21.11.15 20:29
@Martrich píše:
a nebo tam rovnou šoupnou nějakýho Džihádistu, neeee?? To je zase přehnané a myslím, že scénáristům je „šuma fuk“, že má Charlie Sheen AIDS.
Já to dneska ani včera neviděla, jen kousek s Midloňem jak včera rozbil tu sklenici. A Zuzana mi tam zbytečná nepřijde 8)

Charlie Sheen nemá AIDS! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.15 20:56

Jsem HIV+ a mám zdravé dítě :palec: Takže případné dotazy ráda zodpovím :)

• Citovat
  • Upravit
50133
21.11.15 21:04

Ve Stardance je dnes v publiku Kobyla a Digitálka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.11.15 21:08
@MUFICE píše:

fakt? jsem si jich nevšimla a čučím na to…
Jinak ukázky na příští týden, Simona vyhrožuje výpovědí, Kurvíz opět prudí, Drbohlav opět na scéně, má Adri údajně povědět nějaké pikantnosti o Kláře a na co se těším, Rozinka a Ríša budou sami… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.11.15 21:09
@Fjodorka
@Fjodorka píše:
Charlie Sheen nemá AIDS! :lol:

ok, tak je HIV pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.11.15 21:28
@MUFICE píše:

A Maurerove to fakt sekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
21.11.15 21:28
@Anonymní píše:
Jsem HIV+ a mám zdravé dítě :palec: Takže případné dotazy ráda zodpovím :)

no když už to tu padlo a nabídla ses, tak mě by zajímalo, jak to probíhá, jestli Ti to teda nevadí :kytka: otěhotněla jsi přirozeně? A jak se pak kontroluje miminko v děloze a probíhá případná léčba, nebo jakto, že se to nepřenese na miminko? A třeba plodová voda, obsahuje taky virus HIV? Omlouvám se, jestli je to příliš, ale nikdy jsem se o tom s nikým nebavila a nic o tom nevím. Moc děkuji za odpovědi! :hug:

• Citovat
  • Upravit
3443
21.11.15 21:34
@Anonymní píše:
Jsem HIV+ a mám zdravé dítě :palec: Takže případné dotazy ráda zodpovím :)

a ja bych se zeptala, zda bylo mimco planovane a byla jsi ochotna prijmout veskera rizika 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.15 22:04

Holky, taky vám Machálková přijde trochu arogantní a moooc sebevědomá? :think: Docela mě ve Stardance sere, nemám ráda lidi bez pokory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.11.15 22:06
@radkka píše:
Holky, taky vám Machálková přijde trochu arogantní a moooc sebevědomá? :think: Docela mě ve Stardance sere, nemám ráda lidi bez pokory.

Kdyz budu mit v jejim veku takovou figuru a budu takhle tancit, tak budu taky sebevedoma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.15 22:07
@KPKristy píše:
Kdyz budu mit v jejim veku takovou figuru a budu takhle tancit, tak budu taky sebevedoma ;)

Nejde o figuru, ale o to, co vypouští z pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.11.15 22:09
@radkka píše:

Tak toho si spis nevsimam. Kdyz trenuji, koukam na jejiho tanecnika a slintam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
21.11.15 22:26
@radkka píše:

Počkej, co máš teď třeba na mysli? Asi jsem to neslyšela celé..
A Digi jsem tam teda zahlídla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
21.11.15 22:28
@radkka píše:

Tak zrovna ta je nejvic arogantni clovek, ktereho znam. Kazdy rok na firemni akce zveme jejake osobnosti ale co predvadela pani Machalkova nemelo obdoby. Pripadne fanousky o fotografii posilala nekam, s hudbou mela problem, s mikrofonem, odposlechem. Se vsim. Ta pokora ji opravdu chybi. Po ni vystupoval jiny host-zpevak medialne znam, ale ten byl tak ochotny. Dokonce jsem ho odchytla hned kdyz vylezl spoceby po vystoupeni a ochotne spolupracoval. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.11.15 22:29
@Žirafa 69 píše:
Počkej, co máš teď třeba na mysli? Asi jsem to neslyšela celé..
A Digi jsem tam teda zahlídla taky.

Na dnešek jsem nekoukala. Měla jsem jí vždy docela ráda, teda jako malá holka, už nějakou dobu její muziku fakt neposlouchám, ale těšila jsem se na ní a zklamalo mě to :nevim: Myslím, že to bylo hlavně v prvním díle, ale nevim, koukám na to na netu na přeskáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí