Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14602
19.11.15 19:07
@Patricia89 píše:
Martinek je tam, jak paty kolo u vozu… :D a ted se mi zdalo, ze uz se mu to nelibi, jak mu frgalka pomaha…

Jojo, pomalu ale jistě mu začíná docházet, že tady něco nehraje, na faře lukulský hody pětkrát do týdne a doma chleba s máslem nebo vaří děcka :mrgreen: Můj manžel to nesleduje, absolutně nezná souvislosti, ale když dneska se mnou náhodou sledoval akci „knihovna“, tak prohlásil, že ten šroubovák asi bude mít někdo brzo v hlavě, jsou nenápadný jak Rozina s Ričim, fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.15 19:18
@Nafrněná píše:
existují tabletky, které tě ochrání před tím virem, jen se musí čekat chvíli než začnou zabírat

Takové tablety bohužel neexistují. Jsou tablety, které se používají postexpozičně v případě jednorázové expozici viru, ale ani ty nejsou stoprocentní.

• Citovat
  • Upravit
6569
19.11.15 19:19

Výše uvedený příspěvek o tabletách je můj, omlouvám se, omylem jsem zaškrtla anonymitu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.11.15 20:07

Přesně.. vyběhat nachlazení? to jsem ještě neslyšela :roll:

• Citovat
  • Upravit
39569
19.11.15 20:33
@Lizzi píše:
Přesně.. vyběhat nachlazení? to jsem ještě neslyšela :roll:

Nápodobně. Takovou hovadinu by neřeklo ani děcko.  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
19.11.15 20:41
@radkka píše:
Nebude mi to vůbec vadit :oops: :mrgreen: A hlavně Lenička, ať se proboha nevrací. I když přeci slibovali, že nám nezmizí, asi nastal nějaký zádrhel.

Lenička ted hraje v seriálu na Primě, tak se asi nevrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
19.11.15 20:50

Holky nestíhám teď sledovat, tak vás čtu :srdce: Můžete mi prosím vysvětlit, kdo je to ta Olinka nebo jak se jmenuje, která se plete mezi Máru a Moniku? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 20:54
@MUFICE píše:
Lenička ted hraje v seriálu na Primě, tak se asi nevrátí :lol:

Chvála bohu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
19.11.15 20:57
@Patricia89 píše:
Asi tak. Nechapu, proc jim tam delala chlebicky. Se tam uz muze rovnou nastehova a Martinkovi muze nosit jidlo z fary. :roll:

Jo, to jsem si taky říkala, když je tam víc než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.11.15 21:03
@Ivtcha píše:
Holky nestíhám teď sledovat, tak vás čtu :srdce: Můžete mi prosím vysvětlit, kdo je to ta Olinka nebo jak se jmenuje, která se plete mezi Máru a Moniku? Díky!

Z dispečinku taxislužby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39569
19.11.15 21:05
@Ivtcha píše:
Holky nestíhám teď sledovat, tak vás čtu :srdce: Můžete mi prosím vysvětlit, kdo je to ta Olinka nebo jak se jmenuje, která se plete mezi Máru a Moniku? Díky!

Ta, co s nima hrála ty karty? Myslím, že něco jako jeho..ne asi šéfka, ale ta, co jim taxikáři volají…si teď nevzpomenu na ten výraz. Ale asi Ti to objasní někdo jiný líp, jen vím, že od něj z práce, pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39569
19.11.15 21:05
@Fjodorka píše:
Z dispečinku taxislužby.

jooo, dispečink, to je to slovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.11.15 21:15
@Patricia89 píše:
Martinek je tam, jak paty kolo u vozu… :D a ted se mi zdalo, ze uz se mu to nelibi, jak mu frgalka pomaha…

Taky jsem si vsimla. Frgalka to prehani. Uz udelala snad uplne vsechno, zbyva jen se na faru prestehovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 21:17
@KPKristy píše:
Taky jsem si vsimla. Frgalka to prehani. Uz udelala snad uplne vsechno, zbyva jen se na faru prestehovat :zed:

Zbývá už jen porušit celibát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
19.11.15 21:43

Mě hlavně dostává, jak jsou oba Frgálové jakoby zničení z onemocnění farářovy matky, kterou v životě neviděli. Ač má Frgálová nepříjemný kontext se svou maminkou, tak mi nikdo nenakuká, že se div nerozbrečí pro cizího člověka.

A celkem „vtipná“ mi přišla hláška, že už je maminka mimo ohrožení života- sotva 24h od začátku mozkové příhody, kdy je udržována v umělém spánku. Toto by z pusy nevypustil žádný doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí