Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Patricia89 píše:
Martinek je tam, jak paty kolo u vozu…a ted se mi zdalo, ze uz se mu to nelibi, jak mu frgalka pomaha…
Jojo, pomalu ale jistě mu začíná docházet, že tady něco nehraje, na faře lukulský hody pětkrát do týdne a doma chleba s máslem nebo vaří děcka
Můj manžel to nesleduje, absolutně nezná souvislosti, ale když dneska se mnou náhodou sledoval akci „knihovna“, tak prohlásil, že ten šroubovák asi bude mít někdo brzo v hlavě, jsou nenápadný jak Rozina s Ričim, fakt ![]()
@Nafrněná píše:
existují tabletky, které tě ochrání před tím virem, jen se musí čekat chvíli než začnou zabírat
Takové tablety bohužel neexistují. Jsou tablety, které se používají postexpozičně v případě jednorázové expozici viru, ale ani ty nejsou stoprocentní.
Výše uvedený příspěvek o tabletách je můj, omlouvám se, omylem jsem zaškrtla anonymitu. ![]()
@Lizzi píše:
Přesně.. vyběhat nachlazení? to jsem ještě neslyšela
Nápodobně. Takovou hovadinu by neřeklo ani děcko. ![]()
@radkka píše:
Nebude mi to vůbec vadit![]()
A hlavně Lenička, ať se proboha nevrací. I když přeci slibovali, že nám nezmizí, asi nastal nějaký zádrhel.
Lenička ted hraje v seriálu na Primě, tak se asi nevrátí ![]()
Holky nestíhám teď sledovat, tak vás čtu
Můžete mi prosím vysvětlit, kdo je to ta Olinka nebo jak se jmenuje, která se plete mezi Máru a Moniku? Díky!
@MUFICE píše:
Lenička ted hraje v seriálu na Primě, tak se asi nevrátí
Chvála bohu ![]()
@Patricia89 píše:
Asi tak. Nechapu, proc jim tam delala chlebicky. Se tam uz muze rovnou nastehova a Martinkovi muze nosit jidlo z fary.
Jo, to jsem si taky říkala, když je tam víc než doma.
@Ivtcha píše:
Holky nestíhám teď sledovat, tak vás čtuMůžete mi prosím vysvětlit, kdo je to ta Olinka nebo jak se jmenuje, která se plete mezi Máru a Moniku? Díky!
Z dispečinku taxislužby.
@Ivtcha píše:
Holky nestíhám teď sledovat, tak vás čtuMůžete mi prosím vysvětlit, kdo je to ta Olinka nebo jak se jmenuje, která se plete mezi Máru a Moniku? Díky!
Ta, co s nima hrála ty karty? Myslím, že něco jako jeho..ne asi šéfka, ale ta, co jim taxikáři volají…si teď nevzpomenu na ten výraz. Ale asi Ti to objasní někdo jiný líp, jen vím, že od něj z práce, pokud se nepletu.
@Fjodorka píše:
Z dispečinku taxislužby.
jooo, dispečink, to je to slovo!
@Patricia89 píše:
Martinek je tam, jak paty kolo u vozu…a ted se mi zdalo, ze uz se mu to nelibi, jak mu frgalka pomaha…
Taky jsem si vsimla. Frgalka to prehani. Uz udelala snad uplne vsechno, zbyva jen se na faru prestehovat ![]()
@KPKristy píše:
Taky jsem si vsimla. Frgalka to prehani. Uz udelala snad uplne vsechno, zbyva jen se na faru prestehovat
Zbývá už jen porušit celibát ![]()
Mě hlavně dostává, jak jsou oba Frgálové jakoby zničení z onemocnění farářovy matky, kterou v životě neviděli. Ač má Frgálová nepříjemný kontext se svou maminkou, tak mi nikdo nenakuká, že se div nerozbrečí pro cizího člověka.
A celkem „vtipná“ mi přišla hláška, že už je maminka mimo ohrožení života- sotva 24h od začátku mozkové příhody, kdy je udržována v umělém spánku. Toto by z pusy nevypustil žádný doktor.