Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
18.11.15 13:32
@Lizzi píše:
@Jensina jo? kam chodíš? já chodila kdyby k buddhistům diamantové cesty, bylo to super :mrgreen: ale chodila jsem tam hlavně kvůli jednomu borci :lol:

Láskou ke zdravému duchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
18.11.15 13:40

@Lizzi čoveče to nevím, zda je úplně nejlepší motivace k meditacím :mrgreen: a zabral aspoň??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 13:43

@Jensina no, stali se z nas pratele :-D takze jo, zabral, i kdyz trochu jinym smerem :-D no co chces. bylo mi -náct :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
18.11.15 13:45
@Lizzi píše:
@Jensina no, stali se z nas pratele :-D takze jo, zabral, i kdyz trochu jinym smerem :-D no co chces. bylo mi -náct :lol:

Já jednou házela očko na jednoho kluka a zamiloval se do mě jeho brácha :mrgreen: (nutno podotknout, že podstatně ošklivější brácha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
18.11.15 13:45

@Lizzi já vás úplně vidím. On na polštáři v tureckém sedu, oči zavřené. Ty náctiletá naivka naproti němu s ústy dokořán. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 13:47

@Jensina :lol: :lol: on byl prostě guru, kouřil marihuanu a chodil na tantru :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
18.11.15 13:48
@radkka píše:
Já jednou házela očko na jednoho kluka a zamiloval se do mě jeho brácha :mrgreen: (nutno podotknout, že podstatně ošklivější brácha)
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1008
18.11.15 13:48

@radkka takhle jsem přišla o svou první velkou lásku. Slečna to vzala přes bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 13:49
@Jensina píše:
@radkka takhle jsem přišla o svou první velkou lásku. Slečna to vzala přes bratra.

Jak jako? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
18.11.15 13:49
@Lizzi píše:
@Jensina :lol: :lol: on byl prostě guru, kouřil marihuanu a chodil na tantru :lol: :lol:

tak to chápu, že srdéčko vzplálo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 13:50

@radkka přes bratra k tomu, co do něj byla zamilovaná Jensina? :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
18.11.15 13:51
@Lizzi píše:
jaké nové zuby? 8o to mi nějak uniklo? jako vybělené, nebo snad protézu? 8o

Vypadá to na keramické fazety. Má je bělejší, hezčí tvar a není tolik vidět dáseň :palec:

Dneska ji uvidím naživo v divadle z páté řady, tak vám dám vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
18.11.15 13:52

@radkka já chodila s klukem, do něho se zamilovala spolužačka. On ji odmítl, měl mě. Ona začala chodit s jehou bráchou, tudíž byla hodně často v kontaktu i s tím mým klukem a najednou hups. Já i jeho bratr jsme utřeli nos. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.11.15 13:53

V ukázkách na zítřek se Digi chystá běhat a dám hlavu na to, že má stejné boty jako měla v pondělí na tom rybníku (byla tam na cyklovýletě :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 14:05
@Lizzi píše:
@radkka přes bratra k tomu, co do něj byla zamilovaná Jensina? :think:
@Jensina píše:
@radkka já chodila s klukem, do něho se zamilovala spolužačka. On ji odmítl, měl mě. Ona začala chodit s jehou bráchou, tudíž byla hodně často v kontaktu i s tím mým klukem a najednou hups. Já i jeho bratr jsme utřeli nos. :)

Mě to udivilo protože právě kvůli tomu, abych měla ještě třeba nějakou šanci u toho dotyčného jsem si nehodlala nic začít s jeho bráchou… mám pocit, že tohle se prostě nedělá a i kdyby se do mě pak ten můj vysněný zamiloval sebevíc, tak nevěřím, že by si něco začal s bráchovou holkou :nevim:
Teda pěknej hnus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky