Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizzi píše:
@Jensina jo? kam chodíš? já chodila kdyby k buddhistům diamantové cesty, bylo to superale chodila jsem tam hlavně kvůli jednomu borci
Láskou ke zdravému duchu ![]()
@Lizzi čoveče to nevím, zda je úplně nejlepší motivace k meditacím
a zabral aspoň??? ![]()
@Jensina no, stali se z nas pratele
takze jo, zabral, i kdyz trochu jinym smerem
no co chces. bylo mi -náct ![]()
@Lizzi píše:
@Jensina no, stali se z nas prateletakze jo, zabral, i kdyz trochu jinym smerem
no co chces. bylo mi -náct
Já jednou házela očko na jednoho kluka a zamiloval se do mě jeho brácha
(nutno podotknout, že podstatně ošklivější brácha)
@Lizzi já vás úplně vidím. On na polštáři v tureckém sedu, oči zavřené. Ty náctiletá naivka naproti němu s ústy dokořán. ![]()
@radkka píše:
Já jednou házela očko na jednoho kluka a zamiloval se do mě jeho brácha(nutno podotknout, že podstatně ošklivější brácha)
@radkka takhle jsem přišla o svou první velkou lásku. Slečna to vzala přes bratra.
@Jensina píše:
@radkka takhle jsem přišla o svou první velkou lásku. Slečna to vzala přes bratra.
Jak jako? ![]()
@Lizzi píše:
@Jensina![]()
on byl prostě guru, kouřil marihuanu a chodil na tantru
![]()
tak to chápu, že srdéčko vzplálo
![]()
@Lizzi píše:
jaké nové zuby?to mi nějak uniklo? jako vybělené, nebo snad protézu?
Vypadá to na keramické fazety. Má je bělejší, hezčí tvar a není tolik vidět dáseň ![]()
Dneska ji uvidím naživo v divadle z páté řady, tak vám dám vědět ![]()
@radkka já chodila s klukem, do něho se zamilovala spolužačka. On ji odmítl, měl mě. Ona začala chodit s jehou bráchou, tudíž byla hodně často v kontaktu i s tím mým klukem a najednou hups. Já i jeho bratr jsme utřeli nos. ![]()
V ukázkách na zítřek se Digi chystá běhat a dám hlavu na to, že má stejné boty jako měla v pondělí na tom rybníku (byla tam na cyklovýletě
)
@Lizzi píše:
@radkka přes bratra k tomu, co do něj byla zamilovaná Jensina?
@Jensina píše:
@radkka já chodila s klukem, do něho se zamilovala spolužačka. On ji odmítl, měl mě. Ona začala chodit s jehou bráchou, tudíž byla hodně často v kontaktu i s tím mým klukem a najednou hups. Já i jeho bratr jsme utřeli nos.
Mě to udivilo protože právě kvůli tomu, abych měla ještě třeba nějakou šanci u toho dotyčného jsem si nehodlala nic začít s jeho bráchou… mám pocit, že tohle se prostě nedělá a i kdyby se do mě pak ten můj vysněný zamiloval sebevíc, tak nevěřím, že by si něco začal s bráchovou holkou ![]()
Teda pěknej hnus ![]()