Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 Jenže toto právě není mezi cizími. Nepříbuzný zaměstnavatel by ti možná naopak řekl, že pokud nemáš smrt na jazyku, tak ať koukáš naklusat a makat.
Jenže u Lumíra jde o mámu, která má tendence disimulovat. Takže o ní má prostě strach, ve kterém ho samozřejmě dost nefér podporuje Květa, které je to ve skutečnosti fuk. Ale že má Lumír obavy o 70letou mámu, která možná tají nějaké zdravotní potíže, a místo léčení chce stát x hodin za pultem (12?), je celkem pochopitelné.
Mně je naopak Vilmy líto, protože ona pracovat chce, nemá s tím problém, dělá to ráda a oni rozhodují za ni. Ona je dospělá, svéprávná osoba a nemyslím si, že by jí syn, i když syn zaměstnavatel, měl rozkazovat, na co má a na co nemá.
@Fjodorka píše:
Mně je naopak Vilmy líto, protože ona pracovat chce, nemá s tím problém, dělá to ráda a oni rozhodují za ni. Ona je dospělá, svéprávná osoba a nemyslím si, že by jí syn, i když syn zaměstnavatel, měl rozkazovat, na co má a na co nemá.
Přesně tak jsem to myslela.
A Lumír jaký házel do placu diagnózy o Alzheimerovi..? ![]()
@Moise píše:
Mě se teda vůbec nelíbí, jak se Lumír k mámě chová
mně taky ne. jediná Světlana má trochu rozum
@Kate888 ta to tam jeste rozjede, mozna se i tesim trosku
a na silenou ubrecenou Simonu se uz doufam cely dil divat znovu nebudu ![]()
@Fjodorka píše:
No ale přesně takhle rozhodovala Vilma o Růže, ne? Takže se jí to vlastně vrátilo ![]()
Teda ta Květa je vlezlá, leze nějak často k Rudovi. A vůbec se mi nelíbí jak chtějí Vilmu odstavit, to je hrozný mít s někým něco na půl…S Kuřízkem bych nebyla ani minutu ![]()
@Marcam píše:
Teda ta Květa je vlezlá, leze nějak často k Rudovi. A vůbec se mi nelíbí jak chtějí Vilmu odstavit, to je hrozný mít s někým něco na půl…S Kuřízkem bych nebyla ani minutu
Bohužel Květuš má většinový podíl v pekárně, jak pořád zdůrazňuje ![]()
Tak já už jsem z tý Ulice tak zblblá, že jsem dneska měla erotický sen o farářovi
Jinak furt čekám, kdy se Digina nakvartýruje k Jitce do saloonu a rozdají si to tam se Sandrou na férovku ![]()
Mně Vilmy líto není, celý život byla svině ženská, drbna a rozvracečka vztahů, teď holt vidí jaké to je, když je proti ní jiná mrcha. Co bych jí ale přála, aby vyřešila tu záhadu s tou bytovou šmelinou ![]()
Holky já Ulici sleduju chvíli. kde se vzala ta Květa čí je tedy pekárna?
@Raddkka http://ulice.nova.cz/…-starka.html byla to milenka Stárka, Vilmina druhého manžela.
@Lizzi a on to odkázal jí? Nechápu kde se vzala teď. Niklová je vdova už roky ne?