Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
18.11.15 12:14
@KPKristy píše:
No vidíš, Monika má nové zuby, konečně i vlasy dobrý a najednou jí Olouš poleze do zelí :roll: :mrgreen:

Ty jo, těch zubů jsem si nevšimla, musím kouknout 8o Dobře jí tak, její mateřský pud na je bodu mrazu, zatímco Mára by se rozplynul. Myslím, že to spíš dopadne tak, že bude vztah na hranici krachu a Motyka najednou teda to dítě začne chtít, protože jí dojde, že by o Máru mohla přijít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
18.11.15 12:22

Já si taky všimla, že má Monika nový zuby a daleko víc jí to sedí a řekla bych, že daleko víc se usmívá, než dřív :) předtím když se usmála, tak mi přišlo, že měla vylezlou dáseň a teď už je to všechno dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 12:30

2919

Midloň hledá Evu, sejdou se u Henryho i s Bylinbábou, dopadne to tak, že Eva utíká, Midloň vzteky rozbíjí skleničku. V dalším díle se opět sejdou, Milouš se jí snaží přemluvit, ale podle toho, že Eva utíká do pekařství a Miloš vzteklý za ní to asi neklapn:mrgreen:

Máma faráře měla mrtvici, utěšuje ho samozřejmě Maléřová :mrgreen: a pečují společně o Vítka :pankac:

Digi je naprosto vymaštěná, z nemoci se jde vyběhat, nakonec je jí hodně špatně, v dalším díle ji bude zachraňovat Motyka a Toník.

Wébera s Rozinou „nachytá“ mladej Hlóža, po Rozině odchodu do Wébera reje, ten se ale tváří, že s Rozinou je to jiné, než s těmi předchozími, tak uvidíme. Nicméně Rozina je z něj totálně hotová.

Jo a Milouš se zřídí jako prase a ustele si u Lišáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
18.11.15 12:35
@radkka píše:
2919

Midloň hledá Evu, sejdou se u Henryho i s Bylinbábou, dopadne to tak, že Eva utíká, Midloň vzteky rozbíjí skleničku. V dalším díle se opět sejdou, Milouš se jí snaží přemluvit, ale podle toho, že Eva utíká do pekařství a Miloš vzteklý za ní to asi neklapn:mrgreen:

Máma faráře měla mrtvici, utěšuje ho samozřejmě Maléřová :mrgreen: a pečují společně o Vítka :pankac:

Digi je naprosto vymaštěná, z nemoci se jde vyběhat, nakonec je jí hodně špatně, v dalším díle ji bude zachraňovat Motyka a Toník.

Wébera s Rozinou „nachytá“ mladej Hlóža, po Rozině odchodu do Wébera reje, ten se ale tváří, že s Rozinou je to jiné, než s těmi předchozími, tak uvidíme. Nicméně Rozina je z něj totálně hotová.

Jo a Milouš se zřídí jako prase a ustele si u Lišáků.

oooooooooooooooooo tak na to už se těšíííííííííím… aspoň nějaký vzrůšo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 12:36
@NinPe píše:
oooooooooooooooooo tak na to už se těšíííííííííím… aspoň nějaký vzrůšo :oops: :mrgreen:

Jo a v ukázkách bylo, jak Lumen přijde na Mastného podfuk s byty, řeší to s Hlóžou starším a vypadá to velkej průser :dance: Nyklová na to přijde taky, cestou drbů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 12:55
@allluck píše:
Já si taky všimla, že má Monika nový zuby a daleko víc jí to sedí a řekla bych, že daleko víc se usmívá, než dřív :) předtím když se usmála, tak mi přišlo, že měla vylezlou dáseň a teď už je to všechno dobrý :pankac:

jaké nové zuby? 8o to mi nějak uniklo? jako vybělené, nebo snad protézu? 8o

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
18.11.15 12:57
@radkka píše: Jo a v ukázkách bylo, jak Lumen přijde na Mastného podfuk s byty, řeší to s Hlóžou starším a vypadá to velkej průser :dance: Nyklová na to přijde taky, cestou drbů :mrgreen:

jo na tohle se těším. ve znělce je pořád hospoda u Jindřicha, takže penzion Květa pdle mě nemá dlouhého trvání :-) Nebyla tam tenkrát ani Miládka ani Petra od Oldy a také se dlouho nezdržely..

• Citovat
  • Upravit
20767
18.11.15 12:59
@Lizzi píše:
jo na tohle se těším. ve znělce je pořád hospoda u Jindřicha, takže penzion Květa pdle mě nemá dlouhého trvání :-) Nebyla tam tenkrát ani Miládka ani Petra od Oldy a také se dlouho nezdržely..

No jo, jenže většina pekárny bude pořád její, nevěřím, že se nepomstí, pokud jí odtud vyštípou :think: Leda, že by jí zavřeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 13:06

@radkka no to sice bude, ale pokud se jí přijde na takový průser, což ty byty určitě jsou, tak možná stáhne hřebínek..

• Citovat
  • Upravit
1008
18.11.15 13:08
@radkka píše:
No jo, jenže většina pekárny bude pořád její, nevěřím, že se nepomstí, pokud jí odtud vyštípou :think: Leda, že by jí zavřeli :mrgreen:

už ji vidím na kavalci s Cibulkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 13:09
@Jensina píše:
už ji vidím na kavalci s Cibulkovou

Cibule už tou dobou půjde domu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 13:10
@radkka píše:
Cibule už tou dobou půjde domu :pankac:

a bude stejná paní Colombová, jakou je už teďka její cérka Lenička :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
18.11.15 13:12
@Lizzi píše:
a bude stejná paní Colombová, jakou je už teďka její cérka Lenička :lol:

Nebude mi to vůbec vadit :oops: :mrgreen: A hlavně Lenička, ať se proboha nevrací. I když přeci slibovali, že nám nezmizí, asi nastal nějaký zádrhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
18.11.15 13:30

Začla jsem chodit na pravidelné meditace. Vždycky když jdu, tak si vzpomenu na Maléřovou, že by se mi taky hodil polštářek. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.11.15 13:32

@Jensina jo? kam chodíš? já chodila kdyby k buddhistům diamantové cesty, bylo to super :mrgreen: ale chodila jsem tam hlavně kvůli jednomu borci :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!