Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
12.11.15 12:32

Mne by se mnohem vic libilo, kdyby proste Evzena dali pryc, ne nejaky sblizovani otec-dcera. A pak by prave mohlo byt zajimave sledovat, jak se s tim, ze v podstate nema ani jednoho rodice, vyrovnava Adriana.

• Citovat
  • Upravit
23081
12.11.15 12:52
@Terdul píše:
Naprosty soihlas. Neni to hubenour, ale v realu normalni pekna zenska s par kily navic.

Presne. Navic je fakt fajnova, prijemna.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
12.11.15 13:06
@Patricia89 píše:
No nazdar holka. Tak ntb mezi zivymi? :mrgreen:
Ahoj :mavam:

Ahoj, nn, jsem na tlf jeste, proto pisu, ze spis nepisu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.11.15 17:44
@radkka píše:
Pawlovská vypadá jak almara, to je fakt strašný, s tímhle se musí dost blbě žít :think:

Mě se žije blbě i se 70 kily a to nejsem naštěstí mrnous ;) Mít sto, tak se jdu picnout :?

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
12.11.15 17:48
@věrasek80 píše:
@Jančakecalka možná jo třeba je kdysi naklonovali :cert:

ježíš, to snad néé :zed:

• Citovat
  • Upravit
23081
12.11.15 18:33
@Patricia89 píše:
Aha. A jinak vse v poradku? :kytka: Kdy mas termin? Ted nekdy, ne?

Jj, za dva tydny, akorat zrovna resim planovany cisar… Jinak vse furt stejne :-D ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39564
12.11.15 18:59
@brko píše:
Ahoj, nevim, zda to uz nebylo receno, ale prislo mi hrozny, umely a pateticky a totalne spatne zahrany, jak prisla Adriana za Evzenema pri domlouvani, aby zmenil zivot, mu rekla neco jako „zalezi mi na tom, jak, zijes, TATI“ a on uplne debilne cumel a jak zfetovany po ni opakoval TATI? Zkratka des.

8o Já myslela, že to pochopil snad každý, že právě tímto oslovením (zatím a jen v té chvíli takové „jednorázové“) ho chtěla přinutit ještě víc, aby se sebou něco dělal - tak trochu zahrát na city, jinak mu tak neříká, vždyť chvíli po tom mu opět řekla Evžene. To vůbec nebylo patetický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.11.15 19:34

Nevim, jak vy, ale já se u dnešního dílu vyloženě nudila :?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
12.11.15 19:48
@Žirafa 69 píše:
8o Já myslela, že to pochopil snad každý, že právě tímto oslovením (zatím a jen v té chvíli takové „jednorázové“) ho chtěla přinutit ještě víc, aby se sebou něco dělal - tak trochu zahrát na city, jinak mu tak neříká, vždyť chvíli po tom mu opět řekla Evžene. To vůbec nebylo patetický.

vidím to stejně. Navíc herec Evžena mi přijde jako jedna z mála postav, které to hraní věřím..

• Citovat
  • Upravit
brko
12.11.15 20:00

Tak v tom pripade ji hra na city nevysla. A vlsstne by me prekvapilo, kdyby jo. Doufam, ze se z Evzena nestane vzornak a Mirek Dusin. Nerikam, ze se to nestava, ze se lide nemohou napravit, ale v serialu je to klise. Rada bych nejake prekvapko, sakra :mrgreen: :D @Žirafa 69

• Citovat
  • Upravit
12134
12.11.15 20:10
@Lizzi píše:
vidím to stejně. Navíc herec Evžena mi přijde jako jedna z mála postav, které to hraní věřím..

jo ten chlap to hraje fakt dobře!
Dnešní díl nuda a šeď, Terýsek - Kuřízek hrůůůza :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39564
12.11.15 20:17
@Martrich píše:
jo ten chlap to hraje fakt dobře!
Dnešní díl nuda a šeď, Terýsek - Kuřízek hrůůůza :pocitac:

A prej takovýho chlapa by jí každej záviděl nebo jak to Simoně řekla Květa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
13.11.15 07:30
@Žirafa 69 píše:
A prej takovýho chlapa by jí každej záviděl nebo jak to Simoně řekla Květa. :mrgreen:

No tak Květa evidentně závidí každé babě chlapa, když se už culí i na Rudu :?

Adrianino chování nechápu, to její strašnééé překvapení, že ožralý Evžen nevnímá, sama chlastala a občas si něco vzala a bylo mimo :think:

• Citovat
  • Upravit
18074
13.11.15 07:41
@ivik21 píše:
No tak Květa evidentně závidí každé babě chlapa, když se už culí i na Rudu :?Adrianino chování nechápu, to její strašnééé překvapení, že ožralý Evžen nevnímá, sama chlastala a občas si něco vzala a bylo mimo :think:

no ale teď je už napravená a tak takové věci nechápe…ona už je skoro svatá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
13.11.15 07:49

@NinPe vypadá to tak :zed: jako polovina osazenstva Ulice, zbytek těch zlých na tu otáčku do dobra stále čeká :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!