Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta Marečková už mě nebaví, hysterka bláznivá… Maléřka už je na faře jako doma - vím, kde máš prkno i žehličku, mám skočit otevřít drahý, tak s čím upečeme o víkendu tu husici, zkontroluj mladýmu úkol - vlastně počkat, já už jednu rodinu mám ![]()
Rozina o Richardovi asi nechce doma mluvit, protože by mamka s taťkou byli proti Weberovi, že je Lucčin brácha, co?
@Lizzi píše:
Rozina o Richardovi asi nechce doma mluvit, protože by mamka s taťkou byli proti Weberovi, že je Lucčin brácha, co?
taky si myslím…že se bojí že bude tóčo
@Žirafa 69 píše:
Přesně to jsem si říkala, když jsem to tu četla - neviděla jsem díly předem. Fakt je čím dál větší de.il.A tohle že si schovává ve společné skříni? - byla má otázka jako první. Chjo.
Já si spíš myslím, že jemu jako chlapovi vůbec nedocvaklo, že je něco špatného na tom, že přivezl oběma stejné dárky, takže neměl důvod nic schovávat. Naopak si myslím, že byl spokojen, jak pěkně to vyřešil
![]()
@Michelle_M píše:
Ta Marečková už mě nebaví, hysterka bláznivá… Maléřka už je na faře jako doma - vím, kde máš prkno i žehličku, mám skočit otevřít drahý, tak s čím upečeme o víkendu tu husici, zkontroluj mladýmu úkol - vlastně počkat, já už jednu rodinu mám
Jo a jinak, přijde mi, že by se Kuřízek hodil víc ke Gábině, ta je z něj zjevně okouzlena ![]()
@Jančakecalka je a taky jeden z důvodúů proč se nebavím z mojí tchyní, jako kdyby to byla má tchyně
@Moise to by nebyl špatný pár kurvízek a kobyla a možná to tak i dopadne že Terýskovi se vrátí její Vojtííííííí, jak nám pořád slibují
@radkka píše:
Otce Martínka nemůžu ani vidět, je mi nepříjemný, co tam přišel
Taky mi jde na nervy…
@věrasek80 píše:
@Moise to by nebyl špatný pár kurvízek a kobyla a možná to tak i dopadne že Terýskovi se vrátí její Vojtííííííí, jak nám pořád slibují
Kuš babo!
![]()
Co našla ta Tereza v té tašce ve skříni? a stejná taška tam byla na sedačce…nějak jsem to nepochopila…
díky