Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Tak už jsem viděla zířek..Jak Tereza našla ve skříni tu lahev, tak k tomu byly ještě další dárky, úplně stejný jako dostala ona z té služebky. Patrně to je pro Danielu, to ta ve středu řečeno nebude. Budou to řešit ve čtvrtek..
A moc mě pobavila hláška od Kuřízka "sotva vystčím paty, už se tu roztahuje Bolek a Lolek![]()
![]()
![]()
![]()
Mezi Veronikou a farářem to jiskří, až se hory zelenají. Nejspíš si toho začíná všímat už i Zuzana..
Rozina a Vébr mi způsobují šimrání v břiše. Doufám, že není kretén po otci a bude to mezi nima hezký
Zrovna na to koukám, Kuřez je prostě de.bil, ale nebylo to třeba pro Sabinu? I když ta flaška asi ne ![]()
Nechápu, co to jako je, že pán domu přijde a všichni kamarádi musí vypadnout? To by si teda Kuřez za rámeček nedal a ještě si dovolí remcat ![]()
Ježíš z Kuřízka se vyklube dobrej deb*l. A to byl zpočátku fakt sympaťák, ještě před prázdninami měl i světlé chvilky, ale teď je to pěkněj tyran. On může všechno, Tereza nic
![]()
A zas velkééé mlčení o taškách, přitom měl rozglabenou skříň a vůbec mu tonedošlo, že tam má „tajnou skrýš“ ![]()
@Raddkka píše:
@PetraJ Mně ty legíny přišly super.
Mně se také líbí, Adriana už je nosí hooodně dlouho a na její postavu je to jako dělané ![]()
Tak na mě jsou teda dost morbidní.
Ale jestli v nich chodí na hřbitov, tak proč ne. ![]()
Mě se taky líbí, jak Adri oblékaj. Ona je tedy dost hubená, tak si to může dovolit. I když Terce by legíny taky slušely víc, než to, co nosí teď, aspoň na doma by jí mohli převlékat a ne, aby furt chodila v těch příšerných halenkách ![]()
@radkka píše:
Zrovna na to koukám, Kuřez je prostě de.bil, ale nebylo to třeba pro Sabinu? I když ta flaška asi ne
Možný to je, že to je pro Sabinu, uvidíme ve čtvrtečním… Každopádně by mohl být nápaditější a nekupovat stejné dárky, to je takový divný ![]()
@KPKristy píše:
Možný to je, že to je pro Sabinu, uvidíme ve čtvrtečním… Každopádně by mohl být nápaditější a nekupovat stejné dárky, to je takový divný
Však pořád říkám, že je to blbec ![]()
@mandarinkapomeranc píše:
@Kate888
No právě, ale to si někteří lidé z města nedokážou představit. Mě by ale ten jejich život třeba nebavil. I když máme hodně práce, tak je o zábavu pořád postaráno. Když přijedeme do města, tak oni sedí jen u kávy, chodí do kavárny, to podle mě není život…je to hrozně monotonní…a ruku na srdce, ve spoustě věci jsou skutečně úplně vedle…
tak i na vesnicích bývají paneláky, i ve městě jsou domy se zahradama:-)
@Martrich píše:
Mě se taky líbí, jak Adri oblékaj. Ona je tedy dost hubená, tak si to může dovolit. I když Terce by legíny taky slušely víc, než to, co nosí teď, aspoň na doma by jí mohli převlékat a ne, aby furt chodila v těch příšerných halenkách
a mě se právě Terka líbí takto, lepší než dřív ty svetry
@hofka píše:
a mě se právě Terka líbí takto, lepší než dřív ty svetry
Tak ta nesedící saka jsou podobně nehezká jako vytahaný svetr
. I sako může slušet, když má hezký střih, barvu a hlavně sedí!!
Tereza vypadá, jakoby to oblečení zdědila po pratetě. Nulový šmrnc, bez nápadu, vždyť je mladá!
@KPKristy píše:
Tak ta nesedící saka jsou podobně nehezká jako vytahaný svetr. I sako může slušet, když má hezký střih, barvu a hlavně sedí!!
Tereza vypadá, jakoby to oblečení zdědila po pratetě. Nulový šmrnc, bez nápadu, vždyť je mladá!
Taky nechápu, co to tam na ní pořád nevlíkaj
A to Kuřezovo sportovní sako, které nosí snad pořád bych hodila do kamen.
No ty halenky nechápu, nevím proč nenosí nějaké vypasované kousky, to i ta ředitelka Božka má víc upnuté věci
![]()
Možná ji berou jako usedlou úču ke Kuřezovi, ale vlastně i David má pořád sako, naopak Otík chodí v mikinách ![]()
Ve středu i Simona vypadá dobře, má na sobě „leopardí“ tričko obtáhlé a moc ji sluší ![]()