Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich píše:
Teď z jiného soudku, viděly jste ukázky na tento týden z Ulice? Kuřízek se pěkně vybarvuje, nakonec on bude Terezu ještě buzerovat, za chvíli ji zmlátí, ne?![]()
![]()
No, to jsem zvědavá, co bude předvádět
![]()
@Martrich píše:
mě docela bavila i kriminálka Anděl, ale ne, když to furt dokola opakují a ráda koukám na Star Dance, to považuji za kultivovanou zábavu, oproti různým estrádám, mam ráda Ebena
Jo, na tu jsem taky koukala, když šla v premiéře. Stardance taky sleduju, ale ten Pavlásek
![]()
No ten Pavlásek, to je tragédie teda, mě to ani nepřijde vtipný, to už si troufám říct, že jako absolutní netanečník bych to odtančila líp, chudák ta jeho partnerka, té je mi opravdu líto (myslím taneční)
@MUFICE píše:
No, to jsem zvědavá, co bude předvádět![]()
Jo hulákal na ni, protože přišel domů a Tereza si lebedila na gauči s Davidem ![]()
@Silwinka87 píše:Jo hulákal na ni, protože přišel domů a Tereza si lebedila na gauči s Davidem
na to se těším, přijde mi, že ten děj pomalu míří k tomu, aby se ti dva dali dohromady. Nejdřív rozchod Davida se Sylvou a teď Kuříz prudí, to nemůže dlouho vydržet. A s Davidem jedou na stejné vlně. Docela bych si přála, aby Kuříz někam zmizel, je strašnej
![]()
@Silwinka87 píše:Jo hulákal na ni, protože přišel domů a Tereza si lebedila na gauči s Davidem
No, nekecej
Viděla jsem zatím do úterý a tam to nebylo.
@MUFICE píše:
No, nekecej![]()
![]()
Viděla jsem zatím do úterý a tam to nebylo.
To bude beztak v pátek, přes víkend se udobří a pak zase prd velebnosti ![]()
@KPKristy píše:
Zda se to jako blbost, ale verim, ze to byl orisek. Je fakt, ze gauc se automaticky smeruje k tv. Kam ho tedy mate nasmerovany??
Šlo o to, že televize by se dala dát kvůli kabelum jen do jednoho místa, tak jsme gauč původně směrovali tam, ale to se nám pak přestalo líbit, tak jsme ho otočili o 45°, prakticky nemíří nikam (přesněji na velkou bílou zeď) kam plánujeme dát naše fotky - takže budeme vypadat jako narcisti
pod nimi bude taková nízká dlouhá knihovna, na ní asi přistane po večerech notebook s filmy
Ale myslím, že ten obývák přestěhujeme ještě 10×, než se to usadí ![]()
@Martrich píše:
a Ulici sleduješ jen na PC?promiň, ale jaký je rozdíl koukat na to v telce, na tabletu nebo v mobilu? Je fakt, že u nás na telku spíš kouká syn, já jí taky k životu zas tak moc nepotřebuju:-), stejně po večerech pracuju
Ano, nebudu si kupovat televizi kvůli Ulici. Rozdíl je v tom, že na počítači jsem o dva díly napřed, mohu si ji přetáčet a neruší mě reklamy, kdybych si nemohla Rudu, Simonu, Šmýda a další přetočit, tak se na to už nekoukám vůbec.
Televizi nepotřebujeme ani jeden z nás, nemáme ji, co se nám ta poslední rozbila, nic kvalitního se v ní nevysílá, zpravodajství také stojí za starou bačkoru, tak proč.
@radkka píše: Šlo o to, že televize by se dala dát kvůli kabelum jen do jednoho místa, tak jsme gauč původně směrovali tam, ale to se nám pak přestalo líbit, tak jsme ho otočili o 45°, prakticky nemíří nikam (přesněji na velkou bílou zeď) kam plánujeme dát naše fotky - takže budeme vypadat jako narcistipod nimi bude taková nízká dlouhá knihovna, na ní asi přistane po večerech notebook s filmy
Ale myslím, že ten obývák přestěhujeme ještě 10×, než se to usadí
Na velkou bílou zeď? To si úplně říká o to, abyste si pořídili projektor a sledovali filmy jako v kině
Švagr to tak má je to super, třeba se k tomu taky někdy dopracujeme ![]()
Jinak jsem teď viděla úterní díl. Linka Kuřízek-Tereza mě teda už vůbec nebaví. Začátek pěkný, ale teď je to kalamita a on moc neumí hrát. Nevěřím mu ani ň ![]()
Zato mě docela zaujala linka Rozina-Richard, já ty začátky lásky prostě můžu
(škoda, že už to v životě nezažiju
). A Frgál konečně hraje a konečně to má grády, jak na ni řval
. Jinak mi ten herec taky přijde nijakej a divnej, ale v úterý se rozparádí fest ![]()
Marečková s pistolí, to už fakt no comment ![]()
Jo a ty Četnické humoresky jsem myslela vážně! Je to můj oblíbený seriál, vidím to už asi potřetí a pořád mě baví ![]()
@KPKristy píše:
Na velkou bílou zeď? To si úplně říká o to, abyste si pořídili projektor a sledovali filmy jako v kiněŠvagr to tak má je to super, třeba se k tomu taky někdy dopracujeme
Jinak jsem teď viděla úterní díl. Linka Kuřízek-Tereza mě teda už vůbec nebaví. Začátek pěkný, ale teď je to kalamita a on moc neumí hrát. Nevěřím mu ani ň
Zato mě docela zaujala linka Rozina-Richard, já ty začátky lásky prostě můžu(škoda, že už to v životě nezažiju
). A Frgál konečně hraje a konečně to má grády, jak na ni řval
. Jinak mi ten herec taky přijde nijakej a divnej, ale v úterý se rozparádí fest
Marečková s pistolí, to už fakt no comment
Měli jsme projektor ve starém bytě, tady je ale pokoj malý na šířku - seděli bychom moc blízko a to nechceme.
Kuřízek je neskutečnej, mám na něj dost silnou alergii, doufám, že ho Tereza kopne do pr. brzy.
Holky, nevíte, co je TO, co Tereza najde doma a připomene jí to přítomnost Daniely?
![]()
@radkka píše:
Měli jsme projektor ve starém bytě, tady je ale pokoj malý na šířku - seděli bychom moc blízko a to nechceme.Kuřízek je neskutečnej, mám na něj dost silnou alergii, doufám, že ho Tereza kopne do pr. brzy.
Holky, nevíte, co je TO, co Tereza najde doma a připomene jí to přítomnost Daniely?![]()
nebyla to naka flaska s chlastem, co ma rada
neco takoveho padlo v te ukazce myslim
@Martrich píše:
nebyla to naka flaska s chlastem, co ma radaneco takoveho padlo v te ukazce myslim
Aha
No to jsem zvědavá, ale myslím, že Terýsek bude hooodně dlouho tiše trpět, jen aby nebyla sama.
Holky tak já tedy nesleduji ani ordinaci ani doktory z počátků, barrandov vůbec že to je kalamitní stav a prima mě svýma seriálama nepřesvědčila taky cesty domů a ted ten přřístav to je hrůza taky