Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
5.11.15 23:21

@Silwinka87 To zamknutí mi taky napřed přišlo jako logické, ale pak jsem si zas říkala, že z bezpečnostního hlediska by to nebylo dobře. Kdyby tam začalo hořet, tak jsou holky v prčicích. Ale jestli až tak dalece uvažovala Digi. Je fakt, že to kadeřnictví by bylo celkem logický. Nakonec pokud zákaznicím nevadí šílená Simona, která tam předvádí afektované výstupy, věčně odbíhá od rozdělaných zákaznic a veje tam jak Viktorka, tak by se tam 2 holčičky na chvíli celkem ztratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.11.15 23:32
@Samamama píše:
@Silwinka87 To zamknutí mi taky napřed přišlo jako logické, ale pak jsem si zas říkala, že z bezpečnostního hlediska by to nebylo dobře. Kdyby tam začalo hořet, tak jsou holky v prčicích. Ale jestli až tak dalece uvažovala Digi. Je fakt, že to kadeřnictví by bylo celkem logický. Nakonec pokud zákaznicím nevadí šílená Simona, která tam předvádí afektované výstupy, věčně odbíhá od rozdělaných zákaznic a veje tam jak Viktorka, tak by se tam 2 holčičky na chvíli celkem ztratily.

Jo, tak uznávám, to zamčení není ideální, ale do kadeřnictví je vzít klidně mohla..Přesně jak říkáš, když tam snesou Simonu, tak každého :lol: A navíc tam mají šatnu nebo Jitka ten kutloch, kde by si mohly třeba malovat..

• Citovat
  • Upravit
7199
6.11.15 00:29

Tak Cvancarova je uolne bozi v tv inscenaci Naterac ;) u toho se vzdy chlamu hodinu vrele doporucuju hraje tam s Budarem. jinak jsem cetla co bude cca 14 dni dopredu nooo mate se na co tesit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.11.15 00:55

@Verčule joo kdepak ty ptáčku hnízdo máš :pankac: to je super taky se mi to líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
6.11.15 08:06
@Verčule píše:
Tak Cvancarova je uolne bozi v tv inscenaci Naterac ;) u toho se vzdy chlamu hodinu vrele doporucuju hraje tam s Budarem. jinak jsem cetla co bude cca 14 dni dopredu nooo mate se na co tesit

To jsem taky viděla, je to super, moc se mi to líbí. :palec:
No, hurá, konečně nějaké vzrůšo :dance:

• Citovat
  • Upravit
46669
6.11.15 08:12
@Silwinka87 píše:
Je to primitiv..Mě leze krkem neskutečně :zed: Nechápu proč je Digitálka nezamkla a nebo je nenechala chvilku v tom kadeřnictví, když tam stejně šla Věra pro klíče?

To mě napadlo jako první - že je měla nechat tu půlhodinku v kadeřnictví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.11.15 08:14
@Silwinka87 píše:
Jo, tak uznávám, to zamčení není ideální, ale do kadeřnictví je vzít klidně mohla..Přesně jak říkáš, když tam snesou Simonu, tak každého :lol: A navíc tam mají šatnu nebo Jitka ten kutloch, kde by si mohly třeba malovat..

Hlavně by tam nebyly půl dne, údajně šlo o půlhodinu. Na druhou stranu, že ty holky nevydržely chvilku doma :zed:. Neřeknu, kdyby chtěly odejít z nudy po dlouho době, ale ony se rozhodly prakticky hned :roll:. Já bych ten šok zažít nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.11.15 08:14
@Silwinka87 píše:
Je to primitiv..Mě leze krkem neskutečně :zed: Nechápu proč je Digitálka nezamkla a nebo je nenechala chvilku v tom kadeřnictví, když tam stejně šla Věra pro klíče?

Protože je blbá. Mě mamka doma taky zamykala, ale na druhou stranu, kdyby se v tom bytě něco stalo, tak se odtud asi nedostanou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.11.15 08:15
@Verčule píše:
Tak Cvancarova je uolne bozi v tv inscenaci Naterac;) u toho se vzdy chlamu hodinu vrele doporucuju hraje tam s Budarem. jinak jsem cetla co bude cca 14 dni dopredu nooo mate se na co tesit

Taky jsem viděla, to je super! Ale tam ještě nebyla tak profláklá a nevyčuhovala na nás odevšad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.11.15 09:29

Pane bože, ať Věrka skončí na psychiatrii a je od ní chvíli klid :pocitac:

Jde se usmířit s Jitkou, ale pohádá se s ní ještě víc, protože její miláček Kryštof nasazuje život (taxikaří), aby uživil Moničku, nenechá si od Jitky vysvětlit, že Motyka se uživí sama. Dále Jitce vysvětluje, že Kryštof Motyce není dost dobrý, přitom je to tak hoooodný a zodpovědný hoch, proto s ním Motyka nechce dítě, Jitka jí na to řekne, že Kryštof je tak zodpovědný, že kvůli němu Monika málem přišla o coolnu, kterou musela zachránit celá jejich rodina - Věrka dostává hysterák, že Jitka zase nadsazuje jejich dokonalou rodinu nad jejich a odchází :mrgreen: Nezapomene jí říct, že se s ní chtěla usmířit kvůli Márovi, ale sama, by tam nikdy nepřišla! :mrgreen:

Eddie přijímá práci u Drbohlava. Volá mu Dorota, on si nepřečte jméno a v domnění, že jde o Adrianu jí osloví „kotě“, rychle ji ale vyvede z omylu a vysvětlí ji, že si nepřečetl kdo, mu volá. Adriana jde za Šmýdem, to jsem přetáčela, ale nakonec to dopadne zřejmě tak, že jí řekne, ať na něj zapomene, Adriana v nervovém šoku jde nakupovat a doma se hroutí (ne nijak tragicky), Eddie jí utěšuje. Maarečková Márovi v Coolně vysvětluje, že s Jitunou se nedalo usmířit, že pořád hájí jejich Moničku a na Máru házela špínu, Mára jí řekne, že to s tou Coolnou je prostě pravda, ale Marečková nevidí, neslyší. Dohazuje mu jeho prví lásku z Kostelce, Hedvičku, chudinka má jedno dítě, chlapa nemůže najít a je to kost :dance: Mára jí odvětí, ať na něj tohle nezkouší. Pak jí veze jeho taxíkem a Věrka mu tam najde zbraň… v dalším díle to vyvolává hysterický záchvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
6.11.15 09:57
@radkka píše:

Jde se usmířit s Jitkou, ale pohádá se s ní ještě víc, protože její miláček Kryštof nasazuje život (taxikaří), aby uživil Moničku, nenechá si od Jitky vysvětlit, že Motyka se uživí sama. Dále Jitce vysvětluje, že Kryštof Motyce není dost dobrý, přitom je to tak hoooodný a zodpovědný hoch, proto s ním Motyka nechce dítě, Jitka jí na to řekne, že Kryštof je tak zodpovědný, že kvůli němu Monika málem přišla o coolnu, kterou musela zachránit celá jejich rodina - Věrka dostává hysterák, že Jitka zase nadsazuje jejich dokonalou rodinu nad jejich a odchází :mrgreen: Nezapomene jí říct, že se s ní chtěla usmířit kvůli Márovi, ale sama, by tam nikdy nepřišla! :mrgreen:

Eddie přijímá práci u Drbohlava. Volá mu Dorota, on si nepřečte jméno a v domnění, že jde o Adrianu jí osloví „kotě“, rychle ji ale vyvede z omylu a vysvětlí ji, že si nepřečetl kdo, mu volá. Adriana jde za Šmýdem, to jsem přetáčela, ale nakonec to dopadne zřejmě tak, že jí řekne, ať na něj zapomene, Adriana v nervovém šoku jde nakupovat a doma se hroutí (ne nijak tragicky), Eddie jí utěšuje. Maarečková Márovi v Coolně vysvětluje, že s Jitunou se nedalo usmířit, že pořád hájí jejich Moničku a na Máru házela špínu, Mára jí řekne, že to s tou Coolnou je prostě pravda, ale Marečková nevidí, neslyší. Dohazuje mu jeho prví lásku z Kostelce, Hedvičku, chudinka má jedno dítě, chlapa nemůže najít a je to kost :dance: Mára jí odvětí, ať na něj tohle nezkouší. Pak jí veze jeho taxíkem a Věrka mu tam najde zbraň… v dalším díle to vyvolává hysterický záchvat.

A tu kost bude hrát Čvančarová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.11.15 10:12
@Verčule píše:
Tak Cvancarova je uolne bozi v tv inscenaci Naterac ;) u toho se vzdy chlamu hodinu vrele doporucuju hraje tam s Budarem. jinak jsem cetla co bude cca 14 dni dopredu nooo mate se na co tesit

Vidíš to, Natěrače jsem viděla, ale nevěděla jsem, že ta paní je Čvančarová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.11.15 11:15
@radkka píše:

Už to stahuju, nemůžu se dočkat Věrčiny hysterie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
6.11.15 17:50

@KPKristy a kdy bude hysterka Věrka že hysterická trapná Simona mě nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.11.15 18:48
@věrasek80 píše:
@KPKristy a kdy bude hysterka Věrka že hysterická trapná Simona mě nebaví

Verka docela v pondeli a v ukazkach na utery bude asi pokracovat. Asi je blazen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí