Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
8.11.15 16:22
@kam2 píše:
Možná nemá, ale 2 hlavní vysílací časy v týdnu svědčí asi o tom, že na to lidi čumí :mrgreen:

No, vzhledem k tomu, že nejčtenější noviny jsou ty bulvární, tak sledovanost těmi samými lidmi neberu jako ukazatel kvality :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
8.11.15 17:04
@radkka píše:
To spíš svědčí o tom, jak je na tom Nova špatně.

jestli to ma velkou sledovanost, tak ne Nova, ale narod je na tom spatne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
8.11.15 20:00
@radkka píše:
To spíš svědčí o tom, jak je na tom Nova špatně.

Ja to nesleduji, bulvar nectu. Ale vim z prace, ze dost lidi na to kouka. A pokud ma nova sledovanost, tak proc by v tom serialu nepokracovala, ze jo. Pokud by lide cumeli na to, jak nekdo nahazuje zeď, budou to davat taky. Spolecnost nezajima co davaji, ale kolik lidi na to cumi. To je cely marketing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.11.15 20:25

To ano, neříkám, že je to výkvět umění, ale na druhou stranu, dávaj někde jinde něco kvalitního, na co by mohl člověk pravidelně koukat? Navíc lidem často stačí jen vypnout a mít seriál jako skvělou kulisu na žehlení a jiné činnosti, já to mam třeba puštění a pracuji u toho…

Teď z jiného soudku, viděly jste ukázky na tento týden z Ulice? Kuřízek se pěkně vybarvuje, nakonec on bude Terezu ještě buzerovat, za chvíli ji zmlátí, ne? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.15 20:50
@Fjodorka píše:
Ordinace má nějakou úroveň? :mrgreen:

Zrovna jsem chtela reagovat stejne. To je odpad vsech odpadu, a to staci videt jen ukazky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.15 20:51
@kam2 píše:
Možná nemá, ale 2 hlavní vysílací časy v týdnu svědčí asi o tom, že na to lidi čumí :mrgreen:

To spis svedci o urovni tech divaku, ne o urovni serialu :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.15 20:52

Uroven maji jen Cetnicke humoresky, ja to rikam furt 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.11.15 21:13

@Martrich V televizi kvalitu nevysílají, to je pravda a proto jí doma nemáme a vůbec nám nechybí, akorát jsme nevěděli, kam nasměrovat gauč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.11.15 21:13

Kurvízek je de.bil a komandant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.15 21:52
@radkka píše:
@Martrich V televizi kvalitu nevysílají, to je pravda a proto jí doma nemáme a vůbec nám nechybí, akorát jsme nevěděli, kam nasměrovat gauč :mrgreen:

Zda se to jako blbost, ale verim, ze to byl orisek :mrgreen:. Je fakt, ze gauc se automaticky smeruje k tv. Kam ho tedy mate nasmerovany??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.15 21:52
@radkka píše:
Kurvízek je de.bil a komandant.

To jsem teda zvedava 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.11.15 22:08
@KPKristy píše:
Uroven maji jen Cetnicke humoresky, ja to rikam furt 8) :mrgreen:

v tom případě se hlásím mezi „odpad“ diváků, co na to čumí už asi 8 let :mrgreen: :mrgreen:. Možná už spíš ze setrvačnosti, jako na Ulici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.11.15 22:10
@radkka píše:
@Martrich V televizi kvalitu nevysílají, to je pravda a proto jí doma nemáme a vůbec nám nechybí, akorát jsme nevěděli, kam nasměrovat gauč :mrgreen:

a Ulici sleduješ jen na PC? :mrgreen: promiň, ale jaký je rozdíl koukat na to v telce, na tabletu nebo v mobilu? Je fakt, že u nás na telku spíš kouká syn, já jí taky k životu zas tak moc nepotřebuju:-), stejně po večerech pracuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
8.11.15 22:24

Ta stará Ordinace byla celkem dobrá, ted už neví, co by tam dali, je to taky samá nevěra :roll: Mám to mám puštěné jako kulisu tak ze zvyku. Z českých seriálů sleduju akorát Ulici. Líbil se mi ten seriál na ČT - Případy 1.oddělení, ted má být pokračování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.11.15 22:35
@MUFICE píše:
Ta stará Ordinace byla celkem dobrá, ted už neví, co by tam dali, je to taky samá nevěra :roll: Mám to mám puštěné jako kulisu tak ze zvyku. Z českých seriálů sleduju akorát Ulici. Líbil se mi ten seriál na ČT - Případy 1.oddělení, ted má být pokračování.

mě docela bavila i kriminálka Anděl, ale ne, když to furt dokola opakují a ráda koukám na Star Dance, to považuji za kultivovanou zábavu, oproti různým estrádám, mam ráda Ebena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí