Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mam dotaz kde je Max a Saidl a Miky to jako jen tak vysumelo? A matka Saidla uz jako nemaka?
Max vlastní tu kavárničku Voilá Café v Ulici a jinak je distributorem francouzských specialit v ČR, takže pořád cestuje, Saidl zrušil ordinaci a nstoupil zpět do nemocnice, bydlí nevím kde a Miky chodí do 4.roč. gymplu a prudil tam začátkem září ohledně Tereziných představ přípravy k maturitě společně s Wébrem… Saidlová je pořád v Brodu u rodičů s přítelem nejspíš ![]()
Příspěvek upraven 05.11.15 v 08:36
@Verčule píše:
Holky mam dotaz kde je Max a Saidl a Miky to jako jen tak vysumelo? A matka Saidla uz jako nemaka?
Saidlová se už dávno odstěhovala do Brodu
Saidl potřeboval odejít z Ulice, protože mu připomínala Libušku (myslím, jistě to nevim), Miky nevím, proč tam není, ale nijak mi nechybí, to je taky herec na pěst. Max nevim, ten asi bydlí se Zuzanou a má ten krámek po Libušce.
@kometaO5 píše:
Mě dnes nejvíc zaujalo jak Světlana okrajovala jablka - oloupala, rozkrojila, vykrojila jádřinec…a šup s tím vším do jedné mísy
Asi nemá druhou mísu, to pak vytřídí
Nebo jí má rozdělenou napůl
![]()
Holky zlatickq dekuju.ja to sleduju ale tohle mi fakt uniklo
Holky zlatickq dekuju.ja to sleduju ale tohle mi fakt uniklo
@kessi22 píše:
Tak já už vím, jak to dopadne s Marem a Motykou…Opět se chytnou kvůli dítěti…Mara naštvaně bere svou matku na víkend do Mikulova…tam se pomocí matcinych intrik seznamuje s jitkou cvancarovou…ta ho opije, lituje a svede…vyspí se spolu…
Mezitím Motyce došlo, že vlastně to dítě chce…celá stastna čeká i s masem v troubě na maru, aby mu to řekla.
On přijíždí i s matkou…je zařazeny…motyka ho odtahne do vedlejšího pokoje a oznamuje mu, že dítě chce…on šťastný a provinily zároveň…
Jdou k jeho matce…ta nic netuší…schválně ovšem pronese před motykou jestli hodla zavolat jitce, že si přeci rozuměli…motyka na něj uhodí, on se přizná…ona ho vyhodí i s matkou a haze po něm všechny jeho věci…i maso z trouby
toť prosím, můj dnešní sen
no super, zasmála jsem se a kromě té Čvančarky by to tam docela i sedělo
![]()
Teď už jen čekám až si někde přečtu, že novou posilou týmu Ulice se stává Jitka Čvančarová…
Marečková zase září… Mára jí oznámí, že s ní nepojede na víkend do Kostelce, protože jde s Motykou na koncert, na Madonu, Marečková na to odvětí, že je to pokleslá zábava a že to určitě vymyslela Monika
Mára Marečkovou poprosí, aby se usmířila s Jitkou, což evidetně, podle ukázek na další díl, nevyjde. Marečková má zřejmě pocit, že Mára dělá taxikáře aby živil Monyku, Jitka jí nemůže vysvětlit, že Monika se uživí sama. Marečková odchází rozčilená.
V dalším díle opět Wéber a Žirafa v Coolně.
Nyklové zjistí vysoký tlak, navrhnou jí zkrácený úvazek, což se jí moc nelíbí. Lumen si myslí, že má alzheimera, prý je zmatená a mimo
Květák pořád krouží jako sup.
@ivik21 píše:
@kessi22 hlavně ta Čvančarová je tam dobrá, chybí už jen v Ulici![]()
Zápletka dobrá, ale tu Čvančarku do Ulice nééé ![]()
@radkka píše:Marečková zase září… Mára jí oznámí, že s ní nepojede na víkend do Kostelce, protože jde s Motykou na koncert, na Madonu, Marečková na to odvětí, že je to pokleslá zábava a že to určitě vymyslela MonikaMára Marečkovou poprosí, aby se usmířila s Jitkou, což evidetně, podle ukázek na další díl, nevyjde. Marečková má zřejmě pocit, že Mára dělá taxikáře aby živil Monyku, Jitka jí nemůže vysvětlit, že Monika se uživí sama. Marečková odchází rozčilená.
V dalším díle opět Wéber a Žirafa v Coolně.Nyklové zjistí vysoký tlak, navrhnou jí zkrácený úvazek, což se jí moc nelíbí. Lumen si myslí, že má alzheimera, prý je zmatená a mimo![]()
Květák pořád krouží jako sup.
Koukám, že Květák už úplně očarovala i Lumíra ![]()
Jinak teda moc nevěřím, že Vébr má s Rozinou čisté úmysly
. Ale slušelo by jim to spolu, ten kluk nevypadá zle (na rozdíl od Patkomila) a Róza, nalíčená a oháklá, je kočka.
@KPKristy píše:
Zápletka dobrá, ale tu Čvančarku do Ulice nééé
možná by zase zvýšila sledovanost Ulice, co se mužského osazenstva týče
![]()
@KPKristy píše:
Jinak teda moc nevěřím, že Vébr má s Rozinou čisté úmysly. Ale slušelo by jim to spolu, ten kluk nevypadá zle (na rozdíl od Patkomila) a Róza, nalíčená a oháklá, je kočka.
jj, souhlas, ta herečka je ve skutečnosti hrozně hezká, viděla jsem s ní nějaký rozhovor a když mluví normálně, bez rádoby přízvuku a uťáplosti, je i sympatická ![]()