Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
@Ester13 já si vždycky vzpomenu na Tomáše Holého… to byl super herec
Jo, toho mám taky ráda ![]()
@Martrich píše:
Nedočítám vás, ale musím říct, že ten Roman je takovej blbec, to snad ani není možný. To je lepší koukat na reklamu než na ně dva. A všimli jste si, že ve společnosti Otíka a Davida je Tereza úplně jiná? Taková normální? S Romanem se chová jak totální slepice. Já bych ho hnala…
No, s Otíkem a Lexou se chová přirozeně, s Kuřízkem je divná ![]()
@Martrich píše:
Kouďák a spol nikdy neomrzí, zase je to seriál, kde se člověk zasměje, nejde o děj, ale ty hlášky atd.., stejně tak Ženatý se závazky, Přátelé… to já můžu![]()
Ženatý se závazky je z těchto tří můj nejoblíbenější seriál. Jinak jsem viděla všechny a několikrát ![]()
@Martrich píše:
ale tak jsem to nemyslela, já měla spíš na mysli takové ty obchody s drahými hadry, kam moc lidí nezavítá v nákupních centrech a za pokladnou sedí dvě dvacítky zmalované jak plagát a probírají, s kým, co a jak. A když se zeptá zákazník, že něco potřebuje, tak se na sebe podívaj, jako, že vyrušuje. Nemyslím, když někdo nemá svůj den atd…
No, tak do těch obchodů radši nelezu, nechci koukat na otrávené ksichty
![]()
Včera jsem viděla kousek
jako ten Midloň nemá chybu. Mohli by mu dát i větší prostor, fakt mi baví ![]()
Jinak já dělala před mateřskou brigádu jako pokladní v Kauflandu
No žádný zázrak to nebyl, ale jako přilepšení k nic moc výplatě ze stálý práce to stačilo
pak se tam vyměnil ředitel a celý Kauf už stál za prd :-/ tak jsem skončila a naučila se šetřit ![]()
Já myslím, že Eva odejde od Midloně a začne opětovný boj o Emu. Hybnerovou mám ráda, líbilo by se mi, kdyby se vrátila, ale koukat zase na ufňučenou Nanču ![]()
@MUFICE píše:
No, s Otíkem a Lexou se chová přirozeně, s Kuřízkem je divná
Protože Kuřízek je naškrobenej panák, vůbec se k sobě nehodí ![]()
@radkka píše:
Já myslím, že Eva odejde od Midloně a začne opětovný boj o Emu. Hybnerovou mám ráda, líbilo by se mi, kdyby se vrátila, ale koukat zase na ufňučenou Nanču
Nanča by mohla odjet někam daleko meditovat
![]()
@NinPe píše:
Nanča by mohla odjet někam daleko meditovat![]()
![]()
Do Tibetu ![]()
@radkka na ufnucenou Nancu a na uknouranou Emu bych se opravdu nerada zase divala ![]()
@radkka píše:
Do Tibetu
přesně tak…a mohly by si koupit letenku jen tam
![]()
No jinak - dneska to zase neuvidim
zase jdu cvičit
tak kdyby byl někdo od té dobroty, tak tu můžete napsat co bude dneska ![]()
@NinPe píše:
přesně tak…a mohly by si koupit letenku jen tam![]()
Pěšky to zvládnou ![]()
@radkka píše:
Pěšky to zvládnou
tak to by bylo úplně nejlepší
a bylo by na několik desítek let vystaráno ![]()