Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
10.11.15 11:47
@kessi22 píše:
Ad debata vesnice vs město…

Ono je to jako se vším, nemůžete o všech vesničanech tvrdit, že jsou burani a že všichni mestaci jsou povrchni atd…v dnešní době stěhování a měnění životního stylu je to tak namichane, že nepoznate kdo je kdo a stejně tak exustuji i typicti burani i městský,,hovada"…prostě tohle nevyřešíme, pac vlastně každý máme pravdu ;)

A já s mužem jsme třeba,,od každého trochu"…on vyrostl v paneláku, ale tihl k přírodě, já vyrostla v zapadakove o 100 obyvatelech a utíkala do města…výsledek? Ani jeden z nás nechtěl být přímo ve městě, ale ani ne na vesnici, takže žijeme v zahradkarske oblasti na okraji města, do centra to máme 3 minuty autem, do lesa 4 pěcho ;) prostě zlatý střed :pankac:

Já jsem taky vždy utíkala z vesnice do města a nakonec jsem si nabrnkla chlapa z vesnice ještě o dva levely menší než byla ta moje rodná hrouda :mrgreen: A to jsem vždy říkala, že bych na vesnici nezůstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.11.15 12:05

Já myslím, že z Terky schválně dělají takovou „usedlici“, působí tak víc jako chudinky, to je teď její role. Otloukánek Kuřízka, věčně čekající milenka. Třeba co si pamatuji Lenku, když učila, chodila oblíkaná šmrncovně a stejně tak ta učitelka Petříková, u Terky je to dost přehnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.11.15 12:06

Hele co tam ten Oťas vlastně vůbec učí? On na to má nějaké vzdělaní? To žije jen z toho, že učí kreslení? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.11.15 12:09

Možná chtějí ukázat ten rozdíl, když je zatím s Kuřezem je usedlá a mezi vrstevníky se z ní pak vyloupne kóča :think:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
10.11.15 12:09
@Martrich píše:
Hele co tam ten Oťas vlastně vůbec učí? On na to má nějaké vzdělaní? To žije jen z toho, že učí kreslení? :think: :think:

vypadá to tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
10.11.15 12:10
@Martrich píše:
Hele co tam ten Oťas vlastně vůbec učí? On na to má nějaké vzdělaní? To žije jen z toho, že učí kreslení? :think: :think:

Výtvarku, to stačí, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.11.15 12:11
@ivik21 píše:
Možná chtějí ukázat ten rozdíl, když je zatím s Kuřezem je usedlá a mezi vrstevníky se z ní pak vyloupne kóča :think:

Taky si myslím a myslím, že skvělá ukázka toho, že se k sobě nehodí bylo setkání s Romanovými usedlými přáteli :mrgreen: Tereza vypadala jak nahá v trní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
10.11.15 14:47

Mně se na Terce líbí ta červená ala Skotská košile a i jí prospělo zesvětlení vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.11.15 14:55
@radkka píše:
Výtvarku, to stačí, ne? :mrgreen:

No jasně, on k tomu možná ještě maluje ty úžasné obrazy, jak kdysi vychvalovala Božka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39554
10.11.15 15:45
@ivik21 píše:
A zas velkééé mlčení o taškách, přitom měl rozglabenou skříň a vůbec mu tonedošlo, že tam má „tajnou skrýš“ :zed:

Přesně to jsem si říkala, když jsem to tu četla - neviděla jsem díly předem. Fakt je čím dál větší de.il. :zed: A tohle že si schovává ve společné skříni? - byla má otázka jako první. Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
10.11.15 18:01

@Raddkka přijde Ti, že jí to sluší? Mě se naopak víc líbila ta čokoládově hnědá, přišla mi v tom výraznější. Ta tmavá blond je taková šedá myška :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
10.11.15 18:10
@Lizzi píše:
@Raddkka přijde Ti, že jí to sluší? Mě se naopak víc líbila ta čokoládově hnědá, přišla mi v tom výraznější. Ta tmavá blond je taková šedá myška :nevim:

No kdyby ji sundali ty neforemné haleny a saka, tak by výrazná byla až až :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3443
10.11.15 18:48

@Patricia89 jj koukala jsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
10.11.15 18:54

@Lizzi Blond mi přijde taková mladá holka, v té tmavé už to byla paní kolem 30ti… ale ono to dělá že i pohubla mi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
10.11.15 19:10

Holky, co si myslíte o Weberovi a jeho úmyslech s Rozinou? Já si myslím, že kdyby ji chtěl jen jako panenský zářez na čelo postele, tak by se na ni vykašlal už jak ho odmítla políbit před jejich domem, jak se loučili :think: Druhej den jí pak donesl kytku, ne? Dnes jsem bohužel neviděla..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!