Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kessi22 píše:
Ad debata vesnice vs město…Ono je to jako se vším, nemůžete o všech vesničanech tvrdit, že jsou burani a že všichni mestaci jsou povrchni atd…v dnešní době stěhování a měnění životního stylu je to tak namichane, že nepoznate kdo je kdo a stejně tak exustuji i typicti burani i městský,,hovada"…prostě tohle nevyřešíme, pac vlastně každý máme pravdu
A já s mužem jsme třeba,,od každého trochu"…on vyrostl v paneláku, ale tihl k přírodě, já vyrostla v zapadakove o 100 obyvatelech a utíkala do města…výsledek? Ani jeden z nás nechtěl být přímo ve městě, ale ani ne na vesnici, takže žijeme v zahradkarske oblasti na okraji města, do centra to máme 3 minuty autem, do lesa 4 pěchoprostě zlatý střed
Já jsem taky vždy utíkala z vesnice do města a nakonec jsem si nabrnkla chlapa z vesnice ještě o dva levely menší než byla ta moje rodná hrouda
A to jsem vždy říkala, že bych na vesnici nezůstala…
Já myslím, že z Terky schválně dělají takovou „usedlici“, působí tak víc jako chudinky, to je teď její role. Otloukánek Kuřízka, věčně čekající milenka. Třeba co si pamatuji Lenku, když učila, chodila oblíkaná šmrncovně a stejně tak ta učitelka Petříková, u Terky je to dost přehnaný.
Hele co tam ten Oťas vlastně vůbec učí? On na to má nějaké vzdělaní? To žije jen z toho, že učí kreslení?
![]()
Možná chtějí ukázat ten rozdíl, když je zatím s Kuřezem je usedlá a mezi vrstevníky se z ní pak vyloupne kóča ![]()
@Martrich píše:
Hele co tam ten Oťas vlastně vůbec učí? On na to má nějaké vzdělaní? To žije jen z toho, že učí kreslení?![]()
vypadá to tak ![]()
@Martrich píše:
Hele co tam ten Oťas vlastně vůbec učí? On na to má nějaké vzdělaní? To žije jen z toho, že učí kreslení?![]()
Výtvarku, to stačí, ne? ![]()
@ivik21 píše:
Možná chtějí ukázat ten rozdíl, když je zatím s Kuřezem je usedlá a mezi vrstevníky se z ní pak vyloupne kóča
Taky si myslím a myslím, že skvělá ukázka toho, že se k sobě nehodí bylo setkání s Romanovými usedlými přáteli
Tereza vypadala jak nahá v trní.
Mně se na Terce líbí ta červená ala Skotská košile a i jí prospělo zesvětlení vlasů.
@radkka píše:
Výtvarku, to stačí, ne?
No jasně, on k tomu možná ještě maluje ty úžasné obrazy, jak kdysi vychvalovala Božka
![]()
@ivik21 píše:
A zas velkééé mlčení o taškách, přitom měl rozglabenou skříň a vůbec mu tonedošlo, že tam má „tajnou skrýš“
Přesně to jsem si říkala, když jsem to tu četla - neviděla jsem díly předem. Fakt je čím dál větší de.il.
A tohle že si schovává ve společné skříni? - byla má otázka jako první. Chjo.
@Raddkka přijde Ti, že jí to sluší? Mě se naopak víc líbila ta čokoládově hnědá, přišla mi v tom výraznější. Ta tmavá blond je taková šedá myška ![]()
@Lizzi Blond mi přijde taková mladá holka, v té tmavé už to byla paní kolem 30ti… ale ono to dělá že i pohubla mi přijde.
Holky, co si myslíte o Weberovi a jeho úmyslech s Rozinou? Já si myslím, že kdyby ji chtěl jen jako panenský zářez na čelo postele, tak by se na ni vykašlal už jak ho odmítla políbit před jejich domem, jak se loučili
Druhej den jí pak donesl kytku, ne? Dnes jsem bohužel neviděla..