Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcam píše:
@radkka Ona kamera trochu přidává, ale tohle je moc.
Přidává, ale tohle je prostě nezdravá tloušťka, neříkám, že má vypadat jako laňka, ale tohle už je prostě přes čáru.
@radkka píše:
Přidává, ale tohle je prostě nezdravá tloušťka, neříkám, že má vypadat jako laňka, ale tohle už je prostě přes čáru.
@radkka píše:
No já bych na tohle taky neměla, myslím, že žárlivá nejsem vůbec, ale proč koupil manželce koňak nechápu ani trochu
@Patricia89 píše:
Ale vis co. Kdyby todle udelal chlap, tak bych dost vysilovala. A ze ona mu dala darek k vanocum.
Kdyz chce s ni byt za dobre, tak koupim cokoladu a je to, ne?
Todle bylo moc. K cemu? Podle me si chce nechat zadni vratka. Ptze s teryskem jsou jak po triceti letech. Vubec nic mezi nima neni. Oba chladni.
Já bych na to taky neměla! Ale Tereza do toho vztahu šla, vybojovala si ho, tak by ho měla přijmout se všemi plusy i minusy
. A jedním z minusů je ta manželka, no
Je fakt, že drahý koňak jako dárek je trochu mazec, ale Roman není chudák, co si to nemůže dovolit. Podle mě on to nebere tak, že dal DRAHÝ dárek, ale že prostě dal dárek. Třeba Daniela čokoládu nejí ![]()
Být v kůži Terezy, tak by mě víc štvalo to, že dává stejné dárky, v tom bych viděla větší „problém“..
@radkka píše:
Tady v diskusích často holky píšou, že jsou macaté, ale jsou tak šťastné, a kdo že to tu vlastně jsme (ostatní diskutující), že nám náleží soudit je za tloušťku. Osobně mi je jedno, jak kdo vypadá, pokud jemu samému nevadí, že se nevejde na židli nebo si nemůže pořádně utřít zadek. Ale zdraví!!! Takováto tloušťka má přece velmi negativní účinky na zdraví ![]()
chápu, že každý nemůže vážit 40kg i s postelí, ale taky nemusí vážit zrovna 150kg ![]()
@KPKristy píše:
Já bych na to taky neměla! Ale Tereza do toho vztahu šla, vybojovala si ho, tak by ho měla přijmout se všemi plusy i minusy. A jedním z minusů je ta manželka, no
Je fakt, že drahý koňak jako dárek je trochu mazec, ale Roman není chudák, co si to nemůže dovolit. Podle mě on to nebere tak, že dal DRAHÝ dárek, ale že prostě dal dárek. Třeba Daniela čokoládu nejí
Být v kůži Terezy, tak by mě víc štvalo to, že dává stejné dárky, v tom bych viděla větší „problém“..
Ve stejných dárcích problém nevidím, chlapi jsou jednoduchá stvoření a nechtějí se moc namáhat, hlavně, že vůbec něco přivezl
můj muž mi vždy volá z cest, co tam mají za místní speciality a co bych si teda dala, pak to koupí mně i své mamce, protože ho nic lepšího nenapadne
Ještě teda dostanu vždy něco navíc (šutr, šišku, kaštan…co našel cestou po horách) a táta dostane místní pivo
Nijak se mě to nedotýká, já jsem totiž ráda, že se mi vrátil on, ale k vánocum bych nechtěla dostat to samé, co tchyně, to je pravda ![]()
@KPKristy píše:
Tady v diskusích často holky píšou, že jsou macaté, ale jsou tak šťastné, a kdo že to tu vlastně jsme (ostatní diskutující), že nám náleží soudit je za tloušťku. Osobně mi je jedno, jak kdo vypadá, pokud jemu samému nevadí, že se nevejde na židli nebo si nemůže pořádně utřít zadek. Ale zdraví!!! Takováto tloušťka má přece velmi negativní účinky na zdraví
chápu, že každý nemůže vážit 40kg i s postelí, ale taky nemusí vážit zrovna 150kg
Přesně tak to myslím, třeba Gábina je podle mě oplácaná, ale je to její věc, když je tak spokojená, proč ne. Ale taková nadváha, jako má Lumen a Simona je prostě nezdravá a měli by s tím něco dělat.
@KPKristy Jako herečka si může dovolit všelijaké poradce, cvičení. Může mít i krabičkovou dietu. ![]()
@Marcam píše:
@KPKristy Jako herečka si může dovolit všelijaké poradce, cvičení. Může mít i krabičkovou dietu.
Já si myslím, že u této konkrétní osoby je to spíš hormonama v přechodu
. A tam si teda netroufám říct, co a jak se s tím dá dělat. Jestli vůbec běžná dietní opatření jsou něco platná ![]()
Pořád se mi totiž nechce věřit, když vidím podobnou figuru, že to těm holkám nevadí
. Vždycky si říkám, že snad musí mít nějaký problém, proč jsou tak tlusté, že by to přece dobrovolně neměly
. Nevím no…
Zachvilku bude jako Pawlovská, na tu musejí mít speciální čočku. I když ta má prsa a to Simona moc néé. ![]()
@KPKristy píše:
Já si myslím, že u této konkrétní osoby je to spíš hormonama v přechodu. A tam si teda netroufám říct, co a jak se s tím dá dělat. Jestli vůbec běžná dietní opatření jsou něco platná
Pořád se mi totiž nechce věřit, když vidím podobnou figuru, že to těm holkám nevadí
. Vždycky si říkám, že snad musí mít nějaký problém, proč jsou tak tlusté, že by to přece dobrovolně neměly
. Nevím no…
Jsou takové, které to tak mají dobrovolně, prostě rády žerou a nic nedělají
Chápu ženy v přechodu apod. ale pro mojí mamku tohle byla doba, kdy poprvé v životě začala jíst zdravě a sportovat, dokonce je hubenější, než cca 5 let před přechodem, ale každý to tak mít nemusí. Nicméně podle mě ale přechod neznamená 100 kg +.
@Marcam píše:
Zachvilku bude jako Pawlovská, na tu musejí mít speciální čočku. I když ta má prsa a to Simona moc néé.
Pawlovská vypadá jak almara, to je fakt strašný, s tímhle se musí dost blbě žít ![]()
Rudolf to Simonce trpí nosí jí knedlíky…Měl by jí to taky naznačit.
@Marcam píše:
Rudolf to Simonce trpí nosí jí knedlíky…Měl by jí to taky naznačit.
On si ale takovou našel.
@radkka Já vím, ale je pořád silnější, v tý košili takhle před rokem nebyla.
Jůůů ![]()
Tak Světlana zjistí, že na radnici prováděli čachry s bytama, ze kterých je penzion.
Simona zjistí, že si Sandra chystá otevřít svůj vlastní salon a chce šlohnout kontakty, Jitka jí nevěří, Simona celý díl brečí.
Nyklová prudí v pekárně (celý den tam pije čaj
), Květák jí přijde vysvětlit, že jestli nedá pokoj, tak Lumenovi řekne, že nevypadá zdravě a nakecá mu bůh ví co.
Eva přijede na meditaci s Bylinbábou, ale Midloň to nesmí vědět. V dalším díle přijede s malým Midloněm a taškama, velkej Midloň jí dal totiž přes hubu.