Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
13.11.15 07:58

V dalším díle Ema začne nosit podprseknu :mrgreen: Eva přijede s taškou a malým Midloněm, velkej Midloň na ní řve do telefonu, ale nakonec se prý uklidní a Eva se chce druhý den vrátit, zřejmě jí podle ukázek ale nalomí Ema, která jí prosí, aby to nedělala, Midlon si přijede pro malého a dělá strašnou scénu. Jinak si z toho nějak nic důležitého nepamatuji, nic moc díl :nevim: Jo, Romaně se narodila holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.11.15 08:09
@radkka píše: V dalším díle Ema začne nosit podprseknu :mrgreen: Eva přijede s taškou a malým Midloněm, velkej Midloň na ní řve do telefonu, ale nakonec se prý uklidní a Eva se chce druhý den vrátit, zřejmě jí podle ukázek ale nalomí Ema, která jí prosí, aby to nedělala, Midlon si přijede pro malého a dělá strašnou scénu. Jinak si z toho nějak nic důležitého nepamatuji, nic moc díl :nevim: Jo, Romaně se narodila holčička.

Už to stahuji… áá, už to mám staženo… :mrgreen:

Jinak bych taky byla pro variantu „bez Evžena“. Já nesnáším ožralé lidi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
13.11.15 08:17

Ještě 5minut a mám též staženo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11184
13.11.15 19:04

@Jančakecalka neboj to byla sranda ale je to s nima :zed: jinak já mám 77kg a 170cm a nadávám si jak jsem tlustá ale nejde to dolů 4porody a léky na štítku mi to brzdí ale snažím se cvičit být Simonou tak se jdu utopit takto bych nechtěla vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.11.15 20:52

Prosím Vás, asi tak 14 dní nestíhám sledovat, je tam něco zásadního, co musím vědět, bez čeho nemůžu žít??? Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
13.11.15 20:54
@Patricia89 píše:
Konecne nejaka akce. Jen skoda, ze Midlone neuvidime. Ten tomu dava dobrej drive. Se aspon zasmejes :lol: :lol:Pak Eva zdrhne a Nanca si adoptuje malyho Midlone. :mrgreen: :mrgreen:

No a nebo bude Eva s Nančou spát v posteli, vedle bude mít postýlku MiniMidloň a a Béďa s ustele na zahrádce v kůlně na nářadí, kterou si loni postavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.11.15 11:46

@bozetecha která dějová linka Tě zajímá? myslím, že se zatím nic zásadního neděje..

• Citovat
  • Upravit
20767
15.11.15 11:49
@Ell-Chmell píše:
No a nebo bude Eva s Nančou spát v posteli, vedle bude mít postýlku MiniMidloň a a Béďa s ustele na zahrádce v kůlně na nářadí, kterou si loni postavil :mrgreen:

Bylinbába jim nabídne azyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
15.11.15 15:24
@radkka píše: Bylinbába jim nabídne azyl :mrgreen:
a co ony na to?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
15.11.15 15:39

Mně vadí, jak dělají z Vilmy blbečka, nesvéprávnou bytost, Lumír se začíná chovat jak kdysi.

• Citovat
  • Upravit
5473
15.11.15 15:55
@Frantiskaaa píše:
Mně vadí, jak dělají z Vilmy blbečka, nesvéprávnou bytost, Lumír se začíná chovat jak kdysi.

Za sebe musím říct, že blbečka ze sebe Vilma dělá hlavně ona sama, ty její trucy jsou jak od malého dítěte, co předvádí, je hloupé a občas si tím chováním sama podrazí nohy (viz vymyšlená choroba, pak o ní všichni přehnaně pečují). Ne, že bych si myslela, že je třeba Květa nějaká dobračka, bestie je každopádně, ale zas chápu, že s někým, kdo se chová jako malý trucovitý parchant, se moc jednat nedá, tak holt jde jinou cestou, čímž Vilmu opět vytočí… začarovaný kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.11.15 18:23
@Žirafa 69 píše: a co ony na to?

To v ukázkách nebylo, ale myslím, že to vezme, u Lišků to neni k vydržení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
15.11.15 19:56
@Samamama píše:
Za sebe musím říct, že blbečka ze sebe Vilma dělá hlavně ona sama, ty její trucy jsou jak od malého dítěte, co předvádí, je hloupé a občas si tím chováním sama podrazí nohy (viz vymyšlená choroba, pak o ní všichni přehnaně pečují). Ne, že bych si myslela, že je třeba Květa nějaká dobračka, bestie je každopádně, ale zas chápu, že s někým, kdo se chová jako malý trucovitý parchant, se moc jednat nedá, tak holt jde jinou cestou, čímž Vilmu opět vytočí… začarovaný kruh.

Jo, ty trucy Vilmy a jak se tváří na Květu a tak, to je fakt, ale zas - bez ohl.na to, že si vymyslela nevolnost, tak být to kdokoli cizí a říct, že to bylo chvilkové a že už je ok, tak jít o úpl. cizí lidi, jak by si nějaký nadřízený mohl vůbec dovolit tomu podřízenému (což zas tak doslova u Vilma-Lumír, neplatí) nařídit/namluvit, že mu dobře není a že zůstane doma? No, kde to jsme? Že si nevolnost vymyslela, ví jen ta její kámoška, co je v tom domově (ta má paměť na jména :roll: ) a jít o toho „cizího“ zaměstnavatele, přijdu NORMÁLNĚ do práce, že už jsem v poho a hotovo. Tohle mi postavený na hlavu teda připadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.11.15 20:28
@Patricia89 píše:
Holky, omlouvam se. Nepatri to sem, ale. 8o Videla sem upoutavku na Vikend a… 8o on tam bude muj bejvalej ucitel na cestinu a kresleni. Vydal i knizku. Byl vzdycky takovej podivin a ted? 8o ted se meje v rece. No to je jako masakr… Videla jste to nektera?

kdože? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.11.15 20:29
@Patricia89 píše:
Holky, omlouvam se. Nepatri to sem, ale. 8o Videla sem upoutavku na Vikend a… 8o on tam bude muj bejvalej ucitel na cestinu a kresleni. Vydal i knizku. Byl vzdycky takovej podivin a ted? 8o ted se meje v rece. No to je jako masakr… Videla jste to nektera?

jo už to čtu pořádně, myslela jsem, že hrál v Ulici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky