Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3443
24.11.15 10:16

@Tom-Jerry uz psala, ze diky testu v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.11.15 10:18
@spirunka píše:
@Tom-Jerry uz psala, ze diky testu v tehotenstvi.

tak to se omlouvám, to jsem přehlídla :kytka:,nebyla jsem tu několik ní a dočíst je nemožné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.11.15 10:25

Tak dnes musím zas konstatovat, že ta Ulice je nanic :oops: Furt jsem se tomu bránila, ale je to tak :,( Stihla jsem si uvařit kafe, pochodit po bytě a začínala luštit sudoku (nejtěžší) :oops:

Ale bude Mirka a Sandra nejspíš poletí. Kuřez je tragédie, Terez mu to naplno neřekne, řekla to Gábině, že Kuřezka dupne a on prý je nekonflikntí, takže všechno funguje podle ní… Kuřez místo aby se zamyslel, co Terez vadí, tak na ni začne útočit stylem, že ji miluje a podobné kecyvkleci, těžce mě to nebaví 

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
24.11.15 12:37
@Anonymní píše:
Holky, dík všem za podporu.
Byl to můj druhý sexuální partner, první je zdravý, proto jsem to musela chytit od bio otce syna. Nevydržel to, opustil mne, již je bohužel mrtvý.
Ale mám zdravého chlapa a žijeme úplně normálně (samozřejmě musíme být v určitých situacích opatrní), jen druhé dítě bohužel nebude. Vědomě bych do toho nešla, i když mne doktorka ujišťovala, že pokud se to hlídá od začátku, je riziko minimální. Můj současný partner je i v RL syna, takže nemám takový strach kdyby se se mnou něco stalo.

děkuji Ti za odpovědi a přeji štěstí. je super, že máš takového partnera, na kterého se můžeš spolehnout :hug:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
24.11.15 18:26
@radkka píše:
Konečně se na emiminu člověk dočte o super chlapovi :potlesk: Ať to vydrží!

Já mám taky super chlapa ;) Jsem s ním od 17 let, tedy téměř 16 let už a neměnila bych :palec:

• Citovat
  • Upravit
20767
24.11.15 18:31
@Jančakecalka píše:
Já mám taky super chlapa ;) Jsem s ním od 17 let, tedy téměř 16 let už a neměnila bych :palec:

:palec: Já bych taky ráda řekla, že mám super chlapa, ale sotva jsem vkročila domu, už mě nas-ral :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 18:38
@radkka píše: :palec: Já bych taky ráda řekla, že mám super chlapa, ale sotva jsem vkročila domu, už mě nas-ral :cert:

Mam to stejne - mam super chlapa, nemenila bych, ale na*rat me dokaze statecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 18:39
@KPKristy píše:
Mam to stejne - mam super chlapa, nemenila bych, ale na*rat me dokaze statecne :mrgreen:

:lol: :hug: A to jsem se na něj tak těšila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 18:40
@radkka píše: :lol: :hug: A to jsem se na něj tak těšila :cert:

Jooo, tak to byva zakon schvalnosti. Cim vic se clovek tesi, tim spis je to na houno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
24.11.15 18:41
@radkka píše: :palec: Já bych taky ráda řekla, že mám super chlapa, ale sotva jsem vkročila domu, už mě nas-ral :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja mám taky super chlapa.

Holky, me ta Ulice baví. Stahuju a koukám na ni ráno při líčení, snídani a vypravovaní se.Spis tedy poslouchám, pri líčení si sundavam brýle.
Už ji nemam jako vecernicek, ale ranicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39577
24.11.15 18:44
@ladule1 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky, me ta Ulice baví. Stahuju a koukám na ni ráno při líčení, snídani a vypravovaní se.Spis tedy poslouchám, pri líčení si sundavam brýle.

No žeee, vždyť tam už poznáme podle hlasu, kdo co říká. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.11.15 18:49

To je u nás naštěstí jenom vyjímečně ;)

• Citovat
  • Upravit
50133
24.11.15 21:29
@Martrich píše:
to jo, zlatej Midloň, ten to tam aspoň rozvíří a pak kadeřnice Sandra :mrgreen:

Souhlasím a ještě Tonda Hložánek je dobrej :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.15 22:04
@ladule1 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já taky spíš poslochám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.11.15 22:06
@atominnka píše:
já taky spíš poslochám :D

přidávám se, jsem taky ten typ posluchače :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit