Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
30.10.15 13:14
@Moise píše:
@radkka Já jí prostě chápu, že ve svém věku děti nechce :nevim: A donedávno je nechtěl ani Mára.. Je spoustu ženských, co má dneska děti až po třicítce, některé až po 35. Zvlášť když teď chodí pár týdnů do školy a má nějaký cíl. Pochybuju, že by pak zvládala dítě, dálkově školu a řídit coolnu :mrgreen: :mrgreen:

Já bych chápala, kdyby byla opravdu vytížená, ale do ted seděla na pr.deli a ted se panicky snaží oddálit vším možným (školou) založení rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
30.10.15 13:18
@radkka píše:
Já bych chápala, kdyby byla opravdu vytížená, ale do ted seděla na pr.deli a ted se panicky snaží oddálit vším možným (školou) založení rodiny.

přesně tak, mluvíš mi z duše :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
30.10.15 13:20
@brko píše:
Jelikož je celá Ulice designed by Ikea, tak bych pátrala tam.

Právě, že jsem pátrala a nevypátrala. takové povlečení tam prostě není. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
30.10.15 13:28
@pampeliska2014 píše:
A takové ženy se potom diví, že nemůžou mít děti. Už je to dost pozdě po 30ce.
Ale nakonec je to jejich věc.

To už je další věc. Já sama jsem měla první dítě ve 26 a byla jsem v porodnici skoro nejmladší :lol: Kamarádka měla první ve 36 a to jsem si myslela, že už děti mít nebude nikdy. Vždycky říkala, že děti nechce, že je spokojená bez nich. Pak ukončila dlouhodobý vztah a do roka byla v tom s novým přítelem :lol: Každá jsme prostě jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.10.15 14:15
@radkka píše:

Vidim to stejne. Nereknu, kdyby ji Mara s timto napadem prekvapil v kalupu mezi praci od nevidim do nevidim a cestami na Ural a do Indie. Ale ona se uz snad deset let placa od niceho nikam, v kulne ma patnact brigadniku a „dite jeste nechce“. Logicky to na me pusobi tak, ze „dite vubec nechce“ :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 14:24
@KPKristy píše:
Vidim to stejne. Nereknu, kdyby ji Mara s timto napadem prekvapil v kalupu mezi praci od nevidim do nevidim a cestami na Ural a do Indie. Ale ona se uz snad deset let placa od niceho nikam, v kulne ma patnact brigadniku a „dite jeste nechce“. Logicky to na me pusobi tak, ze „dite vubec nechce“ :nevim: ;)

Svatbu asi taky ne…Mně přijde, že jí odpuzuje obyčejný rodinný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
30.10.15 14:32

Ale tak když se na to Monika zatím necítí, tak proč by to měla dělat :nevim: přeci Márovi řekla, že dítě chce a že určitě je jediný, s kým ho chce, tak to tak prostě má ;-) pochopila bych, kdyby on s tím samým přišel za rok a ona mu zase řekla podobnou odpověď, to už je důvod k hádce, k rozchodu atp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.10.15 14:34

@radkka @KPKristy krásně to vždycky zhodnotíte :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
13142
30.10.15 14:41
@mall1976 píše:
Chtěla jsem se zeptat, nevíte některá, kde se dá koupit takové povlečení, jako měli Maléřovi ráno v posteli?

Nevím, ale taky mě zaujalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
30.10.15 14:47
@allluck píše:
Ale tak když se na to Monika zatím necítí, tak proč by to měla dělat :nevim: přeci Márovi řekla, že dítě chce a že určitě je jediný, s kým ho chce, tak to tak prostě má ;-) pochopila bych, kdyby on s tím samým přišel za rok a ona mu zase řekla podobnou odpověď, to už je důvod k hádce, k rozchodu atp..

přesně :think: Fakt si myslím, že jí ještě za zadkem nic nehoří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.10.15 14:51

S tím cestováním…prostě myslím, že Monika plácla (resp. přečetla ze scénáře :lol:, však to často vypadá, že to píše někdo, kdo neviděl předchozích 300 dílů ) takový obecně udávaný důvod, proč ještě nemít děti. Že se ve 28 letech ještě necítí, je dnes celkem běžné, podobně se, myslím, cítí spousta jiných holek, aniž by chtěly zůstat bezdětné nebo k odkládání měly nějaký megadůvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.10.15 14:53
@mall1976 píše:
Chtěla jsem se zeptat, nevíte některá, kde se dá koupit takové povlečení, jako měli Maléřovi ráno v posteli?

jednu dobu běžela v TV reklama se SImonou na nějaký výprodej skladu s lůžkovinami, dekami, atd. Vypadá to jak z toho :think:

edit: něco jsem našla http://www.vyprodejskladu.eu/…zove-p31137/?…
Ale nevím přesný název :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
30.10.15 15:08

Otázka také je, zda si ho Maléřka nespíchla sama :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5473
30.10.15 15:14

@ivik21 To bylo vždy okolo reklam v Ulici, jak tam Simona řvala vý-pro-dej-skla-du-é-ů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.10.15 15:20

@Samamama No jo, tak ječela v reklamě a pak si v seriálu ještě přitáhla domů balík z Altisportu s jůůžovou větrovkou :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!