Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50149
27.9.15 14:42
@KPKristy píše:
Tez nechapu. Pusobi sebevedome, ale timto se desne shazuje. Nerikejte mi, ze za techto okolnosti by sel vztah urovnat a pusobili by zase jako happy rodinka :roll:.
Radsi bych byla sama, nez takhle nasilim pritahnout chlapa, kterej me nechce :nevim:

V normálním životě by ho tento typ ženské nechal jít a našla by si jiného a ještě ho oškubala s dobrým právníkem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
27.9.15 15:05

@MUFICE ja bych ho voskubala a naservirovala Terezce na stribrnem podnosu :mrgreen:,at plati a jeste si bere deti :mrgreen: :mrgreen: Na druhou stranu, co my vime, s kym to tahne Kurizka, ze, pochybuju, ze nema milence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
28.9.15 00:47
@MUFICE píše:
V normálním životě by ho tento typ ženské nechal jít a našla by si jiného a ještě ho oškubala s dobrým právníkem :jazyk:

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
28.9.15 08:57

No tak od začátku nové sezony mě zatím nic nechytlo, slabota. Jediný slibný je zdá se rozvíjející se vztah pančelky k Digi - viz. úterý: setkání kdykoliv, kafíčko, obdiv… Nezdá se vám to taky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.9.15 15:32

Holky, čtu vás tu dost dlouho, protože ne vždy ulici stihnu :) Teď sjem byla 10 dnů v porodnici je možné nějak shrnout nej momenty nebo tam nic co by stálo za řeč nebylo?? Pochopila jsem že holky jdou na nějaké focení, Franta se opil, Ema se více kamarádí s Maléřem – Bude tam něco?? Slušelo by jim to ne??

Za Digi pálí ten nevím jméno… A Tereza je s Kuřízkem a nějak žádná změna extra ne??

Přijde mi že se ta ulice nějak táhne a nevím jestli nejsem jediná komu to přijde, ale dřív sem Rozině fandila, ale přijde mi že je teď taková nevím jak to napsat, fŇukna - já nevím, já nechci, taková mouchy snězte si mě, mdlá :D

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.9.15 07:08
@LennkaK. píše:
No tak od začátku nové sezony mě zatím nic nechytlo, slabota. Jediný slibný je zdá se rozvíjející se vztah pančelky k Digi - viz. úterý: setkání kdykoliv, kafíčko, obdiv… Nezdá se vám to taky? :D

No jo, mně se taky zdá :think: už jsem nad tím přemýšlela poprvé, jak si ji pozvala do třídy :lol:

• Citovat
  • Upravit
148647
29.9.15 07:43

Holky včera scéna Kuřez-Olík. Oliver to hraje strašne. Zavzpomínala jsem na tu holku co hrála Anežku Boháčovou. To byla herečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
29.9.15 10:07

Holky nevíte jak to je v tom Děčíně? kdo je tam většinový vlastník, když je Květa tady? nějak se o tom nemluví nebo mi to ušlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
balabab
29.9.15 10:18

Mě včera zarazilo jak Digi plácla, že mají holky sjednaný už i důchodový připojištění. Ještě jsem o tom, že by bylo i pro děti neslyšela, vy ano?

• Citovat
  • Upravit
11184
29.9.15 10:19

@Patricia89 tak víš co Digi to přehání já už tedy prvnáčka nemám ale 2úlohy denně byly běžné na víkend i 3,ted spíš bych já osobně běžela za učitelkama at jim dává úlohy častěji a ne 1úlohu týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
29.9.15 10:20

@balabab moje děti ho nemají a já zatím taky ne, ale že by bylo i pro děti tak to pochybuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
29.9.15 10:23

@Tom-Jerry myslím že v děčíne je jediným vlastníkem jen granule ale nejsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
29.9.15 10:40
@Anna766 píše:
Holky včera scéna Kuřez-Olík. Oliver to hraje strašne. Zavzpomínala jsem na tu holku co hrála Anežku Boháčovou. To byla herečka :palec:

jo ten kluk se furt culi, ty dvojky od Digi hrajou mnohem lip :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
29.9.15 11:32

@Tom-Jerry me se ale zda, ze rikali, ze granule ma vetsinovy v pekarne a Nyklova mensinovy a v Decine ma Nyklovka taky nejaky podil, ale nevim jaky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
29.9.15 11:34

Nezda se Vam, ze ten Oliver ma nejaky strasne zluty zuby, jako nekolikalety kurak? Nebo uz vidim mouchy vusde? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí