Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Tez nechapu. Pusobi sebevedome, ale timto se desne shazuje. Nerikejte mi, ze za techto okolnosti by sel vztah urovnat a pusobili by zase jako happy rodinka.
Radsi bych byla sama, nez takhle nasilim pritahnout chlapa, kterej me nechce
V normálním životě by ho tento typ ženské nechal jít a našla by si jiného a ještě ho oškubala s dobrým právníkem ![]()
@MUFICE ja bych ho voskubala a naservirovala Terezce na stribrnem podnosu
,at plati a jeste si bere deti
Na druhou stranu, co my vime, s kym to tahne Kurizka, ze, pochybuju, ze nema milence ![]()
@MUFICE píše:
V normálním životě by ho tento typ ženské nechal jít a našla by si jiného a ještě ho oškubala s dobrým právníkem
Přesně.
No tak od začátku nové sezony mě zatím nic nechytlo, slabota. Jediný slibný je zdá se rozvíjející se vztah pančelky k Digi - viz. úterý: setkání kdykoliv, kafíčko, obdiv… Nezdá se vám to taky? ![]()
Holky, čtu vás tu dost dlouho, protože ne vždy ulici stihnu
Teď sjem byla 10 dnů v porodnici je možné nějak shrnout nej momenty nebo tam nic co by stálo za řeč nebylo?? Pochopila jsem že holky jdou na nějaké focení, Franta se opil, Ema se více kamarádí s Maléřem – Bude tam něco?? Slušelo by jim to ne??
Za Digi pálí ten nevím jméno… A Tereza je s Kuřízkem a nějak žádná změna extra ne??
Přijde mi že se ta ulice nějak táhne a nevím jestli nejsem jediná komu to přijde, ale dřív sem Rozině fandila, ale přijde mi že je teď taková nevím jak to napsat, fŇukna - já nevím, já nechci, taková mouchy snězte si mě, mdlá ![]()
Děkuji
@LennkaK. píše:
No tak od začátku nové sezony mě zatím nic nechytlo, slabota. Jediný slibný je zdá se rozvíjející se vztah pančelky k Digi - viz. úterý: setkání kdykoliv, kafíčko, obdiv… Nezdá se vám to taky?
No jo, mně se taky zdá
už jsem nad tím přemýšlela poprvé, jak si ji pozvala do třídy ![]()
Holky včera scéna Kuřez-Olík. Oliver to hraje strašne. Zavzpomínala jsem na tu holku co hrála Anežku Boháčovou. To byla herečka ![]()
Holky nevíte jak to je v tom Děčíně? kdo je tam většinový vlastník, když je Květa tady? nějak se o tom nemluví nebo mi to ušlo ![]()
Mě včera zarazilo jak Digi plácla, že mají holky sjednaný už i důchodový připojištění. Ještě jsem o tom, že by bylo i pro děti neslyšela, vy ano?
@Patricia89 tak víš co Digi to přehání já už tedy prvnáčka nemám ale 2úlohy denně byly běžné na víkend i 3,ted spíš bych já osobně běžela za učitelkama at jim dává úlohy častěji a ne 1úlohu týdně.
@balabab moje děti ho nemají a já zatím taky ne, ale že by bylo i pro děti tak to pochybuji
@Tom-Jerry myslím že v děčíne je jediným vlastníkem jen granule ale nejsem si jistá
@Anna766 píše:
Holky včera scéna Kuřez-Olík. Oliver to hraje strašne. Zavzpomínala jsem na tu holku co hrála Anežku Boháčovou. To byla herečka
jo ten kluk se furt culi, ty dvojky od Digi hrajou mnohem lip ![]()
@Tom-Jerry me se ale zda, ze rikali, ze granule ma vetsinovy v pekarne a Nyklova mensinovy a v Decine ma Nyklovka taky nejaky podil, ale nevim jaky ![]()
Nezda se Vam, ze ten Oliver ma nejaky strasne zluty zuby, jako nekolikalety kurak? Nebo uz vidim mouchy vusde? ![]()