Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
25.9.15 13:40
@Moise píše: Teď koukám na další stažený díl, viděly jste, jak to Terka tomu matikáři nandala? Škoda, že nemá takovou vyřídilku v debatách se Sabinou :lol:

tam kde by se měla ozvat tak mlčí a tam kde se to nehodí si honí sebevědomí, nějak se nám kazí holka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
25.9.15 14:08

No, myslím, že Kalinovi do toho fakt nic není, chtěl si jen hnusně rýpnout. Usadila ho dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 14:13

@Fíková usadila, ale dost drze :lol: rýpla si do společných večeří, kde se evidentně řeší věci ze školy :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
25.9.15 14:15

@ivik21, Digi je sice starostliva matka, ale nezapomen, ze taky mimoradne zaneprazdnena a vecne nestihajici. V tom fofru jeden i prosvihne svatek.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 14:22
@Fíková píše:
No, myslím, že Kalinovi do toho fakt nic není, chtěl si jen hnusně rýpnout. Usadila ho dobře.

Proč by nebylo? Je zaměstnancem školy, ze které si udělala Tereza seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 14:34
@Terdul píše:
Do toho mu může být tím stylem, že to ví, ale nemá právo to s ní řešit. jsou kolegové. Žádná pozice nadřízený a podřízený. To jako kdyby mu ona vytýkala, že byl komunistický udavač na VŠ, že se to silně dotklo Miriam, a tím narušil chod školy.

Řekl jí co si myslí, což podle mě není nic proti ničemu a ona to není schopná přijmout, místo toho kolem sebe kope. Tereza se také pletla do něčeho, do čeho jí nic není - do cizí rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56291
25.9.15 14:57
@Fíková píše:
No, myslím, že Kalinovi do toho fakt nic není, chtěl si jen hnusně rýpnout. Usadila ho dobře.

přesně, od Kaliny to bylo přes čáru. Hlavně Puklice mu to ani neměla říkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 15:04

@KPKristy no jo nestíííhááá a pak je z toho ztahanáááá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
25.9.15 15:05
@Terdul píše:
V tom případě mu ona řekla, co si myslí o večeřích mezi ním a ředitelkou. O tom, co Božence uklouzlo. To není nic proti ničemu. Nemá cenu vytahovat rozbití rodiny. Řeší se jednání Mojmi a její.

ale byla drzá, o tom žádná :think:

• Citovat
  • Upravit
7744
25.9.15 15:06
@ivik21 píše:
ale byla drzá, o tom žádná :think:

drzá byla, ale on si začal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148612
25.9.15 15:19
@Fíková píše:
drzá byla, ale on si začal :lol:

Tak to už je jak ve školce :mrgreen: on mě bouchnul, ona mi sebrala autíčko, ja ho měla první :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56291
25.9.15 15:29

To jsem netušila, že to tady vyvolá takovou debatu. Souhlasím, že by měla mít trošku úctu k jeho věku, ale on opravdu strkal nos do toho, do čeho mu nic není. Je to věc Sabiny, ředitelky a Terezy. Překvapilo mě to, protože před Sabinou sedí vždycky jak oukropeček.

A Kuřízková už mi taky štve. Chová se jak malá holka, tak napřed ho sprdne, že to má Oliverovi všechno vysvětlit sám, že ona to dělat nebude (což je pochopitelné), pak v čase domluveném odveze děti k dědečkovi :nevim: Jestli jsem to pochopila správně. Dělá naschvály, takže si můžou s kuřízkem podat ruce :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.9.15 15:49

Kuřízek mě neskutečně s.re tím jak se chová, zavře se v bytě a dělá strašně ukřivděného. Vždyť do týhle situace se dostal on, tak by to taky on měl řešit, ale ne tohle co předvádí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
25.9.15 15:50
@Anna766 píše:
Tak to už je jak ve školce :mrgreen: on mě bouchnul, ona mi sebrala autíčko, ja ho měla první :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Kdyby to řekl na rovinu, ale ty pindy jakože "někteří mladí kolegové by si měli uspořádat svůj soukromý život atd… to nesnáším, to bych byla drzá taky. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148612
25.9.15 16:08
@Fíková píše: :mrgreen: Kdyby to řekl na rovinu, ale ty pindy jakože "někteří mladí kolegové by si měli uspořádat svůj soukromý život atd… to nesnáším, to bych byla drzá taky. ;)

Já to ještě neviděla. :mrgreen: komentovala jsem jen tu přestřelku mezi @radkka a @Moise nebo kým. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí