Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:Teď koukám na další stažený díl, viděly jste, jak to Terka tomu matikáři nandala? Škoda, že nemá takovou vyřídilku v debatách se Sabinou
tam kde by se měla ozvat tak mlčí a tam kde se to nehodí si honí sebevědomí, nějak se nám kazí holka ![]()
No, myslím, že Kalinovi do toho fakt nic není, chtěl si jen hnusně rýpnout. Usadila ho dobře.
@Fíková usadila, ale dost drze
rýpla si do společných večeří, kde se evidentně řeší věci ze školy ![]()
@ivik21, Digi je sice starostliva matka, ale nezapomen, ze taky mimoradne zaneprazdnena a vecne nestihajici. V tom fofru jeden i prosvihne svatek.. ![]()
@Fíková píše:
No, myslím, že Kalinovi do toho fakt nic není, chtěl si jen hnusně rýpnout. Usadila ho dobře.
Proč by nebylo? Je zaměstnancem školy, ze které si udělala Tereza seznamku.
@Terdul píše:
Do toho mu může být tím stylem, že to ví, ale nemá právo to s ní řešit. jsou kolegové. Žádná pozice nadřízený a podřízený. To jako kdyby mu ona vytýkala, že byl komunistický udavač na VŠ, že se to silně dotklo Miriam, a tím narušil chod školy.
Řekl jí co si myslí, což podle mě není nic proti ničemu a ona to není schopná přijmout, místo toho kolem sebe kope. Tereza se také pletla do něčeho, do čeho jí nic není - do cizí rodiny.
@Fíková píše:
přesně, od Kaliny to bylo přes čáru. Hlavně Puklice mu to ani neměla říkat ![]()
@Terdul píše:
V tom případě mu ona řekla, co si myslí o večeřích mezi ním a ředitelkou. O tom, co Božence uklouzlo. To není nic proti ničemu. Nemá cenu vytahovat rozbití rodiny. Řeší se jednání Mojmi a její.
ale byla drzá, o tom žádná ![]()
@ivik21 píše:
ale byla drzá, o tom žádná
drzá byla, ale on si začal ![]()
@Fíková píše:
drzá byla, ale on si začal
Tak to už je jak ve školce
on mě bouchnul, ona mi sebrala autíčko, ja ho měla první
![]()
To jsem netušila, že to tady vyvolá takovou debatu. Souhlasím, že by měla mít trošku úctu k jeho věku, ale on opravdu strkal nos do toho, do čeho mu nic není. Je to věc Sabiny, ředitelky a Terezy. Překvapilo mě to, protože před Sabinou sedí vždycky jak oukropeček.
A Kuřízková už mi taky štve. Chová se jak malá holka, tak napřed ho sprdne, že to má Oliverovi všechno vysvětlit sám, že ona to dělat nebude (což je pochopitelné), pak v čase domluveném odveze děti k dědečkovi
Jestli jsem to pochopila správně. Dělá naschvály, takže si můžou s kuřízkem podat ruce
![]()
Kuřízek mě neskutečně s.re tím jak se chová, zavře se v bytě a dělá strašně ukřivděného. Vždyť do týhle situace se dostal on, tak by to taky on měl řešit, ale ne tohle co předvádí ![]()
@Anna766 píše:
Tak to už je jak ve školceon mě bouchnul, ona mi sebrala autíčko, ja ho měla první
![]()
![]()
@Fíková píše:![]()
Kdyby to řekl na rovinu, ale ty pindy jakože "někteří mladí kolegové by si měli uspořádat svůj soukromý život atd…to nesnáším, to bych byla drzá taky.
Já to ještě neviděla.
komentovala jsem jen tu přestřelku mezi @radkka a @Moise nebo kým.
![]()