Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim, zamerte se na to, jestli vam to pripada jako me - reklama na Elseve 5repair, Eva Longoria, mam dojem, ze ji mluvi Kurizkova ![]()
úterý- čirá nuda. Adriana zjistí, že Šmýd hrál v mládí fotbal, tak se s dědou snaží zjistit o jeho repre kariéře víc informací. Digi si jde stěžovat učitelce, že mají holky moc úkolů, ale nějak neuspěje. Tony žárlí na Jardu. Maléř má problémy s tím, že Rozinu budou fotit do časopisu a chlapi na ní budou čučet a s Veronikou se kvůli tomu hádají.
Podle ukázek na středu taky žádná sláva- Amálce se rozbijí sklenice s pijavkama, Šmýda vyšetřuje policie kvůli té nehodě, ve škole probíhá to slavné focení.
@me2dova píše:úterý- čirá nuda. Adriana zjistí, že Šmýd hrál v mládí fotbal, tak se s dědou snaží zjistit o jeho repre kariéře víc informací. Digi si jde stěžovat učitelce, že mají holky moc úkolů, ale nějak neuspěje. Tony žárlí na Jardu. Maléř má problémy s tím, že Rozinu budou fotit do časopisu a chlapi na ní budou čučet a s Veronikou se kvůli tomu hádají.Podle ukázek na středu taky žádná sláva- Amálce se rozbijí sklenice s pijavkama, Šmýda vyšetřuje policie kvůli té nehodě, ve škole probíhá to slavné focení.
to je fakt už hrozná nuda, stačí mi přečíst si tady ty vaše zkrácené verze a vím vše, co se za ten díl událo… fakt to jde od desíti k pěti
@Anna766 píše:
@Martrich já popravdě řečeno nechápu ženy které "bojujou " o chlapa kterej už je mozkem i rozkrokem jinde. Poplakala bych si, vynadala mu za to že mě zklamal a zradil. A pak bych mu zbalila čemadány a čau.
Taky Kuřízkovou nechápu, vypadá hodně sebevědomě, práci má, peníze určitě taky, myslím, že by ani neměla problém sbalit jiného chlapa ![]()
@MUFICE píše:
Taky Kuřízkovou nechápu, vypadá hodně sebevědomě, práci má, peníze určitě taky, myslím, že by ani neměla problém sbalit jiného chlapa
Tez nechapu. Pusobi sebevedome, ale timto se desne shazuje. Nerikejte mi, ze za techto okolnosti by sel vztah urovnat a pusobili by zase jako happy rodinka
.
Radsi bych byla sama, nez takhle nasilim pritahnout chlapa, kterej me nechce ![]()
@KPKristy přesně.A vidim to i b reálu kolikrát. Chlap má jinou, a tam už třeba i dítě(skutečný příběh odtud)a ženská ho drží doma, brání rozvodu. Já bych takového chlapa nakopla s rosběhem a vyměnila zámky.
@Anna766 píše:
@KPKristy přesně.A vidim to i b reálu kolikrát. Chlap má jinou, a tam už třeba i dítě(skutečný příběh odtud)a ženská ho drží doma, brání rozvodu. Já bych takového chlapa nakopla s rosběhem a vyměnila zámky.
Vzdyt uz si sebe ani nemuzou vazit! To ja osobne povazuji za jeden ze zakladnich kamenu vztahu, takze takoveto pretahovani by nebylo pro me.
Akorat bych se teda koukala postarat, aby byly zaopatrene deti, jinak at tahne k certu.. ![]()
/doufam, ze me smich neprejde, resit bych to nechtela/
@KPKristy přesně tak.To zklamání by bylo tááááák velký že uż bych s takovým chlapem nemohla prostě ani žít. Já už jsem nechápala ani tu Jitku že to kurvení Oldovi toleruje. Sabinu chápu, děti to berou jinak.
@Anna766, Sabinu taky chapu. Ale prave proto, ze to dite vidi jinak, by ji to mela podat matka. Od otce vysvetleni nechce, tak by mela mama. Ta se ovsem chova jako domina, uz jen klepeta a bic ji chybi..
@KPKristy si tak říkám že právě ta Danielina dominace Romana vhání do náruče takových oveček jako je Terýsek. To není omluva pro nevěru, jen spíš takové pochopení.
Holky, ja mam ale spis pocit, ze Daniela se ted nesnazi ho ziskat zpatky, ale spis mu to osladit.Neni to urcite spravny, na druhou stranu urazena jesitnost, dokazu to pochopit. Kuriz si zmizi, detem to poradne nevysvetli a tvari se jak nevinatko, asi bych taky zurila
@Martrich, ja se ho teda zastavat nechci, ale snahu vysvetlit jim to snad ma. Jenze Sabina to odmita prijmouta s Oliverem nema sanci promluvit.
Chapu i zenu, ze je nas*ana a chce mu to dat sezrat, ale uz kvuli tem detem by mohla zvolnit ![]()
Kdyby byli sami, at si klidne strihnou valku Roseovych, ale jak k tomu prijdou deti?
@KPKristy to je pravda, pojali to cele nak spatne, ale myslim, ze to tak byva i v realu, nejvic to odnesou vzdycky deti no. Kazdopadne Oliverovi to mohl rict uz davno, furt ho vozi na tenis atd a on to planuje jak svatebni obrad a jeste se pta Daniely, nevim, ale furt mi v tom soubojitje sympatictejsi Kurezova ![]()
Tak me nova rada uz absolutne vubec nebere, je to nuda, koukam sporadicky… ![]()
@Debie píše:
Tak me nova rada uz absolutne vubec nebere, je to nuda, koukam sporadicky…
Mě to právě baví, až na tu linku s Terezou…příde mi to tak pořád nějak dokola a nic…