Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
25.9.15 07:56

@Anna766 proč jsi byla se synem na EEG mi tam byli v červnu a má normální nález jen je podle mudr. línej mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 08:16
@ivik21 píše:
No jo, když on se Kuřez na ni vždycky strááášně nabudí když je s Terýskem a Kuřezová se pak donese k autu, sundá brýle a on je táááákhle malinký :roll:Tak i blbcovi je jasné, že bude ty děcka podporovat proti fotříkovi :mrgreen:

Ale mně se Kuřízková líbí, konečně se tam něco děje a jemu to přeju :lol: Fakt je mi proti srsti, ufňukanej méďa choulící se v Terýskové náruči, to je teda chlap :roll:

Myslím, že Sabinu ani moc proti tátovi štvát nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 08:19
@věrasek80 píše:
@Patricia89 jenže Terýsek je tak naivní že mu věří a nechce sundat ty růžové brýle co ji nasadil

Já doufám, že časem se ukáže jeho „charakter“ a až se situace uklidní, tak začne zase zahybat :dance: Aspoň se to Terýskovi vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.9.15 08:23

Mě teda fascinuje Kuřezové hlas, ale to už jsem tu psala, že má i pěkný obličej.

No divné, že se ho Tereza na to neptala… I Sabina zdůrazňovala, že měli problémy, ale dali se vždy zas dokupy.

• Citovat
  • Upravit
148629
25.9.15 08:27
@ivik21 píše: :hug: :hug: :hug:

Děkuji. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 08:36
@ivik21 píše:
Mě teda fascinuje Kuřezové hlas, ale to už jsem tu psala, že má i pěkný obličej.No divné, že se ho Tereza na to neptala… I Sabina zdůrazňovala, že měli problémy, ale dali se vždy zas dokupy.

To budou ty nevěry, o kterých Tereza ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.9.15 08:38
@radkka píše:
To budou ty nevěry, o kterých Tereza ví :nevim:

Ja bych nechtela chlapa, ktery si z manzelstvi odbihal pravidelne. To so Tereza mysli, ze ho to najednou prejde? Zase takova femme fatale neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.9.15 08:41
@KPKristy píše:
Ja bych nechtela chlapa, ktery si z manzelstvi odbihal pravidelne. To so Tereza mysli, ze ho to najednou prejde? Zase takova femme fatale neni :nevim:

Asi si myslí, že Kuřízkovou nemiloval a nebyl s ní šťastný, ale s ní je to jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
25.9.15 08:41
@KPKristy píše:
Ja bych nechtela chlapa, ktery si z manzelstvi odbihal pravidelne. To so Tereza mysli, ze ho to najednou prejde? Zase takova femme fatale neni :nevim:

Není. Ale takovejch už bylo co si myslely že"kvůli mě přestane, změní se"…dosaďte si-chlast, děvkaření, lenost, agresivita. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 08:54
@Anna766 píše:
Není. Ale takovejch už bylo co si myslely že"kvůli mě přestane, změní se"…dosaďte si-chlast, děvkaření, lenost, agresivita. :nevim:

jojo, láska je slepá. Ale Kuřez je teda ultrapablb :mrgreen: :mrgreen: a ty jejich rozhovory v tom bytě. Jsem zvědavá, jak to bude PUklice řešit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.9.15 08:55
@Anna766 píše:
Děvčata kdo ví, včera proběhlo EEG. Děkuji všem za pomoc a účast. Fílu to trošku skolilo a spal už v púl osmè :lol: jinak k dr jdeme aż v pátek a pak se uvidí. Měli je ssebou ručník a dobře jsme udělali. Byla zima, dokonce jsem mu vnutila i čepici. :oops: :mavam:

držím palce ať to vyšetření dopadne na jedničku :* :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
25.9.15 08:56
@Martrich píše:
jojo, láska je slepá. Ale Kuřez je teda ultrapablb :mrgreen: :mrgreen: a ty jejich rozhovory v tom bytě. Jsem zvědavá, jak to bude PUklice řešit :jazyk:

Taky jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
25.9.15 08:58
:
@Martrich píše:
držím palce ať to vyšetření dopadne na jedničku :* :hug: :hug:

Děkuji. Spíš se bojím toho co se dovím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
25.9.15 08:59

No taky jsem zvědavá jak to Puklice vyřeší :mrgreen: Včera jak seděli Tereza s Kuřezem v tom vybydlenym bytě, to bylo jak dva duchodci. Co s té Terezy dělají, to je strašný. A on??? takovej bez života…chjooooooooooooo, přitom jsem byla ráda když se tam ukázal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.9.15 09:28

Ja cumim na vcerejsi opacko, jsem fakt pako :mrgreen:. A jdu si stahnout dnesek, tusim vecer zase hlahol. Vcera tu kluci drandili s autakama, slysela jsem kazdou desatou vetu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí