Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 proč jsi byla se synem na EEG mi tam byli v červnu a má normální nález jen je podle mudr. línej mluvit
@ivik21 píše:
No jo, když on se Kuřez na ni vždycky strááášně nabudí když je s Terýskem a Kuřezová se pak donese k autu, sundá brýle a on je táááákhle malinkýTak i blbcovi je jasné, že bude ty děcka podporovat proti fotříkovi
Ale mně se Kuřízková líbí, konečně se tam něco děje a jemu to přeju
Fakt je mi proti srsti, ufňukanej méďa choulící se v Terýskové náruči, to je teda chlap ![]()
Myslím, že Sabinu ani moc proti tátovi štvát nemusí.
@věrasek80 píše:
@Patricia89 jenže Terýsek je tak naivní že mu věří a nechce sundat ty růžové brýle co ji nasadil
Já doufám, že časem se ukáže jeho „charakter“ a až se situace uklidní, tak začne zase zahybat
Aspoň se to Terýskovi vrátí.
Mě teda fascinuje Kuřezové hlas, ale to už jsem tu psala, že má i pěkný obličej.
No divné, že se ho Tereza na to neptala… I Sabina zdůrazňovala, že měli problémy, ale dali se vždy zas dokupy.
@ivik21 píše:
Mě teda fascinuje Kuřezové hlas, ale to už jsem tu psala, že má i pěkný obličej.No divné, že se ho Tereza na to neptala… I Sabina zdůrazňovala, že měli problémy, ale dali se vždy zas dokupy.
To budou ty nevěry, o kterých Tereza ví ![]()
@radkka píše:
To budou ty nevěry, o kterých Tereza ví
Ja bych nechtela chlapa, ktery si z manzelstvi odbihal pravidelne. To so Tereza mysli, ze ho to najednou prejde? Zase takova femme fatale neni ![]()
@KPKristy píše:
Ja bych nechtela chlapa, ktery si z manzelstvi odbihal pravidelne. To so Tereza mysli, ze ho to najednou prejde? Zase takova femme fatale neni
Asi si myslí, že Kuřízkovou nemiloval a nebyl s ní šťastný, ale s ní je to jinak ![]()
@KPKristy píše:
Ja bych nechtela chlapa, ktery si z manzelstvi odbihal pravidelne. To so Tereza mysli, ze ho to najednou prejde? Zase takova femme fatale neni
Není. Ale takovejch už bylo co si myslely že"kvůli mě přestane, změní se"…dosaďte si-chlast, děvkaření, lenost, agresivita. ![]()
@Anna766 píše:
Není. Ale takovejch už bylo co si myslely že"kvůli mě přestane, změní se"…dosaďte si-chlast, děvkaření, lenost, agresivita.
jojo, láska je slepá. Ale Kuřez je teda ultrapablb
a ty jejich rozhovory v tom bytě. Jsem zvědavá, jak to bude PUklice řešit ![]()
@Anna766 píše:
Děvčata kdo ví, včera proběhlo EEG. Děkuji všem za pomoc a účast. Fílu to trošku skolilo a spal už v púl osmèjinak k dr jdeme aż v pátek a pak se uvidí. Měli je ssebou ručník a dobře jsme udělali. Byla zima, dokonce jsem mu vnutila i čepici.
![]()
držím palce ať to vyšetření dopadne na jedničku
![]()
@Martrich píše:
jojo, láska je slepá. Ale Kuřez je teda ultrapablb![]()
a ty jejich rozhovory v tom bytě. Jsem zvědavá, jak to bude PUklice řešit
Taky jsem zvědavá.
@Martrich píše:
držím palce ať to vyšetření dopadne na jedničku![]()
![]()
Děkuji. Spíš se bojím toho co se dovím. ![]()
No taky jsem zvědavá jak to Puklice vyřeší
Včera jak seděli Tereza s Kuřezem v tom vybydlenym bytě, to bylo jak dva duchodci. Co s té Terezy dělají, to je strašný. A on??? takovej bez života…chjooooooooooooo, přitom jsem byla ráda když se tam ukázal
Ja cumim na vcerejsi opacko, jsem fakt pako
. A jdu si stahnout dnesek, tusim vecer zase hlahol. Vcera tu kluci drandili s autakama, slysela jsem kazdou desatou vetu..