Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
23.9.15 11:14

@MUFICE neměla to sako spíš neslušivé? :think: Že by schválně dělali z Digi hvězdu? Protože ta vypadala perfektně :lol:

• Citovat
  • Upravit
148646
23.9.15 11:18
@ivik21 píše:
@MUFICE neměla to sako spíš neslušivé? :think: Že by schválně dělali z Digi hvězdu? Protože ta vypadala perfektně :lol:

Tak co si budem povídat. Štíhlá souměrná postava je 99% úspěchu. Monika je hezká, není ani tlusta.Jen jí příšerně oblíkaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.9.15 11:20
@Anna766 píše:
Tak co si budem povídat. Štíhlá souměrná postava je 99% úspěchu. Monika je hezká, není ani tlusta.Jen jí příšerně oblíkaj.

Monika nemá hezkou postavu, má velkej zadek, silná stehna, břicho taky v posilovně nebylo :nevim: Vypadá jak mamina po dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.9.15 11:21

@Anna766 no právě že mě to až zarazilo :think:

• Citovat
  • Upravit
148646
23.9.15 11:45
@radkka píše:
Monika nemá hezkou postavu, má velkej zadek, silná stehna, břicho taky v posilovně nebylo :nevim: Vypadá jak mamina po dětech.

Je sorry jsem to splácala dohromady.Tou štíhlou postavou jsem myslela Digi. :zed: a Monika mi teda nepřijde nějak aż tlustá, mohli by jí líp oblíkat ale.Ty vytahany svetry to zhoršujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.9.15 11:53
@Anna766 píše:
Je sorry jsem to splácala dohromady.Tou štíhlou postavou jsem myslela Digi. :zed: a Monika mi teda nepřijde nějak aż tlustá, mohli by jí líp oblíkat ale.Ty vytahany svetry to zhoršujou.

V pohodě, mně to přišlo nějaký divný :lol:
Není tlustá, ale ani hubená a vedle Digi, která je dost hubená vypadá jak matrona. Navíc i v tom oblečení, to je pravda, že jí neoblékají moc lichotivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.9.15 11:54

@Anna766 já to na Moniku pochopila :D

@radkka tak nějak :lol:

• Citovat
  • Upravit
33486
23.9.15 11:54
@NinPe píše:
Já ať se snažím sebevíc, tak naklizeno jako Maléřová doma nemám nikdy :-D :oops:

Já tak 5 minut po úklidu. Dítě s modelínou, dva psi a dvě kočky udělají své. :mrgreen: :mrgreen:
Musíme uklízet, vysávat a vytírat, denně. A i to je málo.
V šestinedělí jsem jednou vyluxovala a malem jsem chcípla. Uklízel manžel.
Líbila by se mi paní na úklid, ale to by nás zrujnovalo.

Ted je u nás tchýně, včera jsem přišla po 19.hod a bylo uvařeno, pověšeno a následně i sundáno prádlo. Má ta pomoc něco do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
23.9.15 11:58
@MUFICE píše:
No, já v ten den, když jsem v práci, nevařím. Chlap v práci a kluk ve školce, tak je to zbytečné :jazyk:

No, že jooo? chleba je taky jídlo.
Neumím vařit v noci a ani ráno.
V noci vařím jen když je u nás brácha. To vaříme spolu třeba do dvou do rána, kecáme a popíjíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
23.9.15 11:59
@Anna766 píše:
Vařiím denně. Chlap teď jezdií jen na vikendy.Tak to pak vařim stylem knedlozelovepřo. Jinak mi všechny „děti“ jí doma.Tak musim V době o které píšu jsem se starala ještě i o taťku. Vařila jsem mu co měl rád Víc už jsem pro něj udělat nemohla :,( (rakovina plic)

Frgálka hadr.
Jsi dobrá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
23.9.15 12:00
@radkka píše:
Má hrozně zničené ty vlasy, určitě by pomohla intenzivní regenerace, ale co si budeme povídat, to prostě asi nikdy nebude kráska, ze které si budeme sedat na zadek :nevim: Však Mára je taky na :poblion:

Kolik jí je? Připadá mi stará. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.9.15 12:05
@radkka píše:

takže asi jako já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.9.15 12:07
@radkka píše:
V pohodě, mně to přišlo nějaký divný :lol:
Není tlustá, ale ani hubená a vedle Digi, která je dost hubená vypadá jak matrona. Navíc i v tom oblečení, to je pravda, že jí neoblékají moc lichotivě.

přesně jako Terezu, na FB dává fotky z reálu a vypadá tam strašně hezky, má jinak i ty vlasy, podle mě jí víc sluší vyčesaný než rozpuštěný a ty hadry dělaj hodně. No a vedle Digi vypadá tlustej asi každej, ale ona se mi strašně nelíbí, to je Motyka mnohem hezčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.9.15 12:08
@ladule1 píše:
Kolik jí je? Připadá mi stará. :roll:

jako Digi? Nebude moc stará, myslím že tak 35 max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486