Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
@MUFICE neměla to sako spíš neslušivé?Že by schválně dělali z Digi hvězdu? Protože ta vypadala perfektně
Tak co si budem povídat. Štíhlá souměrná postava je 99% úspěchu. Monika je hezká, není ani tlusta.Jen jí příšerně oblíkaj.
@Anna766 píše:
Tak co si budem povídat. Štíhlá souměrná postava je 99% úspěchu. Monika je hezká, není ani tlusta.Jen jí příšerně oblíkaj.
Monika nemá hezkou postavu, má velkej zadek, silná stehna, břicho taky v posilovně nebylo
Vypadá jak mamina po dětech.
@radkka píše:
Monika nemá hezkou postavu, má velkej zadek, silná stehna, břicho taky v posilovně nebyloVypadá jak mamina po dětech.
Je sorry jsem to splácala dohromady.Tou štíhlou postavou jsem myslela Digi.
a Monika mi teda nepřijde nějak aż tlustá, mohli by jí líp oblíkat ale.Ty vytahany svetry to zhoršujou.
@Anna766 píše:
Je sorry jsem to splácala dohromady.Tou štíhlou postavou jsem myslela Digi.a Monika mi teda nepřijde nějak aż tlustá, mohli by jí líp oblíkat ale.Ty vytahany svetry to zhoršujou.
V pohodě, mně to přišlo nějaký divný ![]()
Není tlustá, ale ani hubená a vedle Digi, která je dost hubená vypadá jak matrona. Navíc i v tom oblečení, to je pravda, že jí neoblékají moc lichotivě.
@NinPe píše:
Já ať se snažím sebevíc, tak naklizeno jako Maléřová doma nemám nikdy![]()
Já tak 5 minut po úklidu. Dítě s modelínou, dva psi a dvě kočky udělají své.
![]()
Musíme uklízet, vysávat a vytírat, denně. A i to je málo.
V šestinedělí jsem jednou vyluxovala a malem jsem chcípla. Uklízel manžel.
Líbila by se mi paní na úklid, ale to by nás zrujnovalo.
Ted je u nás tchýně, včera jsem přišla po 19.hod a bylo uvařeno, pověšeno a následně i sundáno prádlo. Má ta pomoc něco do sebe.
@MUFICE píše:
No, já v ten den, když jsem v práci, nevařím. Chlap v práci a kluk ve školce, tak je to zbytečné
No, že jooo? chleba je taky jídlo.
Neumím vařit v noci a ani ráno.
V noci vařím jen když je u nás brácha. To vaříme spolu třeba do dvou do rána, kecáme a popíjíme.
@Anna766 píše:
Vařiím denně. Chlap teď jezdií jen na vikendy.Tak to pak vařim stylem knedlozelovepřo. Jinak mi všechny „děti“ jí doma.Tak musim V době o které píšu jsem se starala ještě i o taťku. Vařila jsem mu co měl rád Víc už jsem pro něj udělat nemohla(rakovina plic)
Frgálka hadr.
Jsi dobrá
![]()
@radkka píše:
Má hrozně zničené ty vlasy, určitě by pomohla intenzivní regenerace, ale co si budeme povídat, to prostě asi nikdy nebude kráska, ze které si budeme sedat na zadekVšak Mára je taky na
Kolik jí je? Připadá mi stará. ![]()
@radkka píše:
Monika nemá hezkou postavu, má velkej zadek, silná stehna, břicho taky v posilovně nebyloVypadá jak mamina po dětech.
takže asi jako já
![]()
@radkka píše:
V pohodě, mně to přišlo nějaký divný
Není tlustá, ale ani hubená a vedle Digi, která je dost hubená vypadá jak matrona. Navíc i v tom oblečení, to je pravda, že jí neoblékají moc lichotivě.
přesně jako Terezu, na FB dává fotky z reálu a vypadá tam strašně hezky, má jinak i ty vlasy, podle mě jí víc sluší vyčesaný než rozpuštěný a ty hadry dělaj hodně. No a vedle Digi vypadá tlustej asi každej, ale ona se mi strašně nelíbí, to je Motyka mnohem hezčí ![]()
@ladule1 píše:
Kolik jí je? Připadá mi stará.
jako Digi? Nebude moc stará, myslím že tak 35 max
@Martrich píše:
jako Digi? Nebude moc stará, myslím že tak 35 max
Ne, Monika
@MUFICE neměla to sako spíš neslušivé?
Že by schválně dělali z Digi hvězdu? Protože ta vypadala perfektně