Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18074
23.9.15 09:32

@Patricia89 @Anna766 a to bydlím jen sama s holkou :-D a občas u nás přespí kamarád :-D tvl, já se nad sebou asi zamyslím :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
23.9.15 09:58
@Patricia89 píšeTepr to bys měla. Jak to, že nemáš ve tři ráno uvařenej oběd??? :mrgreen: :P

No nemám ho uvařenej ani teď. Teprve jdu na to :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
23.9.15 09:59
@NinPe píše:
@Patricia89 @Anna766 a to bydlím jen sama s holkou :-D a občas u nás přespí kamarád :-D tvl, já se nad sebou asi zamyslím :-D :oops:

Máš frmol??? 8o :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
23.9.15 10:02
@Patricia89 píše: :zed: určitě, celá žhavá před ranní směnou, aby bylo navařeno.. :roll: jako kdyby si tu snídani nemohli připravit sami. Nejsou mimina, ne???
holt je to super žena :mrgreen:

Já si vařila přes poledne heleď. Když jsem měla dvě práce. Ráno jednu a večer druhou. Vždycky jsem navařila a bylo to i k večeři. Ráno před by mě asi nikdo nedonutil. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.9.15 10:05
@Anna766 píše:
Já si vařila přes poledne heleď. Když jsem měla dvě práce. Ráno jednu a večer druhou. Vždycky jsem navařila a bylo to i k večeři. Ráno před by mě asi nikdo nedonutil. :oops: :roll:

No, já v ten den, když jsem v práci, nevařím. Chlap v práci a kluk ve školce, tak je to zbytečné :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
23.9.15 10:13
@MUFICE píše:
No, já v ten den, když jsem v práci, nevařím. Chlap v práci a kluk ve školce, tak je to zbytečné :jazyk:

Vařiím denně. Chlap teď jezdií jen na vikendy.Tak to pak vařim stylem knedlozelovepřo. Jinak mi všechny „děti“ jí doma.Tak musim V době o které píšu jsem se starala ještě i o taťku. Vařila jsem mu co měl rád Víc už jsem pro něj udělat nemohla :,( (rakovina plic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
23.9.15 10:36
@Anna766 píše:
Máš frmol??? 8o :mavam: :mavam:

mám :-D neskutečný frmol :-D chvilkama fakt nestíhám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
23.9.15 10:36

A to přes týden skoro nevařim :-) holka ve školce, já v práci…jen jednou za čas teplá véča…ale zase ne moc často :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.9.15 10:57

Co říkáte nové image Motyky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.9.15 10:59
@Martrich píše:

Nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.9.15 11:02
@radkka píše:
Nelíbí :nevim:

tam to nezachrání asi nic, ale ta Marečková zase perlí :mrgreen: :mrgreen:

Pobavil mě tady něčí komentář, že Terýsek zdědila halenku nebo košili po Puklici :mrgreen: :mrgreen: Je fakt, že je oblékaj dost podobně :jazyk:
Tak si říkám, bude tam ještě Olda? Na začátku ve znělce je, ale snad tam ještě v tuto sezónu nebyl, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
23.9.15 11:04
@Martrich píše:

Neviděla :,( kdy to bude? Dneska večír? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.9.15 11:05
@Martrich píše:
tam to nezachrání asi nic, ale ta Marečková zase perlí :mrgreen: :mrgreen:Pobavil mě tady něčí komentář, že Terýsek zdědila halenku nebo košili po Puklici :mrgreen: :mrgreen: Je fakt, že je oblékaj dost podobně :jazyk:
Tak si říkám, bude tam ještě Olda? Na začátku ve znělce je, ale snad tam ještě v tuto sezónu nebyl, co?

Má hrozně zničené ty vlasy, určitě by pomohla intenzivní regenerace, ale co si budeme povídat, to prostě asi nikdy nebude kráska, ze které si budeme sedat na zadek :nevim: Však Mára je taky na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.9.15 11:11
@Martrich píše:

Konečně prokoukla, ale to líčení bych udělala decentnější. Nejvíc se mi líbilo to oblečení, normálně nosí vytahané svetry, dávají jí snad horší oblečení než Tereze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.9.15 11:12

@Anna766 jj dneska večer a Digi ji nalíčila a stará jí řekla, že jééé vy jste z Moniky udělala krasavici,, Mona se večer naštve, páč spolužáci které si pozvala do coolny budou happy z Digi stejně jako po příchodu stará… 

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!