Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
21.9.15 10:21
@PetrušeKl píše:
@radkka My měli na svatbě taky spoustu kamarádů a musím říct, že to byla super pařba, parádní muzika, tancovalo se jak blázen, pilo samozřejmě taky, ale nijak jsme se nezdebilnili, pěkně jsme si to užili :mrgreen:

:palec: To je fajn, měli jsme to podobně. Bála jsem se, jak dopadneme, ale kupodivu se přítel držel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.9.15 10:57
@Anna766 píše:
Holky, ženy :think: já furt nějak nechápu co má Digi za frmol?? 8o

ona má frmol??? 8o :roll: kde to říká??? bych jí přála můj frmol :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
21.9.15 12:28

@radkka
Velká gratulace. :kytka: :kytka:
At se daří.
Počasí vám vyšlo nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
21.9.15 12:30
@radkka píše:
Díky :hug: Vůbec jsem nečekala, že mě to tak vezme :oops: :lol: Měli jsme obřad v malé kapličce, kam se vešla jen rodina a svědci, tak jsme počítali s tím, že přátel na obřad tolik nepřijde, i sami jsme dali najevo, že povinnost to není, ale přišli a bylo to krásné. Ke kapličce vede úzký dlouhý chodník lemovaný stromy, kolem celého stáli hosté, když jsem tudy procházela, běhal mi mráz po zádech :srdce: hlavně, když vidíš, kolik lidí tě má rádo a přeje ti do života štěstí.
Až jsem dneska trochu naštvaná, že už je po všem a už se necítím výjimečně :oops: :mrgreen:

No, to zní nádherně :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148682
21.9.15 12:33
@NinPe píše:
ona má frmol??? 8o :roll: kde to říká??? bych jí přála můj frmol :-D

Pořád to tam někdo řeší, že má frmol. Jitka, Jarda, Monika, Marečková, Tony…všichni dělaj jako kdyby byla na galejích. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 12:51

@ladule1 Díky, bylo to skvělé, snad bude takové i manželství :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
21.9.15 14:03

@radkka jasné že bude a když tak pak platí dvojnásob Jaký si to uděláš, takový to máš :*

To vystřizlivění z ovací do běžného dne je smutné, že? :hug:

• Citovat
  • Upravit
11184
21.9.15 14:12

@radkka dostatečně gratuluji a at vám to klape

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
21.9.15 14:15

Za Digi jsem unavená i já, bych jí přála můj frmol a zvládám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.9.15 14:17
@Anna766 píše:
Pořád to tam někdo řeší, že má frmol. Jitka, Jarda, Monika, Marečková, Tony…všichni dělaj jako kdyby byla na galejích. :mrgreen:

aha :-D já to teď sleduju jen tak trošku po očku a tohle mi uniklo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.9.15 14:21

Ja taky docela cumim, jak vsichni zdrzuji Digi u Moniky v byte. Ona hleda bydleni, ale vsichni ji ujistuji, ze fakt muze zustat tady. A kdyz chce jet s detma na vikend do penzionu, tak se Mona malem sesype :roll:. Misto aby byli radi, ze se snazi, hleda a nechce prekazet.
Je jasny, ze to ma ted tezky a oni ji chteji pomoct, ale snad chapou, ze takoveto bydleni, zvlast s detma, je na houno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 14:24
@ivik21 píše:
@radkka jasné že bude a když tak pak platí dvojnásob Jaký si to uděláš, takový to máš :*To vystřizlivění z ovací do běžného dne je smutné, že? :hug:

Máš pravdu :kytka:
Je, je to šílený, jsem z toho normálně nasra.. :oops: I když to nebyla nijak velkolepá svatba s princeznovskými šaty, tak jsem se cítila výjimečně a už je po :cert: Ale tak máme na co se těšit, v pátek jsme složili zálohu na byt a budeme se stěhovat :dance: právě si říkám, že se musí brzo něco posrat, protože je nám spolu skvěle, svatba vyšla, byt vyšel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 14:25
@věrasek80 píše:
@radkka dostatečně gratuluji a at vám to klape

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 14:27
@Anna766 píše:
Pořád to tam někdo řeší, že má frmol. Jitka, Jarda, Monika, Marečková, Tony…všichni dělaj jako kdyby byla na galejích. :mrgreen:

Má frmol, víš, kolik času zabere dát si s každým z nich kafe nebo víno? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
21.9.15 15:14
@Anna766 píše:

Moje kamarádka má oblíbené slovo NESTÍHÁM. Ona je to nějaká moda, či co. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí