Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrušeKl píše:
@radkka My měli na svatbě taky spoustu kamarádů a musím říct, že to byla super pařba, parádní muzika, tancovalo se jak blázen, pilo samozřejmě taky, ale nijak jsme se nezdebilnili, pěkně jsme si to užili
To je fajn, měli jsme to podobně. Bála jsem se, jak dopadneme, ale kupodivu se přítel držel.
@Anna766 píše:
Holky, ženyjá furt nějak nechápu co má Digi za frmol??
ona má frmol???
kde to říká??? bych jí přála můj frmol ![]()
@radkka
Velká gratulace.
![]()
At se daří.
Počasí vám vyšlo nádherné.
@radkka píše:
DíkyVůbec jsem nečekala, že mě to tak vezme
![]()
Měli jsme obřad v malé kapličce, kam se vešla jen rodina a svědci, tak jsme počítali s tím, že přátel na obřad tolik nepřijde, i sami jsme dali najevo, že povinnost to není, ale přišli a bylo to krásné. Ke kapličce vede úzký dlouhý chodník lemovaný stromy, kolem celého stáli hosté, když jsem tudy procházela, běhal mi mráz po zádech
hlavně, když vidíš, kolik lidí tě má rádo a přeje ti do života štěstí.
Až jsem dneska trochu naštvaná, že už je po všem a už se necítím výjimečně![]()
No, to zní nádherně
![]()
@NinPe píše:
ona má frmol???![]()
kde to říká??? bych jí přála můj frmol
Pořád to tam někdo řeší, že má frmol. Jitka, Jarda, Monika, Marečková, Tony…všichni dělaj jako kdyby byla na galejích. ![]()
@ladule1 Díky, bylo to skvělé, snad bude takové i manželství ![]()
@radkka jasné že bude a když tak pak platí dvojnásob Jaký si to uděláš, takový to máš ![]()
To vystřizlivění z ovací do běžného dne je smutné, že? ![]()
Za Digi jsem unavená i já, bych jí přála můj frmol a zvládám to
@Anna766 píše:
Pořád to tam někdo řeší, že má frmol. Jitka, Jarda, Monika, Marečková, Tony…všichni dělaj jako kdyby byla na galejích.
aha
já to teď sleduju jen tak trošku po očku a tohle mi uniklo ![]()
Ja taky docela cumim, jak vsichni zdrzuji Digi u Moniky v byte. Ona hleda bydleni, ale vsichni ji ujistuji, ze fakt muze zustat tady. A kdyz chce jet s detma na vikend do penzionu, tak se Mona malem sesype
. Misto aby byli radi, ze se snazi, hleda a nechce prekazet.
Je jasny, ze to ma ted tezky a oni ji chteji pomoct, ale snad chapou, ze takoveto bydleni, zvlast s detma, je na houno ![]()
@ivik21 píše:
@radkka jasné že bude a když tak pak platí dvojnásob Jaký si to uděláš, takový to mášTo vystřizlivění z ovací do běžného dne je smutné, že?
Máš pravdu ![]()
Je, je to šílený, jsem z toho normálně nasra..
I když to nebyla nijak velkolepá svatba s princeznovskými šaty, tak jsem se cítila výjimečně a už je po
Ale tak máme na co se těšit, v pátek jsme složili zálohu na byt a budeme se stěhovat
právě si říkám, že se musí brzo něco posrat, protože je nám spolu skvěle, svatba vyšla, byt vyšel… ![]()
@věrasek80 píše:
@radkka dostatečně gratuluji a at vám to klape
Díky!
@Anna766 píše:
Pořád to tam někdo řeší, že má frmol. Jitka, Jarda, Monika, Marečková, Tony…všichni dělaj jako kdyby byla na galejích.
Má frmol, víš, kolik času zabere dát si s každým z nich kafe nebo víno?
![]()
@Anna766 píše:
Moje kamarádka má oblíbené slovo NESTÍHÁM. Ona je to nějaká moda, či co.
![]()