Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Moc ti preju krasne manzelstvi! Minimalne takove, jaka byla svatba
Děkuji, v to doufám ![]()
@radkka taky se přidávám ke gratulantům a přeji co nejvíc slunečných dnů v manželství ![]()
@Martrich píše:
Viděly jste některá úterý? Zajímá mne co ten Šmýd![]()
smrdí, je zarostlý, hnusný rozcuchaný, setra řekne že je protivný pacient a sesty s ním odmítají cokoliv navíc dělat, Adri ho vyveze na cígo, a on si furt jen stěžuje na sesty atd.,, Adri nečekaně přijde a slyší jeho nechutné chování k sestře, což on neví a stěžuje se naopak na sestru, Adri mu vpálí že to slyšela a chce odejít, tak uvidíme, vypadá to, že se mu trošku rozsvítí v hlavě, dokonce mu donesla elektrocígo a buchty
@Anna766 píše:
Holky, ženyjá furt nějak nechápu co má Digi za frmol??
Ani já
![]()
@Anna766 píše:
Taky jsem si rikala. Na byt se jde podivat o dum dal, zabehla do skoly a jinak nic. To je frmol ![]()
@KPKristy píše:
Taky jsem si rikala. Na byt se jde podivat o dum dal, zabehla do skoly a jinak nic. To je frmol
Právě
mě už to přišlo až divný
svou domácnost nemá, v Moničině dělá akorat tak binec, jako chápu že zůstala sama a to je zlý. Ale si vemte kolik lidí jí pomaha uż.A ona frmol. ![]()
Jo ta Niklbab hned ten telefon.
je ve formě koukám.
![]()
@radkka Hrozně moc gratuluji! Úplně jsem nostalgicky zavzpomínala na naši svatbu
Ať se vše daří a jste spolu šťastni…
@Anna766 píše:
No já tomu taky nerozumím! Úklid téměř žádný, děti už samostatné jednotky, takže byla ve škole, zaběhala si a zkoukla byt. Uff, úplně jsem unavená za ní ![]()
@PetrušeKl píše:
@radkka Hrozně moc gratuluji! Úplně jsem nostalgicky zavzpomínala na naši svatbuAť se vše daří a jste spolu šťastni…
Díky
Vůbec jsem nečekala, že mě to tak vezme
Měli jsme obřad v malé kapličce, kam se vešla jen rodina a svědci, tak jsme počítali s tím, že přátel na obřad tolik nepřijde, i sami jsme dali najevo, že povinnost to není, ale přišli a bylo to krásné. Ke kapličce vede úzký dlouhý chodník lemovaný stromy, kolem celého stáli hosté, když jsem tudy procházela, běhal mi mráz po zádech
hlavně, když vidíš, kolik lidí tě má rádo a přeje ti do života štěstí.
Až jsem dneska trochu naštvaná, že už je po všem a už se necítím výjimečně
![]()
@radkka No to musela být paráda! Nejsem extra dojímavá, ale tohle jsi napsala moc pěkně
No dnes už je sice po všem, ale zase budeš mít na co vzpomínat a budete mít krásné fotky ![]()
@PetrušeKl píše:
@radkka No to musela být paráda! Nejsem extra dojímavá, ale tohle jsi napsala moc pěkněNo dnes už je sice po všem, ale zase budeš mít na co vzpomínat a budete mít krásné fotky
No já právě taky ne a tohle mě úplně dostalo a slzičky byly, ale fotograf říkal, že to bude dobrý, tak snad
Na to, jak jsme svatbu brali - nijak extra jsme to neprožívali a neplánovali, tak se to opravdu vydařilo, jsem z toho pořád na větvi ![]()
@radkka My měli na svatbě taky spoustu kamarádů a musím říct, že to byla super pařba, parádní muzika, tancovalo se jak blázen, pilo samozřejmě taky, ale nijak jsme se nezdebilnili, pěkně jsme si to užili ![]()