Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
21.9.15 08:25
@KPKristy píše:
Moc ti preju krasne manzelstvi! Minimalne takove, jaka byla svatba :hug:

Děkuji, v to doufám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.9.15 09:00

@radkka taky se přidávám ke gratulantům a přeji co nejvíc slunečných dnů v manželství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
21.9.15 09:17

@radkka taky znovu gratuluji i k vyvedení se celého dne :*

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
21.9.15 09:23
@Martrich píše:
Viděly jste některá úterý? Zajímá mne co ten Šmýd :think: :think:

smrdí, je zarostlý, hnusný rozcuchaný, setra řekne že je protivný pacient a sesty s ním odmítají cokoliv navíc dělat, Adri ho vyveze na cígo, a on si furt jen stěžuje na sesty atd.,, Adri nečekaně přijde a slyší jeho nechutné chování k sestře, což on neví a stěžuje se naopak na sestru, Adri mu vpálí že to slyšela a chce odejít, tak uvidíme, vypadá to, že se mu trošku rozsvítí v hlavě, dokonce mu donesla elektrocígo a buchty 

• Citovat
  • Upravit
148691
21.9.15 09:34

Holky, ženy :think: já furt nějak nechápu co má Digi za frmol?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 09:41
@Anna766 píše:
Holky, ženy :think: já furt nějak nechápu co má Digi za frmol?? 8o

Ani já :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 09:41

@Tom-Jerry @ivik21 Díky holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.9.15 09:48
@Anna766 píše:

Taky jsem si rikala. Na byt se jde podivat o dum dal, zabehla do skoly a jinak nic. To je frmol :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
21.9.15 09:54
@KPKristy píše:
Taky jsem si rikala. Na byt se jde podivat o dum dal, zabehla do skoly a jinak nic. To je frmol :roll:

Právě :roll: mě už to přišlo až divný :think: svou domácnost nemá, v Moničině dělá akorat tak binec, jako chápu že zůstala sama a to je zlý. Ale si vemte kolik lidí jí pomaha uż.A ona frmol. :zed:
Jo ta Niklbab hned ten telefon. :mrgreen: je ve formě koukám. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.9.15 09:57

@radkka Hrozně moc gratuluji! Úplně jsem nostalgicky zavzpomínala na naši svatbu :mrgreen: Ať se vše daří a jste spolu šťastni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.9.15 09:59
@Anna766 píše:

No já tomu taky nerozumím! Úklid téměř žádný, děti už samostatné jednotky, takže byla ve škole, zaběhala si a zkoukla byt. Uff, úplně jsem unavená za ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 10:05
@PetrušeKl píše:
@radkka Hrozně moc gratuluji! Úplně jsem nostalgicky zavzpomínala na naši svatbu :mrgreen: Ať se vše daří a jste spolu šťastni…

Díky :hug: Vůbec jsem nečekala, že mě to tak vezme :oops: :lol: Měli jsme obřad v malé kapličce, kam se vešla jen rodina a svědci, tak jsme počítali s tím, že přátel na obřad tolik nepřijde, i sami jsme dali najevo, že povinnost to není, ale přišli a bylo to krásné. Ke kapličce vede úzký dlouhý chodník lemovaný stromy, kolem celého stáli hosté, když jsem tudy procházela, běhal mi mráz po zádech :srdce: hlavně, když vidíš, kolik lidí tě má rádo a přeje ti do života štěstí.
Až jsem dneska trochu naštvaná, že už je po všem a už se necítím výjimečně :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.9.15 10:08

@radkka No to musela být paráda! Nejsem extra dojímavá, ale tohle jsi napsala moc pěkně :-) No dnes už je sice po všem, ale zase budeš mít na co vzpomínat a budete mít krásné fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 10:17
@PetrušeKl píše:
@radkka No to musela být paráda! Nejsem extra dojímavá, ale tohle jsi napsala moc pěkně :-) No dnes už je sice po všem, ale zase budeš mít na co vzpomínat a budete mít krásné fotky :)

No já právě taky ne a tohle mě úplně dostalo a slzičky byly, ale fotograf říkal, že to bude dobrý, tak snad :D Na to, jak jsme svatbu brali - nijak extra jsme to neprožívali a neplánovali, tak se to opravdu vydařilo, jsem z toho pořád na větvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.9.15 10:19

@radkka My měli na svatbě taky spoustu kamarádů a musím říct, že to byla super pařba, parádní muzika, tancovalo se jak blázen, pilo samozřejmě taky, ale nijak jsme se nezdebilnili, pěkně jsme si to užili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí