Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No upřímně já bych nesnesla mít z domova takou ubytovnu
pomoci ano ale ne tohle, všude bordel
a ještě Marečková do toho mě by už vezli ![]()
@Tom-Jerry píše:
No upřímně já bych nesnesla mít z domova takou ubytovnupomoci ano ale ne tohle, všude bordel
a ještě Marečková do toho mě by už vezli
to já taky ne, ten byt je snad nafukovací, ne? ![]()
@Patricia89 píše:
Japato???![]()
Marečková si jí vůbec nevšímá a když už, tak jí urazí, zato kolem Diginy pořád lítá.
Stejně tak, jako když jí Motyka přivedla jako svojí podporu, když šla posedět se spolužáky a bála se, že si s nimi nebude rozumět… spolužáci se bavili jen s Digi.Nejlepší byla Marečková… Digina nalíčila Moniku a on prohlásila „To je proměna, Dagmar, vy jste kouzelnice, vy jste z Moniky udělala krasavici“ ![]()
Ta linka Terýsek a kuřízek mě nebaví ale babka Vilma mě baví pořád
@ivik21 píše:
@Anna766 jdu do toho
Byla jsi první. Takže ja budu generální ředitel a ty naměstek. Dávám 13,14 a ať nežeru i 15 plat
![]()
@Patricia89 píše:
Od Otíka. Ale je to blbost. Mě to jen napadlo, jak po nich divně koukala.
Otík nikdy
Otík je formát ![]()
@Patricia89 píše:
Jak říkám, jen myšlenka a jak rychle přišla, tak rychle odešla…![]()
No to máš štěstí
![]()
no hurá, aspoň nebudu muset přispět zde https://www.emimino.cz/…dusi-237579/ ![]()
@ivik21 píše:
@Anna766no hurá, aspoň nebudu muset přispět zde https://www.emimino.cz/…dusi-237579/
No vidíš
![]()
Náměstku máš první úkol! Sehnat sekretáře Namakanýho, výkonnýho, pohlednýho. Jo a jinak může bejt úplně blbej. ![]()
@Patricia89 píše:![]()
pitomá to ale myšlenka..fuj, fuj, fuj…
Jo pryč s ní
![]()
@radkka píše:Marečková si jí vůbec nevšímá a když už, tak jí urazí, zato kolem Diginy pořád lítá.Stejně tak, jako když jí Motyka přivedla jako svojí podporu, když šla posedět se spolužáky a bála se, že si s nimi nebude rozumět… spolužáci se bavili jen s Digi.
Nejlepší byla Marečková… Digina nalíčila Moniku a on prohlásila „To je proměna, Dagmar, vy jste kouzelnice, vy jste z Moniky udělala krasavici“
tak to je hustý
![]()
@Patricia89 píše:
Jak říkám, jen myšlenka a jak rychle přišla, tak rychle odešla…![]()
A Motyka je fakt strašná, Márová jí dává dobrý kapky, nakonec bude chtít dát Diginu dohromady s Márou, ne? ![]()
@radkka píše:Marečková si jí vůbec nevšímá a když už, tak jí urazí, zato kolem Diginy pořád lítá.Stejně tak, jako když jí Motyka přivedla jako svojí podporu, když šla posedět se spolužáky a bála se, že si s nimi nebude rozumět… spolužáci se bavili jen s Digi.
Nejlepší byla Marečková… Digina nalíčila Moniku a on prohlásila „To je proměna, Dagmar, vy jste kouzelnice, vy jste z Moniky udělala krasavici“
Jupi! Slecna MonikaDokonalaSvetova dostane lekci? Ne ze bych ji ten vecny nadhled neprala, ale prece Nobody is perfect ![]()
@Martrich píše:Oťas to chudák odnese taky, co jsem viděla ukázky ještě v létě, matka na něj uhodí a odnese to i David za Terezu, že kryli tu Sabininu „nedocházku“, tam to bude ještě zajímavý. Myslím, že to jí to poradila KuřízkováA Motyka je fakt strašná, Márová jí dává dobrý kapky, nakonec bude chtít dát Diginu dohromady s Márou, ne?
Myslím, že určitě, už Márovi naznačovala, že Digi je správná žena ![]()