Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
22.9.15 13:39

No upřímně já bych nesnesla mít z domova takou ubytovnu :mrgreen: pomoci ano ale ne tohle, všude bordel :zed: a ještě Marečková do toho mě by už vezli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 13:50
@Tom-Jerry píše:
No upřímně já bych nesnesla mít z domova takou ubytovnu :mrgreen: pomoci ano ale ne tohle, všude bordel :zed: a ještě Marečková do toho mě by už vezli :)

to já taky ne, ten byt je snad nafukovací, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.9.15 13:51
@Patricia89 píše:
Japato??? 8o :lol:

Marečková si jí vůbec nevšímá a když už, tak jí urazí, zato kolem Diginy pořád lítá. :lol: Stejně tak, jako když jí Motyka přivedla jako svojí podporu, když šla posedět se spolužáky a bála se, že si s nimi nebude rozumět… spolužáci se bavili jen s Digi. Nejlepší byla Marečková… Digina nalíčila Moniku a on prohlásila „To je proměna, Dagmar, vy jste kouzelnice, vy jste z Moniky udělala krasavici“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
22.9.15 14:35

Ta linka Terýsek a kuřízek mě nebaví ale babka Vilma mě baví pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148682
22.9.15 14:42
@ivik21 píše:
@Anna766 jdu do toho :palec:

Byla jsi první. Takže ja budu generální ředitel a ty naměstek. Dávám 13,14 a ať nežeru i 15 plat :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148682
22.9.15 14:43
@Patricia89 píše:
Od Otíka. Ale je to blbost. Mě to jen napadlo, jak po nich divně koukala.

Otík nikdy :cert: :cert: Otík je formát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148682
22.9.15 14:48
@Patricia89 píše:
Jak říkám, jen myšlenka a jak rychle přišla, tak rychle odešla… :hug: :hug:

No to máš štěstí :cert: :cert: :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.9.15 14:58

@Anna766

:dance: no hurá, aspoň nebudu muset přispět zde https://www.emimino.cz/…dusi-237579/ :think:

• Citovat
  • Upravit
148682
22.9.15 15:02
@ivik21 píše:
@Anna766:dance: no hurá, aspoň nebudu muset přispět zde https://www.emimino.cz/…dusi-237579/ :think:

No vidíš :palec: :mrgreen:
Náměstku máš první úkol! Sehnat sekretáře Namakanýho, výkonnýho, pohlednýho. Jo a jinak může bejt úplně blbej. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148682
22.9.15 15:03
@Patricia89 píše: :kytka: :kytka: pitomá to ale myšlenka..fuj, fuj, fuj…

Jo pryč s ní :cert: :cert: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 15:12
@radkka píše: Marečková si jí vůbec nevšímá a když už, tak jí urazí, zato kolem Diginy pořád lítá. :lol: Stejně tak, jako když jí Motyka přivedla jako svojí podporu, když šla posedět se spolužáky a bála se, že si s nimi nebude rozumět… spolužáci se bavili jen s Digi. Nejlepší byla Marečková… Digina nalíčila Moniku a on prohlásila „To je proměna, Dagmar, vy jste kouzelnice, vy jste z Moniky udělala krasavici“ :mrgreen:

tak to je hustý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 15:15
@Patricia89 píše:
Jak říkám, jen myšlenka a jak rychle přišla, tak rychle odešla… :hug: :hug:
Oťas to chudák odnese taky, co jsem viděla ukázky ještě v létě, matka na něj uhodí a odnese to i David za Terezu, že kryli tu Sabininu „nedocházku“, tam to bude ještě zajímavý. Myslím, že to jí to poradila Kuřízková :mrgreen:

A Motyka je fakt strašná, Márová jí dává dobrý kapky, nakonec bude chtít dát Diginu dohromady s Márou, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.9.15 15:31
@radkka píše: Marečková si jí vůbec nevšímá a když už, tak jí urazí, zato kolem Diginy pořád lítá. :lol: Stejně tak, jako když jí Motyka přivedla jako svojí podporu, když šla posedět se spolužáky a bála se, že si s nimi nebude rozumět… spolužáci se bavili jen s Digi. Nejlepší byla Marečková… Digina nalíčila Moniku a on prohlásila „To je proměna, Dagmar, vy jste kouzelnice, vy jste z Moniky udělala krasavici“ :mrgreen:

Jupi! Slecna MonikaDokonalaSvetova dostane lekci? Ne ze bych ji ten vecny nadhled neprala, ale prece Nobody is perfect :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.9.15 16:48
@Martrich píše: Oťas to chudák odnese taky, co jsem viděla ukázky ještě v létě, matka na něj uhodí a odnese to i David za Terezu, že kryli tu Sabininu „nedocházku“, tam to bude ještě zajímavý. Myslím, že to jí to poradila Kuřízková :mrgreen:A Motyka je fakt strašná, Márová jí dává dobrý kapky, nakonec bude chtít dát Diginu dohromady s Márou, ne? :mrgreen:

Myslím, že určitě, už Márovi naznačovala, že Digi je správná žena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 18:59

Co rikate modelu Gabinu? Krabice c.2 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...