Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56300
18.9.15 14:42

@Patricia89 mě se to kdysi taky stalo :oops: :oops: ne že bych úplně zapomněla přijít, ale z kartičky jsem si špatně přepsala datum do diáře - střídaly se tam dvě konzultantky a ta zastupující mi napsala termín do kartičky na volné místo uprostřed sloupečku 8o Já jsem si v nepozornosti prostě přepsala číslo dne na tom posledním termínu, měsíc jsem nějak přehlédla, že to nesedí. No přišla jsem o týden dýl a přišla na to až v čekárně, když jsem z nudy zkoumala kartičku :oops: Jsem dostala málem infarkt :mrgreen: Paní jsem se normálně přiznala, ukázala jí zmatky v kartičce, diář a ona uznala, že se to prostě stane, omluvila mě bez nějakého lékařského potvrzení, ale tytyty si neodpustila, to je fakt :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 14:43
@Terdul píše:
Tahle:
https://www.emimino.cz/…z-up-237440/?…

to je ta, co nám tady dávala kázání? oooohhh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 14:57
@Patricia89 píše:
Tak to se stane. Já teda i když mám jít k doktorovi nebo někam s dětma, tak si to sice zapíšu do kalendáře, ale v hlavě si to pamatuju, kdy tam mám jít. Ale věřím, že kdybych si to nenapsala, tak to zapomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já sem na pracáku byla asi půl roku. a jednou sem měla jít na nějaký to sezení a já přijela do jinýho města :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já si zase nepíšu nic, všude chodím po paměti a vždycky se bojím, že jdu špatně, ale zatím jsem se vždy trefila :lol: Ale to tedy nejsou tak důležité věci, jako pracák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 15:00
@Terdul píše:
Hlavně abys nezapomněla dorazit zítra :lol:.
:mrgreen:

Spíš budeme čekat, až se uráčí přijít ženich, ten totiž chodí všude pozdě :roll: Akorát na naše první rande přišel včas, pak už nikdy, ale naštěstí jsme spolu bydleli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.9.15 15:01
@Patricia89 píše:
Tak já si to napíšu pro jistotu, ale vždy si to pamatuju :-) I čas :mrgreen: ale tak třeba se to stářím zhorší :mrgreen:

Zhorší se to, si piš ;) Mám diař a ještě to píšu do stolního kalendáře, ať to mám v kuchyni furt na očích :zed:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.9.15 15:01

@radkka

tak aspoň místo trefit :*

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.9.15 15:02

A ještě to mívám na kartičce od dotyčného třeba dr., preventivky atd. :zed:

• Citovat
  • Upravit
56300
18.9.15 15:09
@Patricia89 píše:
Tak to se stane. Já teda i když mám jít k doktorovi nebo někam s dětma, tak si to sice zapíšu do kalendáře, ale v hlavě si to pamatuju, kdy tam mám jít. Ale věřím, že kdybych si to nenapsala, tak to zapomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já sem na pracáku byla asi půl roku. a jednou sem měla jít na nějaký to sezení a já přijela do jinýho města :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě málem kleplo, jsem byla těhotná a ještě to nevěděli a takový průser :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
18.9.15 15:09
[cisuce] @radkka píše:
Já si zase nepíšu nic, všude chodím po paměti a vždycky se bojím, že jdu špatně, ale zatím jsem se vždy trefila :lol: Ale to tedy nejsou tak důležité věci, jako pracák :think:

Já si píšu všechno. Už mám taky HOSIPA no :oops: :oops: na pracák jsem přišla o den později jen jednou.Je fakt že jsem se na ÚP vyskytovala málokdy. Měla jsem jít na tu schůzku, nebo co to je a dcera v noci dostala astmatický záchvat, než se to uklidnilo, vyřešilo, byl den pryč. Měla jsem papír od dr a tak, ale holky 8o :? dostala jsem čočkovku, že prej jsem měla zavolat a příště že dostanu zápis do rejstříku, nebo co to tam je.Tak to jsem docela koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.9.15 15:13
@Anna766 píše:
Oni se totiż Kristiance líběj ty profilky no. A ta tvoje dupací myš snad nejvíc. :roll: :mrgreen:

jen ať kouká mě to nevadí a neřeším to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
18.9.15 15:20
@Tom-Jerry píše:
jen ať kouká mě to nevadí a neřeším to :mrgreen:

Jo to ona kouká :palec: a dupe a dupe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 15:35
@Patricia89 píše: :mrgreen: no to ti děkuju. To abych byla jako baba Maraeková a vzdělávala se :mrgreen:Jinak máš super profilovku.. Fešácká :mrgreen: :mavam:

taky si tuhle profilovku ráda prohlížím, Bruce miluju :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
18.9.15 16:12
@Marcam píše:
Já nevím jak vám, ale mě se totálně sprotivila Tereza a Kuřízek. Tereza rozbíjí rodinu a je jak na obláčku.

Kuřízek rozbíjí rodinu, ten opět Terezu ukecal, že odešel od rodiny a chce žít s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
18.9.15 16:28
@Patricia89 píše:
Ahoj holky, omluvám se, nepatří to sem, ale musim. Našla sem diskuzi, kde se manželka přiznala k nevěře a manžel jí sem na emimi napsal.. mazec. Četli jste to???https://www.emimino.cz/…adna-228752/

Co tam psala, ona to promazala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
18.9.15 16:38
@MUFICE píše:
Co tam psala, ona to promazala 8o

Taky nevim. Četla jsem uż jen to co tam psal ten její manżel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí