Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Patricia89 mě se to kdysi taky stalo
ne že bych úplně zapomněla přijít, ale z kartičky jsem si špatně přepsala datum do diáře - střídaly se tam dvě konzultantky a ta zastupující mi napsala termín do kartičky na volné místo uprostřed sloupečku
Já jsem si v nepozornosti prostě přepsala číslo dne na tom posledním termínu, měsíc jsem nějak přehlédla, že to nesedí. No přišla jsem o týden dýl a přišla na to až v čekárně, když jsem z nudy zkoumala kartičku
Jsem dostala málem infarkt
Paní jsem se normálně přiznala, ukázala jí zmatky v kartičce, diář a ona uznala, že se to prostě stane, omluvila mě bez nějakého lékařského potvrzení, ale tytyty si neodpustila, to je fakt
![]()
@Terdul píše:
Tahle:
https://www.emimino.cz/…z-up-237440/?…
to je ta, co nám tady dávala kázání? oooohhh ![]()
@Patricia89 píše:
Tak to se stane. Já teda i když mám jít k doktorovi nebo někam s dětma, tak si to sice zapíšu do kalendáře, ale v hlavě si to pamatuju, kdy tam mám jít. Ale věřím, že kdybych si to nenapsala, tak to zapomenu![]()
![]()
Tak já sem na pracáku byla asi půl roku. a jednou sem měla jít na nějaký to sezení a já přijela do jinýho města![]()
![]()
![]()
Já si zase nepíšu nic, všude chodím po paměti a vždycky se bojím, že jdu špatně, ale zatím jsem se vždy trefila
Ale to tedy nejsou tak důležité věci, jako pracák ![]()
@Terdul píše:
Hlavně abys nezapomněla dorazit zítra.
Spíš budeme čekat, až se uráčí přijít ženich, ten totiž chodí všude pozdě
Akorát na naše první rande přišel včas, pak už nikdy, ale naštěstí jsme spolu bydleli ![]()
@Patricia89 píše:
Tak já si to napíšu pro jistotu, ale vždy si to pamatujuI čas
ale tak třeba se to stářím zhorší
Zhorší se to, si piš
Mám diař a ještě to píšu do stolního kalendáře, ať to mám v kuchyni furt na očích ![]()
A ještě to mívám na kartičce od dotyčného třeba dr., preventivky atd. ![]()
@Patricia89 píše:
Tak to se stane. Já teda i když mám jít k doktorovi nebo někam s dětma, tak si to sice zapíšu do kalendáře, ale v hlavě si to pamatuju, kdy tam mám jít. Ale věřím, že kdybych si to nenapsala, tak to zapomenu![]()
![]()
Tak já sem na pracáku byla asi půl roku. a jednou sem měla jít na nějaký to sezení a já přijela do jinýho města![]()
![]()
![]()
Mě málem kleplo, jsem byla těhotná a ještě to nevěděli a takový průser
![]()
Já si píšu všechno. Už mám taky HOSIPA no
na pracák jsem přišla o den později jen jednou.Je fakt že jsem se na ÚP vyskytovala málokdy. Měla jsem jít na tu schůzku, nebo co to je a dcera v noci dostala astmatický záchvat, než se to uklidnilo, vyřešilo, byl den pryč. Měla jsem papír od dr a tak, ale holky
dostala jsem čočkovku, že prej jsem měla zavolat a příště že dostanu zápis do rejstříku, nebo co to tam je.Tak to jsem docela koukala.
@Anna766 píše:
Oni se totiż Kristiance líběj ty profilky no. A ta tvoje dupací myš snad nejvíc.![]()
jen ať kouká mě to nevadí a neřeším to ![]()
@Tom-Jerry píše:
jen ať kouká mě to nevadí a neřeším to
Jo to ona kouká
a dupe a dupe ![]()
@Patricia89 píše:no to ti děkuju. To abych byla jako baba Maraeková a vzdělávala se
Jinak máš super profilovku.. Fešácká
![]()
taky si tuhle profilovku ráda prohlížím, Bruce miluju
![]()
@Marcam píše:
Já nevím jak vám, ale mě se totálně sprotivila Tereza a Kuřízek. Tereza rozbíjí rodinu a je jak na obláčku.
Kuřízek rozbíjí rodinu, ten opět Terezu ukecal, že odešel od rodiny a chce žít s ní.
@Patricia89 píše:
Ahoj holky, omluvám se, nepatří to sem, ale musim. Našla sem diskuzi, kde se manželka přiznala k nevěře a manžel jí sem na emimi napsal.. mazec. Četli jste to???https://www.emimino.cz/…adna-228752/
Co tam psala, ona to promazala ![]()
@MUFICE píše:
Co tam psala, ona to promazala
Taky nevim. Četla jsem uż jen to co tam psal ten její manżel.