Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
18.9.15 07:30
@Anna766 píše:
Mě tam vůbec přijdou takový rozchlastaný. :think: ale to bude asi tim že u nás doma se nepije tèměř vůbec.

Vsak uz jsme tu mnohokrat resili, ze v Ulici se vse resi sklenickou. Delat to tak ja, tak uz jsem na protialkoholnim :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
18.9.15 07:35

Koukám, že z Adriany taky dělají super ženu - uklízí ve fitku, obsluhuje v coolně, stará se o školu, píše do gusta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
18.9.15 09:17

Holky, tak jsem divná asi já…já si naleju 2 deci každej večer. Moje kamarádka tomu říká „řízený alkoholismus“…to jako, že to máme pod kontrolou :-D Jako alkoholička si fakt nepřipadám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
18.9.15 09:31

Ahoj holky omluva ze sem lezu ale prosim vas co to jw za blondynu jak stojivedle mazeje a betky ve znelce? Si stim lamem hlavu uz treti den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 09:35

Já chodím na víno každou středu a na kofolu s rumem každý pátek, pokud do toho nevleze nějaká oslava apod. Občas si koupíme flašku vína domu, navíc v zimě svařáček :srdce: :dance: Tak jsem asi alkoholik :think:
Asi se nad sebou zamyslím, ale v sobotu se vdávám, tak až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 09:36
@Verčule píše:
Ahoj holky omluva ze sem lezu ale prosim vas co to jw za blondynu jak stojivedle mazeje a betky ve znelce? Si stim lamem hlavu uz treti den ;)

To je Gábina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
18.9.15 09:58

Holky ten Lumír jak tam měl ty řeči že se bojí a tak. Myslim že to tak má víc chlapů, bojej se že tomu malýmu uzlíku něco udělaj a tak a většina z nich to zakrejvá a radši machrujou že to je ženská práce atd. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 09:59
@Anna766 píše:
Holky ten Lumír jak tam měl ty řeči že se bojí a tak. Myslim že to tak má víc chlapů, bojej se že tomu malýmu uzlíku něco udělaj a tak a většina z nich to zakrejvá a radši machrujou že to je ženská práce atd. :nevim: :think:

Nejen chlapů, i já se bojím, takové půlroční dítě už pohlídám, ale na čerstvá miminka nešahám :oops: a vůbec raději hlídám děti od roku a víš, ty malé mi nahánějí strach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
18.9.15 10:03
@Anna766 píše:
Holky ten Lumír jak tam měl ty řeči že se bojí a tak. Myslim že to tak má víc chlapů, bojej se že tomu malýmu uzlíku něco udělaj a tak a většina z nich to zakrejvá a radši machrujou že to je ženská práce atd. :nevim: :think:

ta scéna se mi líbila. Líbilo se mi, že to přiznal, nehrál si na hrdinu a machra… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
18.9.15 10:08
@radkka píše:
Nejen chlapů, i já se bojím, takové půlroční dítě už pohlídám, ale na čerstvá miminka nešahám :oops: a vůbec raději hlídám děti od roku a víš, ty malé mi nahánějí strach :lol:

Můj táta nás děti a pak moje děti miloval. Hrozně moc.Ale bál se tak, že mu máma nas, mě a bráchu, a pak vnoučata, museli jsme mu je oblíct, dát do kočáru a on pak projel vesnici, uspal, všechno prostě. Pak zase přijel a máma nebo ja jsme musely dítě vyndat a obstarat. A to tak u każdýho děcka tak do roka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.9.15 10:09
@Anna766 píše:
Můj táta nás děti a pak moje děti miloval. Hrozně moc.Ale bál se tak, že mu máma nas, mě a bráchu, a pak vnoučata, museli jsme mu je oblíct, dát do kočáru a on pak projel vesnici, uspal, všechno prostě. Pak zase přijel a máma nebo ja jsme musely dítě vyndat a obstarat. A to tak u każdýho děcka tak do roka. :mrgreen:

Naprosto mu rozumím :mrgreen: Snad mě to u vlastního přejde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
18.9.15 10:11
@Anna766 píše:

No, nejen chlapů :mrgreen:
Já se u první dcery tak bála, že jí musel vykoupat můj otec. nedovedla jsem si představit, že ji dám do vany na lehátko. Takže jsem ji 5 dnů jen otírala.
U druhé už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.9.15 10:14

Já nevím jak vám, ale mě se totálně sprotivila Tereza a Kuřízek. Tereza rozbíjí rodinu a je jak na obláčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
18.9.15 10:14
@NinPe píše:
ta scéna se mi líbila. Líbilo se mi, že to přiznal, nehrál si na hrdinu a machra… :potlesk:

Právě :palec: přislo mi to tak uvěřitelný. Muj chlap dítě podržel, poblbnul, přenesl v autosedačce a tak, ale nekoupal nikdy. Bál se. A to je i děda dobrej. Když jsem ležela v nemocnici a dcera chodila do práce, hlídal sám vnučku každou neděli, celej den. A to jí bylo rok a půl. To jsem já mockrat teda neviděla. Pořád jsem z nemocnice volala, jak to zvládaj a tak, aby jí dal včas jídlo a spát a jiné. Fakt zvládal, je frajer. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
18.9.15 10:20

Já se taky hlásím k řízeným alkoholikům :lol:
Večer, když dcera usne, tak si skleničku vína dáme. A já klidně i sama. A někdy mi nevadí ani ty rozházený hračky.
Mám ale pocit, že co bydlím na vsi, tak je toho alkoholu víc. Samá návštěva, grilování, ale tedy opilá nebývám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí