Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148691
17.9.15 18:38
@ivik21 píšenevímeji hodně sil, pevné nervy a hlavně zdraví!!! :hug: :hug:

Dík. Nejhorší je že vůbec nevím co bude dál. Syn má individuální výukový plán všechno je otevné
je tak ůżasnej zlato moje.Ach jo. Jen se bojím aby mu nenarvali nějaký léky a on z toho nebyl nějak utlumenej. No nic, omlouvám se za výlevy. Prostě mě to trápí. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39648
17.9.15 18:38
@MUFICE píše:
No, taky mě to napadlo. Navíc Lenka prý z Ulice odešla na Primu do nějakého seriálu :think:

Ano, seriál První republika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
17.9.15 18:41
@Anna766 píše:
Dík. Nejhorší je že vůbec nevím co bude dál. Syn má individuální výukový plán všechno je otevné
je tak ůżasnej zlato moje.Ach jo. Jen se bojím aby mu nenarvali nějaký léky a on z toho nebyl nějak utlumenej. No nic, omlouvám se za výlevy. Prostě mě to trápí. :oops: :oops:
:hug: Aničko neboj to bude dobré, moc držím palečky :hug: kdy tam jdete?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.9.15 18:41
@Žirafa 69 píše:

Jo, jo, a jsem docela ráda, že jí v ULICI vídat nemusim :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
17.9.15 18:42
@Anna766 píše:
je tak ůżasnej zlato moje.Ach jo. Jen se bojím aby mu nenarvali nějaký léky a on z toho nebyl nějak utlumenej. No nic, omlouvám se za výlevy. Prostě mě to trápí. :oops: :oops:

Na ty léky opravdu pozor, vím své. Dcera byla hodně utlumená a díky tomu i dost zaostávala, moc moc držím pěsti, at je to dobré :hug:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.9.15 18:44
@Anna766 píše:

Neomlouvej se! Klidně mi napiš SZ, jsem na nemocenské a času habakůk :hug:

• Citovat
  • Upravit
50155
@Žirafa 69 píše:

To si asi pleteš s Plánkovou, ta odešla z Ordinaci do První republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
@Žirafa 69 píše:

Fakt? Ale ten běží na jedničce. A Kopta taky hraje na jedničce v Doktoru Martinovi a nevypadá, že by měl z Ulice zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
17.9.15 18:45
@Jančakecalka píše:
Neboj, určo to bude mít v pořádku :hugještě to jsi jako já, před dcerou hrdinka, ale jinak to bylo peklo, noci, kdy jsem probrečela do polštáře nebo manželovi na rameno bylo nespočet, jsem ráda, že už to tak není :dance:

Já si právě manželovi do ramene moc nepopláču Jezdí jen na víkend a to ještě ne pokażdý. Děkuju. ti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
17.9.15 18:50
@Tom-Jerry 24 na EEG pak začátkem října na vyhodnocení a vyšetření k dr neuroložce.
@ivik21 dík.
@ivik21 píše:
Neomlouvej se! Klidně mi napiš SZ, jsem na nemocenské a času habakůk :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.9.15 18:52
@Anna766 píše:
Já si právě manželovi do ramene moc nepopláču Jezdí jen na víkend a to ještě ne pokażdý. Děkuju. ti. :hug:
:hug: tak to nezávidim teda, to mě moc mrzí, že jsi na to pak sama :hug: :hug: :hug:
Jestli chceš, mužeš mi někdy napsat do SZ, odepíšu ;)
  • Citovat
  • Upravit
39648
17.9.15 18:54
@MUFICE píše:
To si asi pleteš s Plánkovou, ta odešla z Ordinaci do První republiky.
Šmarjááá, jooo! Sorry, byla řeč o Lence. Pardooon. :mavam:
A joo, mně se spletla asi Ordinace a Ulice. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39648
17.9.15 18:56
@Anna766 píše:
Děkuju. :hug: já se právě dost bojim toho co se dozvíme. Tady před klukem se dělám, jak o nic nejde, a jsem z toho docela v prd. :oops: :,( ať je malè jen a jen líp. :kytka:

Aničko, budu na Vás myslet. :hug: Neboj, věřím, že nepůjde o nic vážného. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
17.9.15 19:05
@Žirafa 69 píše: ŠmČt2ááá, jooo! Sorry, byla řeč o Lence. Pardooon. :mavam:
A joo, mně se spletla asi Ordinace a Ulice. :P

Jo Plánice hraje v Republice na Čt1 a v Cestách domů. Lenka, Michaela nehraje teď nikde tuším. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 19:06
@Anna766 píše:
Jo Plánice hraje v Republice na Čt1 a v Cestách domů. Lenka, Michaela nehraje teď nikde tuším. :nevim: :think:

Někde jsem četla, že jde do primáckého seriálu, ale nevím, do kterého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky