Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
17.9.15 11:45
@radkka píše:
No, mně to normální nepřijde, bylo to myšleno ironicky. Mám kolem sebe dětí dost, i v řádném vztekacím období, ale tohle jsem nezažila. Nejlepší mi přijdou rady, všechno odstranit z dosahu dítěte, nebude ho to lákat a my se tedy nemusíme zabývat výchovou :zed:

A to je výborný názor a kvůli těmto a silně podobným se do těchto diskusí vůbec nezapojuji, páč by si okamžitě řekla o blok 8)

Já mám děti moc ráda, už odmalička, ale jako odsud potud :? Ne nebudu se vypisovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.9.15 11:46
@radkka píše:
Co jako Digi nebude stíhat, ona snad má v plánu něco dělat? Jarda se kolem ní podezřele motá :roll:

Já jen cituji Digina a Járova slova :andel: Co nebude stíhat, netuším…

Jo a ještě přihodil, že já nebo Lenka je tam hodí na to plavání, to je hodný manžel, což? :palec:

• Citovat
  • Upravit
8959
17.9.15 11:51
@radkka píše:
No, mně to normální nepřijde, bylo to myšleno ironicky. Mám kolem sebe dětí dost, i v řádném vztekacím období, ale tohle jsem nezažila. Nejlepší mi přijdou rady, všechno odstranit z dosahu dítěte, nebude ho to lákat a my se tedy nemusíme zabývat výchovou :zed:

No, ono obecně všechny ty rady ohledně výchovy jsou děsně „užitečný“. Já mám doma dvouletého divocha a moje kamarádka, která má doma dvouletého „muchy sežerte mě“, mě zahrnuje spoustou „užitečných“ rad neustále.. Hodnotí co dělám špatně a tak.. :zed: A i kdybych se postavila na hlavu, tak nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 11:53
@radkka píše:

Mě spíš dostaly ty uživatelky, co psaly, at si zvyká, že to dělají všechny děti 8o 8o :zed: :zed: Moje dítě je asi ze zlata, že jsem to nikdy nezažila, bych mu dala, aby matlal lidi u stolu špinavýma rukama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 11:55
@radkka píše:
Co jako Digi nebude stíhat, ona snad má v plánu něco dělat? Jarda se kolem ní podezřele motá :roll:

No, taky mě to napadlo. Navíc Lenka prý z Ulice odešla na Primu do nějakého seriálu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.15 11:56
@Lejaa píše:
No, ono obecně všechny ty rady ohledně výchovy jsou děsně „užitečný“. Já mám doma dvouletého divocha a moje kamarádka, která má doma dvouletého „muchy sežerte mě“, mě zahrnuje spoustou „užitečných“ rad neustále.. Hodnotí co dělám špatně a tak.. :zed: A i kdybych se postavila na hlavu, tak nepochopí.

Já chápu, že některé děti jsou divoké a neposlechnou, ale to neznamená, že se všichni budou bát přijít na návštěvu bez pláštěnky. Také znám děti, které jsou těžko zvladatelné, tak holt jeden z rodičů lítá za ním, opakuje, trestá a dělá vše proto, aby okolí nebylo otravováno a dítě bylo vychováváno. Nikdy jsem neřekla, že má sedět jako zařezané, ale jsou nějaké meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.15 11:57
@MUFICE píše:
No, taky mě to napadlo. Navíc Lenka prý z Ulice odešla na Primu do nějakého seriálu :think:

Aby z Jardy taky nebyl vdovec :lol:
Tvrdili přece, že Lenka nezmizí :think:…ne že by mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.9.15 11:57
@radkka píše:
Já chápu, že některé děti jsou divoké a neposlechnou, ale to neznamená, že se všichni budou bát přijít na návštěvu bez pláštěnky. Také znám děti, které jsou těžko zvladatelné, tak holt jeden z rodičů lítá za ním, opakuje, trestá a dělá vše proto, aby okolí nebylo otravováno a dítě bylo vychováváno. Nikdy jsem neřekla, že má sedět jako zařezané, ale jsou nějaké meze.

tak to jako zas jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.15 12:02
@MUFICE píše:
Mě spíš dostaly ty uživatelky, co psaly, at si zvyká, že to dělají všechny děti 8o 8o :zed: :zed: Moje dítě je asi ze zlata, že jsem to nikdy nezažila, bych mu dala, aby matlal lidi u stolu špinavýma rukama :cert:

Já jsem dělala brigádu v cukrárně a bylo to peklo na zemi :lol: Dítě omatlalo zmrzlinou plyšáky a televizi v dětském koutku a matka na tvůj vyděšený výraz řekne, že jen projevuje svojí kreativitu a uklidit to je snad moje práce, tak co si stěžuju :mrgreen: nebo když jsme se zamračeně podívali na dítě, které lítalo po celé cukrárně, vrazilo do nás, když jsme nesli poháry apod. tak matka zase nastartovala, co se to tak na jejího andílka mračíme :roll: Jemu neřekla nic a to tam vyvádělo tak, že jsme se všechny držely jen tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 12:05
@radkka píše:
Já jsem dělala brigádu v cukrárně a bylo to peklo na zemi :lol: Dítě omatlalo zmrzlinou plyšáky a televizi v dětském koutku a matka na tvůj vyděšený výraz řekne, že jen projevuje svojí kreativitu a uklidit to je snad moje práce, tak co si stěžuju :mrgreen: nebo když jsme se zamračeně podívali na dítě, které lítalo po celé cukrárně, vrazilo do nás, když jsme nesli poháry apod. tak matka zase nastartovala, co se to tak na jejího andílka mračíme :roll: Jemu neřekla nic a to tam vyvádělo tak, že jsme se všechny držely jen tak tak.

No, pak se nedivím, že jak to vypadá v těch školách :roll: Když je to normální ženská, tak se omluví a bordel po dítěti utře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.15 12:05
@ivik21 píše:
Já jen cituji Digina a Járova slova :andel: Co nebude stíhat, netuším…Jo a ještě přihodil, že já nebo Lenka je tam hodí na to plavání, to je hodný manžel, což? :palec:

Já kroutila očima nad Diginou, ne nad tvým příspěvkem :kytka:

@ivik21 píše:
A to je výborný názor a kvůli těmto a silně podobným se do těchto diskusí vůbec nezapojuji, páč by si okamžitě řekla o blok 8)Já mám děti moc ráda, už odmalička, ale jako odsud potud :? Ne nebudu se vypisovat :kytka:

To já se zapojím, ale vždy dostanu vynadáno a pak mě to přestane bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 12:08

@radkka Ještě byla dobrá ta diskuze o tom dětské hřišti :D Pak jí nechala zakladatelka smazat, pt jí 90% mamim nedalo za pravdu, taky jedna co si myslela, že její dítě je středobodem vesmíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.9.15 12:47
@Terdul píše:
Myslíš kterou? Tu, kde její ratolesti kutaly hrad a nějaký batole ho zbořilo, nebo tu, kde její mrně dostalo lopatkou přes hlavu?

Mozna tu o tech kridach a neustalem a nevyzadanem druzeni se :mrgreen:

Jinak vychovne diskuse vicemene nectu, jen letecky. Stejne mi to nijak nepomuze, mam velmi svehlave kluky a majznout je po prd*li nebo odtahnout do pryc, kdyz nekde prudi, zvladam i bez diskuse. Stejne jako zvladam byt naprosto zoufala a bezradna, kdyz nemini poslechnout. Treba v deset vecer :zed: :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.9.15 12:53

@KPKristy :mrgreen: :mrgreen:

já se aspoň nestačím divit, kam to ten „kult dítěte“ dotáhl :think:

Ty ostatní jsem nečetla, stačila mi o tom obědě, páč mě zaujal nadpis :P

• Citovat
  • Upravit
12134
17.9.15 13:12
@KPKristy píše:
Mozna tu o tech kridach a neustalem a nevyzadanem druzeni se :mrgreen:Jinak vychovne diskuse vicemene nectu, jen letecky. Stejne mi to nijak nepomuze, mam velmi svehlave kluky a majznout je po prd*li nebo odtahnout do pryc, kdyz nekde prudi, zvladam i bez diskuse. Stejne jako zvladam byt naprosto zoufala a bezradna, kdyz nemini poslechnout. Treba v deset vecer :zed: :srdce: :mrgreen:

mluvíš mi z duše, mam jednoho, ale je to pěkný uičník a svéráz. Taky na něho žádné zvláštní metody neplatí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí