Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Taky jsem měla klídek, kluk se vzbudil jednou za 3h na jídlo, jinak chrnělMěla jsem naklizeno, uvařeno a ještě jsem si dodělávala Vš
Ja to mela stejne. Teda krome te vs
. Jinak tez kojeni po trech hodinach, jinak spal. Ja uklizela, odpocivala a takove kruhy pod ocima jako ma Svetlus jsem nemela ![]()
Uznavam, ze teda spani v noci v kuse je ale lepsi ![]()
@kometa32 Asi účes na Danielu. Jinak Daniela se hodí ke Kuřízkovi víc, mimochodem moc pěkná baba.
@KPKristy já měla děvčata u první holky úplnou idylu. Jedno dítě, byt 1+1,takže úklid minimální, nekojila jsem a malá po sunaru spala celou noc. Nebyla chudák zvyklá nic chtít, takže żádný brek, nošení, nic.
Druhátko jo ta pak bylo něco jinýho, kojila jsem, přes den co hodinu, v noci každý dvě. Dcera v první třídě, taky jsem se jí musela věnovat. No bylo to ûplně jiný. ![]()
@Marcam má super hlas ![]()
Holky, já teda při druhém mimču byla opravdu KO, on v noci v kuse nespal do 2let
V jeho 18měs. mi přijela záchranka, jsem se únavou složila ![]()
První byla v pohodě, spala, jedla, hrála si, bydleli jsme v jednom pokoji u rodičů do jejich 10měs.
Příspěvek upraven 17.09.15 v 08:30
@Anna766, ja dokonce u prvniho nemela doma chlapa. Cely prvni rok. Pracoval daleko, jezdil na vikendy. Samozrejme, ze se mi styskalo, ale zase jsem se starala jen o sebe a mimino, odpocinek, prochazky, doma poradek. Ty jo, ja se asi nudila..
![]()
@Marcam píše:
@kometa32 Asi účes na Danielu. Jinak Daniela se hodí ke Kuřízkovi víc, mimochodem moc pěkná baba.
souhlas, ta tereza mi k němu nesedí a nesedí… ta by mi šla k Davidovi nebo Oťasovi ![]()
@atominnka píše:
@Anna766 OT - oni to fakt zamkli![]()
Zamkli toho víc. ![]()
@KPKristy píše:
@Anna766, ja dokonce u prvniho nemela doma chlapa. Cely prvni rok. Pracoval daleko, jezdil na vikendy. Samozrejme, ze se mi styskalo, ale zase jsem se starala jen o sebe a mimino, odpocinek, prochazky, doma poradek. Ty jo, ja se asi nudila..![]()
Já se nenudila teda
hodně jsem odpočívala, potřebovala jsem to po tom všem a taky-knihovna, knihovna, knihovna.
pomlu uż mi neměli co pujčit. ![]()
@atominnka píše:
souhlas, ta tereza mi k němu nesedí a nesedí… ta by mi šla k Davidovi nebo Oťasovi
Mě k méďovi Romanovi právě sedí víc Méďovitá Tereza než atraktivní Kuřice.
![]()
@Anna766 píše:
Mě k méďovi Romanovi právě sedí víc Méďovitá Tereza než atraktivní Kuřice.![]()
To jo, na me pusobi az malo chlapsky. A Tereza se s nim chova jak mala holcicka ![]()
@KPKristy píše:
Tak tenhle problem Svetlus evidentne nema, kdyz vysedava u casopisu.
Uplně souhlasím. Taky jsem si říkala, že když je tak hotová, proč sedí a čte si časopis… To já bych šla spát hned s malým, pokud by spal on.
Leda by si četla třeba Máma a já nebo nějaký další chytrý časopis, co si donesla z porodnice a hledala nějaké rady…to by se dalo pochopit. Ale nevšimla jsem si, co to bylo za časák… ![]()
Tak já jsem u první šestinedělí zvládla v pohodě, ale měla jsem takové plačtivé stavy asi první měsíc… přišel muž domů z práce - ahoj holky, jak jste se měli… a já hned řvala
nebyla jsem na dítě moc připravená, moc jsem poslouchala kamarádky, jak a co dělat… nakonec jsem se na ně vyperdla a kojila klidně co hodinu a ono se to ustálilo
No a u druhýho to bylo relativně v pohodě, já už od příchodu domů musela uklízet, vařit, muž musel být v práci. I jsem pekla cukroví. 2týdny po porodujsem sebou švihla ve sprše, asi vyčerpání… Necelý měsíc po porodu šel muž k dr (nejedl, nepil, jen spal už delší dobu) a nechali si ho v nemocnicí s těžkou anemií, prý došel za 5min 12 a to se se mnou vůl hádal, že nikam nejde.. Tak jsem byxla doma na 2děti sama, štípala jsem si dříví, topila… Takže jsem 6N nějak zazdila, prostě nebyl čas
Naštěstí syn byl relativně hodnej, chtěl jídlo co 2hodiny i v noci, ale jinak v noci spal, prdy neměl.. Chtěl teda hodně nosit, ale měla jsem manducu..