Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
17.9.15 08:13

Tereza bude mít nový účes? Máte odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.9.15 08:14
@MUFICE píše:
Taky jsem měla klídek, kluk se vzbudil jednou za 3h na jídlo, jinak chrněl :mrgreen: Měla jsem naklizeno, uvařeno a ještě jsem si dodělávala Vš :mrgreen:

Ja to mela stejne. Teda krome te vs :mrgreen:. Jinak tez kojeni po trech hodinach, jinak spal. Ja uklizela, odpocivala a takove kruhy pod ocima jako ma Svetlus jsem nemela :lol:
Uznavam, ze teda spani v noci v kuse je ale lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.9.15 08:21

@kometa32 Asi účes na Danielu. Jinak Daniela se hodí ke Kuřízkovi víc, mimochodem moc pěkná baba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
17.9.15 08:27

@KPKristy já měla děvčata u první holky úplnou idylu. Jedno dítě, byt 1+1,takže úklid minimální, nekojila jsem a malá po sunaru spala celou noc. Nebyla chudák zvyklá nic chtít, takže żádný brek, nošení, nic.
Druhátko jo ta pak bylo něco jinýho, kojila jsem, přes den co hodinu, v noci každý dvě. Dcera v první třídě, taky jsem se jí musela věnovat. No bylo to ûplně jiný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.9.15 08:29

@Marcam má super hlas :palec:

Holky, já teda při druhém mimču byla opravdu KO, on v noci v kuse nespal do 2let :zed: V jeho 18měs. mi přijela záchranka, jsem se únavou složila :oops:

První byla v pohodě, spala, jedla, hrála si, bydleli jsme v jednom pokoji u rodičů do jejich 10měs.

Příspěvek upraven 17.09.15 v 08:30

• Citovat
  • Upravit
46669
17.9.15 08:30

@Anna766, ja dokonce u prvniho nemela doma chlapa. Cely prvni rok. Pracoval daleko, jezdil na vikendy. Samozrejme, ze se mi styskalo, ale zase jsem se starala jen o sebe a mimino, odpocinek, prochazky, doma poradek. Ty jo, ja se asi nudila.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.9.15 08:39

@Anna766 OT - oni to fakt zamkli :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.9.15 08:45
@Marcam píše:
@kometa32 Asi účes na Danielu. Jinak Daniela se hodí ke Kuřízkovi víc, mimochodem moc pěkná baba.

souhlas, ta tereza mi k němu nesedí a nesedí… ta by mi šla k Davidovi nebo Oťasovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
17.9.15 08:46
@atominnka píše:
@Anna766 OT - oni to fakt zamkli :roll: :mrgreen:

Zamkli toho víc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.9.15 08:47

@atominnka které zamkli?

• Citovat
  • Upravit
148692
17.9.15 08:48
@KPKristy píše:
@Anna766, ja dokonce u prvniho nemela doma chlapa. Cely prvni rok. Pracoval daleko, jezdil na vikendy. Samozrejme, ze se mi styskalo, ale zase jsem se starala jen o sebe a mimino, odpocinek, prochazky, doma poradek. Ty jo, ja se asi nudila.. :think: :mrgreen:

Já se nenudila teda :mrgreen: hodně jsem odpočívala, potřebovala jsem to po tom všem a taky-knihovna, knihovna, knihovna. :mrgreen: pomlu uż mi neměli co pujčit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
17.9.15 08:51
@atominnka píše:
souhlas, ta tereza mi k němu nesedí a nesedí… ta by mi šla k Davidovi nebo Oťasovi :nevim:

Mě k méďovi Romanovi právě sedí víc Méďovitá Tereza než atraktivní Kuřice. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.9.15 08:53
@Anna766 píše:
Mě k méďovi Romanovi právě sedí víc Méďovitá Tereza než atraktivní Kuřice. :think: :think:

To jo, na me pusobi az malo chlapsky. A Tereza se s nim chova jak mala holcicka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
17.9.15 08:54
@KPKristy píše:
Tak tenhle problem Svetlus evidentne nema, kdyz vysedava u casopisu 8).

Uplně souhlasím. Taky jsem si říkala, že když je tak hotová, proč sedí a čte si časopis… To já bych šla spát hned s malým, pokud by spal on.
Leda by si četla třeba Máma a já nebo nějaký další chytrý časopis, co si donesla z porodnice a hledala nějaké rady…to by se dalo pochopit. Ale nevšimla jsem si, co to bylo za časák… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.9.15 08:56

Tak já jsem u první šestinedělí zvládla v pohodě, ale měla jsem takové plačtivé stavy asi první měsíc… přišel muž domů z práce - ahoj holky, jak jste se měli… a já hned řvala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebyla jsem na dítě moc připravená, moc jsem poslouchala kamarádky, jak a co dělat… nakonec jsem se na ně vyperdla a kojila klidně co hodinu a ono se to ustálilo
No a u druhýho to bylo relativně v pohodě, já už od příchodu domů musela uklízet, vařit, muž musel být v práci. I jsem pekla cukroví. 2týdny po porodujsem sebou švihla ve sprše, asi vyčerpání… Necelý měsíc po porodu šel muž k dr (nejedl, nepil, jen spal už delší dobu) a nechali si ho v nemocnicí s těžkou anemií, prý došel za 5min 12 a to se se mnou vůl hádal, že nikam nejde.. Tak jsem byxla doma na 2děti sama, štípala jsem si dříví, topila… Takže jsem 6N nějak zazdila, prostě nebyl čas :mrgreen: Naštěstí syn byl relativně hodnej, chtěl jídlo co 2hodiny i v noci, ale jinak v noci spal, prdy neměl.. Chtěl teda hodně nosit, ale měla jsem manducu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí