Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
16.9.15 09:56

Tak já si chodím třeba ke kadeřnici „relaxovat“, je to známá, dobře si rozumíme a pokecáme „o všem možném“, ale důvěrnosti neřveme na celé kadeřnictví, ale z ucha do ucha :lol:

To co provádní Simona aspo. bych nesnesla a to přerušování práce a načumování přes výlohu ven :roll:

• Citovat
  • Upravit
12134
16.9.15 10:51

Holky, viděl někdo díly dopředu? Jestli je tam některý, který stojí za stáhnutí. Dle ukázek na dnešek nuda a šeď. Těším se na Kuřízkovou (ta bude asi v pátek) a taky jestli se Adri ozve Šmýd. Jinak by tam mohli dávat častěji ožralýho Hložánka, s tím je aspoň sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.9.15 10:56
@Moise píše:
@KPKristy já si neumím představit Simonu jako kadeřnici vůbec. Utekla bych hned, nesnáším, když si kadeřnice chce povídat :mrgreen:

Moje slova :mrgreen: Já si povídám akorát se současnou, protože je to moje dlouholetá kamarádka, ale jinak zarytě mlčím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.9.15 10:56

@Martrich Teď stahuju Kuřízkovou tešim se, pak dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.15 10:58
@radkka píše:
@Martrich Teď stahuju Kuřízkovou tešim se, pak dám vědět :mavam:

jasně, napiš sem co a jak. Dle ukázek dostane Kuřízek zase dobrý kapky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.9.15 11:12

@Martrich no ale moc si z toho podle další ukázky nevezme, tak na něj kuřízková nasadí Sabinu a ta začne fňukat at se jí tatínek zase vrááátíííí domůůů fňuk Myslím, že je to nahrané od Kuřízkové :nevim: to bylo v ukázce na 2875

2874 Lumír je nešťastný, má strach o malého, ikdyž toho tolik načetl, Vilma Nyklice se vrátila do starých let a pomlouvá Digi s Růžou, je fakt ostrá a trapná, pak k ní pro koláče příjde farář s malým romem, tak má předsudky, farář s Veronikou ji ale usadí, takže nyklice sklapne, jen přikyvuje tajně od pultu, Digi si jde holky vyzvednout do školy, prý se Julie zhroutila při kreslení, páč se do ní Patricie obula, že nesmí taťku kreslit, když už není, úča z toho dělá drama, ale nechápu celkem proč, Digi musí do školy, Mára s Monou se chytnou-v bytě je bordel a holky sedí u vína, Rozi si vybrali na focení do časáku, byla s mamkou se představit, hned to napráší přes skype Vikině a ta je nafučená

Šmýd nic…

• Citovat
  • Upravit
12134
16.9.15 12:44
@ivik21 píše:
@Martrich no ale moc si z toho podle další ukázky nevezme, tak na něj kuřízková nasadí Sabinu a ta začne fňukat at se jí tatínek zase vrááátíííí domůůů fňuk Myslím, že je to nahrané od Kuřízkové :nevim: to bylo v ukázce na 2875

2874 Lumír je nešťastný, má strach o malého, ikdyž toho tolik načetl, Vilma Nyklice se vrátila do starých let a pomlouvá Digi s Růžou, je fakt ostrá a trapná, pak k ní pro koláče příjde farář s malým romem, tak má předsudky, farář s Veronikou ji ale usadí, takže nyklice sklapne, jen přikyvuje tajně od pultu, Digi si jde holky vyzvednout do školy, prý se Julie zhroutila při kreslení, páč se do ní Patricie obula, že nesmí taťku kreslit, když už není, úča z toho dělá drama, ale nechápu celkem proč, Digi musí do školy, Mára s Monou se chytnou-v bytě je bordel a holky sedí u vína, Rozi si vybrali na focení do časáku, byla s mamkou se představit, hned to napráší přes skype Vikině a ta je nafučená

Šmýd nic…

hmmm takže žádný drámo se nekoná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.9.15 12:51

Holky, mě absolutně nebaví ta linka s Digi a dvojčatama..to je doslova hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
16.9.15 12:53
@Martrich píše:

Drámo je u nás doma, páč jsme všichni na lopatě jak není drámo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
16.9.15 12:54
@Lejaa píše:
Holky, mě absolutně nebaví ta linka s Digi a dvojčatama..to je doslova hrůza

Mě neba kadeřnictví a zanícená Jituš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.9.15 13:06
@Martrich píše:

Jen mi unika, proc se Viktorie nasejri, kdyz tam celou dobu Rozu tak cpe :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.15 13:17

Mě tam toho baví čím dál míň, když to stahuji, tak víc jak půlku dílu přetáčím, v telce mne ubíjej reklamy. V půl to nikdy nestíhám, sednu k bedně kolem 50 a to už běží reklama, ta druhá je tak dlouhá, že se stačím navečeřet a dojít si na WC a pak dorazím a za chvíli je konec. Navíc se tam prd děje, nejlepší z toho jsou ty ukázky na konci, ty téměř vystihnou další díly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.15 13:18
@Anna766 píše:
Drámo je u nás doma, páč jsme všichni na lopatě jak není drámo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.9.15 13:18

Mě tam začal bavit ten tlustej Nikl, jak se stará o miminko.. Jinak nic, hromada dílů o ničem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.9.15 13:19
@KPKristy píše:
Jen mi unika, proc se Viktorie nasejri, kdyz tam celou dobu Rozu tak cpe :roll: :mrgreen:

Mně přišlo, že jí to zamrzelo, ale nijak extra naštvaná teda nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí