Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, viděl někdo díly dopředu? Jestli je tam některý, který stojí za stáhnutí. Dle ukázek na dnešek nuda a šeď. Těším se na Kuřízkovou (ta bude asi v pátek) a taky jestli se Adri ozve Šmýd. Jinak by tam mohli dávat častěji ožralýho Hložánka, s tím je aspoň sranda ![]()
@Moise píše:
@KPKristy já si neumím představit Simonu jako kadeřnici vůbec. Utekla bych hned, nesnáším, když si kadeřnice chce povídat
Moje slova
Já si povídám akorát se současnou, protože je to moje dlouholetá kamarádka, ale jinak zarytě mlčím ![]()
@radkka píše:
@Martrich Teď stahuju Kuřízkovou tešim se, pak dám vědět
jasně, napiš sem co a jak. Dle ukázek dostane Kuřízek zase dobrý kapky ![]()
@Martrich no ale moc si z toho podle další ukázky nevezme, tak na něj kuřízková nasadí Sabinu a ta začne fňukat at se jí tatínek zase vrááátíííí domůůů fňuk Myslím, že je to nahrané od Kuřízkové
to bylo v ukázce na 2875
2874 Lumír je nešťastný, má strach o malého, ikdyž toho tolik načetl, Vilma Nyklice se vrátila do starých let a pomlouvá Digi s Růžou, je fakt ostrá a trapná, pak k ní pro koláče příjde farář s malým romem, tak má předsudky, farář s Veronikou ji ale usadí, takže nyklice sklapne, jen přikyvuje tajně od pultu, Digi si jde holky vyzvednout do školy, prý se Julie zhroutila při kreslení, páč se do ní Patricie obula, že nesmí taťku kreslit, když už není, úča z toho dělá drama, ale nechápu celkem proč, Digi musí do školy, Mára s Monou se chytnou-v bytě je bordel a holky sedí u vína, Rozi si vybrali na focení do časáku, byla s mamkou se představit, hned to napráší přes skype Vikině a ta je nafučená
Šmýd nic…
@ivik21 píše:
@Martrichno ale moc si z toho podle další ukázky nevezme, tak na něj kuřízková nasadí Sabinu a ta začne fňukat at se jí tatínek zase vrááátíííí domůůů fňukMyslím, že je to nahrané od Kuřízkovéto bylo v ukázce na 2875
2874
Šmýd nic…Lumír je nešťastný, má strach o malého, ikdyž toho tolik načetl, Vilma Nyklice se vrátila do starých let a pomlouvá Digi s Růžou, je fakt ostrá a trapná, pak k ní pro koláče příjde farář s malým romem, tak má předsudky, farář s Veronikou ji ale usadí, takže nyklice sklapne, jen přikyvuje tajně od pultu, Digi si jde holky vyzvednout do školy, prý se Julie zhroutila při kreslení, páč se do ní Patricie obula, že nesmí taťku kreslit, když už není, úča z toho dělá drama, ale nechápu celkem proč, Digi musí do školy, Mára s Monou se chytnou-v bytě je bordel a holky sedí u vína, Rozi si vybrali na focení do časáku, byla s mamkou se představit, hned to napráší přes skype Vikině a ta je nafučená
hmmm takže žádný drámo se nekoná ![]()
Holky, mě absolutně nebaví ta linka s Digi a dvojčatama..to je doslova hrůza
@Martrich píše:
hmmm takže žádný drámo se nekoná
Drámo je u nás doma, páč jsme všichni na lopatě jak není drámo.
![]()
@Lejaa píše:
Holky, mě absolutně nebaví ta linka s Digi a dvojčatama..to je doslova hrůza
Mě neba kadeřnictví a zanícená Jituš.
@Martrich píše:
hmmm takže žádný drámo se nekoná
Jen mi unika, proc se Viktorie nasejri, kdyz tam celou dobu Rozu tak cpe
![]()
Mě tam toho baví čím dál míň, když to stahuji, tak víc jak půlku dílu přetáčím, v telce mne ubíjej reklamy. V půl to nikdy nestíhám, sednu k bedně kolem 50 a to už běží reklama, ta druhá je tak dlouhá, že se stačím navečeřet a dojít si na WC a pak dorazím a za chvíli je konec. Navíc se tam prd děje, nejlepší z toho jsou ty ukázky na konci, ty téměř vystihnou další díly ![]()
Mě tam začal bavit ten tlustej Nikl, jak se stará o miminko.. Jinak nic, hromada dílů o ničem ![]()
@KPKristy píše:
Jen mi unika, proc se Viktorie nasejri, kdyz tam celou dobu Rozu tak cpe![]()
Mně přišlo, že jí to zamrzelo, ale nijak extra naštvaná teda nebyla.
Tak já si chodím třeba ke kadeřnici „relaxovat“, je to známá, dobře si rozumíme a pokecáme „o všem možném“, ale důvěrnosti neřveme na celé kadeřnictví, ale z ucha do ucha
To co provádní Simona aspo. bych nesnesla a to přerušování práce a načumování přes výlohu ven