Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
@věrasek80 buzeruje jako manžela a ne bráchu.Tam musim zakrjj taky po nich skočím, když slyším, blbý-blbá apod. Ale u nás už spíše zkouší a provokuje ten mladší 10letý, starší 17letá je v tomhle nad věcíJo a ještě nesnáším takové to obviňování jedné i druhé strany, tys mi něco schovala-schoval apod. To normálně už rostu a zařvu
U nás je to naopak.Ten 13 kluk je zlato zlatý zlatem vydlážděný. A ta 20 ségra ho buzeruje jako kdyby to byl manžel a ne brácha.
tam to musim korigovat a často i zakročit.
@Anna766 píše:
U nás je to naopak.Ten 13 kluk je zlato zlatý zlatem vydlážděný. A ta 20 ségra ho buzeruje jako kdyby to byl manžel a ne brácha.tam to musim korigovat a často i zakročit.
No bezva, taky se Tě každý ptal, proč je máš s tak VELKÝM věkovým rozdílem nebo aspoň zda je máš s jedním manželem?
Zpočátku jsem rostla… ![]()
@ivik21 píše:
No bezva, taky se Tě každý ptal, proč je máš s tak VELKÝM věkovým rozdílem nebo aspoň zda je máš s jedním manželem?Zpočátku jsem rostla…
Jo jestli mají jednoho tatínka, tak to se ptali.Ano mají. Odpovídala jsem že jsme dlouho nacvičovali páč nás to bavilo.
@Anna766 to je supr odpověď
Já jim rovnou řekla, že jsem chtěla jen 1 dítě
, takže mi trvalo 6let než jsem dospěla k druhému a taky to hnedka nešlo, žejo ![]()
Příspěvek upraven 15.09.15 v 15:35
@ivik21 píše:
No bezva, taky se Tě každý ptal, proč je máš s tak VELKÝM věkovým rozdílem nebo aspoň zda je máš s jedním manželem?Zpočátku jsem rostla…
To je velký věkový rozdíl? Já mám dceru 23 a druhé za měsíc budou 3 ![]()
@Anna766 píše:
Jo jestli mají jednoho tatínka, tak to se ptali.Ano mají. Odpovídala jsem že jsme dlouho nacvičovali páč nás to bavilo.
@ivik21 píše:
Já to vím, ale říkej to lidem
Lidi mají vůbec starosti ![]()
@ladule1 tak nějak ![]()
Mě by ani nenapadlo se ptát, to jsou podle intimní či osobní otázky a po tom nikomu nic není ![]()
@ladule1 píše:
Lidi mají vůbec starosti
Jo jasně
![]()
A maj jednoho tatínka?
![]()
Né humor. Neodpovídej jestli nechceš.
![]()
**@leni1506Jisa e* píše:
Ja mam kluky od sebe 14let :loljiného tatíkmojwdej ma jineho tatinka
Jo kamarádka má syna17 let a holčinu 6 let. A má každé dítko jiného tatíka.
Jiná moje kamarádka je se svým bráchou od sebe 15 let. Mají stejný rodiče.
@ivik21 píše:
@ladule1 tak nějakMě by ani nenapadlo se ptát, to jsou podle intimní či osobní otázky a po tom nikomu nic není
Víš jak. Lidé jsou různé.
Sestřenka má dvě dcery a tímto s dětmi skončila. Víš kolikrát už si vyslechla"a kdy bude ten chlapeček"?
![]()
@Anna766 píše:
Jo jasně![]()
A maj jednoho tatínka?![]()
![]()
Né humor. Neodpovídej jestli nechceš.![]()
No nemaj
![]()
@Anna766
já jsem druhou dceru dlouho kojila. A tak mi spíš vadily otázky typu : prosím tě, proč ještě kojíš?