Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1589
15.9.15 09:43

@Anna766 Taky jsem čuměla. Pokud tohle je špatná matka, tak to já jsem ďábelská matka. Já bych se na tu protivnou hodně rozzlobila a kdyby se zašila do pokojíčku, tak bych jí nedala pokoj, dokud by se neomluvila. Ještě abych pak měla výčitky, že jsem špatná matka, jako Digi, že jsem si dovolila jí vynadat! Holt asi Digi pochytila tu britskou výchovu, kde na děcka se nesmí udělat ani bububu a dát jim na zadek, jinak na vás zavolají policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.9.15 09:44

@Anna766 mam syna je donosenej budou mu 4.m. a mame monitor dechu taky nam uz parkrat houkal, zapomela jsem ho vypnout, dochazeli baterky nebo byl Kubik mimo desku :lol: ale jinak jsem monitorem spokojena a klidna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
15.9.15 09:45
@Anna766 píše:
Holky ja se přiznám że jsem děti(vnučku)vychovala bez vymożeností typu chůvička, monitor dechu a tak. Dcera mi říkala že její známá měla monitor dechu a dala to pryč. Pořád to houkalo i když dítě nebylo v postýlce, asi to zapomínala vypnout či co.Tak nevim. Zase si říkam že při nedonošených prccích je to dobrá věc. Jak to vidíte? :andel: :kytka:

chůvičku jsme měli, ale jen proto, že bydlíme v RD a děti mi obě rády spály venku, buď na balkoně nebo venku pod stromem pod síťkou. Používání v bytě, kdy je mimino ve vedlejší místnosti, moc nechápu :mrgreen: :mrgreen:
Monitor jsme neměli vůbec a nenakazila mě ani ta mánie kolem toho tady. Teda u prvního jsme ho měli, dovalila mi ho švagrová, jak je to nezbytná věc, no asi půl roku stál opřený o skříň :mrgreen: Neměli jsme ho ani v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
15.9.15 09:45

Minotor ano nebo ne, to je na každém rodiči. My ho neměli, přišlo mi to zbytečné. ANi chůvička ne, páč máme jen byt a žádný palác, abych neslyšela pláč. Ale spíš mě udivilo, že Světlana o monitoru ani chůvičce v životě neslyšela. Vždyť jí Lumírek musel o všem během těhotenství jistě informovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
15.9.15 09:46

Taky jsem počítala ty Uliční porody. Gábina se Šimonkem, Lenka s Jonáškem, teď Světlana s Alexem. Ještě někdo?? :think: :think: ano, ano, tady se někdo nudí. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.9.15 09:47

Lenka i s Mirí, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
232
15.9.15 09:48

@Twin_Star my ho mame pro klidni spani jsem plasan a jsem schopna v noci kazdou chvilku poslouchat jestli mi mimi dycha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.9.15 09:50

@Twin_Star Lida a Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
15.9.15 09:52
[cittsm] @ivik21 píše:
Lenka i s Mirí, ne? :think:

Ten tam vidět nebyl ne? Mám ten dojem :think: jen vím že kdykoli byla Lenka těhu v Ulici, tak byla těhu i v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.9.15 09:53

@Anna766 právě že rodila v reálu porodce a pak si to zopakovala i v seriálu znovu Anebo naopak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
872
15.9.15 09:55

Týjo tak teď jsem viděla ten rozpor dvojčat a tu co řekla, že je segra blba tak ta by dostala klepec a asi bych za ní do pokojíčku vlítla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
15.9.15 09:58
@Moise píše:
chůvičku jsme měli, ale jen proto, že bydlíme v RD a děti mi obě rády spály venku, buď na balkoně nebo venku pod stromem pod síťkfakt že vnučka přes den v poho exiPoužívání v bytě, kdy je mimino ve vedlejší místnosti, moc nechápu :mrgreen: :mrgreen:
Monitor jsme neměli vůbec a nenakazila mě ani ta mánie kolem toho tady. Teda u prvního jsme ho měli, dovalila mi ho švagrová, jak je to nezbytná věc, no asi půl roku stál opřený o skříň :mrgreen: Neměli jsme ho ani v porodnici.

Bydlela jsem s první dcerou v 1+1.Tam by to bylo zbytečný asi.Pak když byl syn, ve 2+1,synek spal s náma, tam to bylo taky asi zbytečný. Teď jsme ve 3+1 a je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.9.15 10:02

Teď koukám na tu postýlku. V čem je tak úžasná? Vždyť je úplně obyč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
15.9.15 10:03
@Anna766 píše:
Bydlela jsem s první dcerou v 1+1.Tam by to bylo zbytečný asi.Pak když byl syn, ve 2+1,synek spal s náma, tam to bylo taky asi zbytečný. Teď jsme ve 3+1 a je fakt

A je fakt že vnucka v poho existovala při otevřenych dveřích, i tak spala. A jinak spí spolu s mamkou(dcerou)v pokoji.Tak nějak to u nás bylo zbytečný
Ty fole, jak to po sobě čtu zjišťuju že s každým zvětšeným bytem se rozrůstáme. :think: 8o Už se nestěhuju :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
15.9.15 10:05
@Fjodorka píše:
Teď koukám na tu postýlku. V čem je tak úžasná? Vždyť je úplně obyč :lol:

Je hezká prostě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek