Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek píše:
Nemate nekdo odkaz na ty ukazky na dalsi tyden?
Kdopak se nám to probudinkoval??
![]()
@Anna766 @Terdul Ani mi nemluvte, zeny… Na dnes delam juniorovi oslavu… V patek v noci mi odesel notas do vecne kremace… Takze zas jak pinda pres tlf a nejak me to pres nej neinteresuje ![]()
@Žirafa 69 píše:
Se mi líbilo, jak Nyklovka řekla Urbance, jak je malá Linda buclatá (nebo tak nějak) a dodala - má být po kom.![]()
To byla dobrá hláška
![]()
@Bananas píše:
tohle mě taky neskutečně štvalo. Jako bylinky na nachlazení a podobně ano, ale na Epilepsii? Jsem zvědavá, jakým směrem se to bude ubírat a co z toho nakonec vyplyne. Anča je úplně mimo a věří jen bylinkám
No, budeš se divit, ale ano.
Netvrdím, že 100procentně bylinky, ale něco do sebe to má.
Dcera, má od 13 měsíců epilepsii, ale ne takovou, jakou má v Ulici Fanda, ze kterého hned dělají obrovského chudáčka, když měl jeden nebo dva záchvaty za celou tu dobu
Naše holka jich měla během jednoho týdne necelých 300 a to přímo ve špitále
Měla nakupení záchvatů, byla tři týdny v nemocnici a na nic konkrétního nepřišli, nic kloudného nevymysleli.Ted je jí 6 let, takže epi má 5 let. Záchvatů za tu dobu nespočet, až hrůza. Denní i noční…po probuzení i během spánku…to Fanda je fakt chudák teda
K tomu adhd, vadu řeči, díky epi nemluvila ještě pořádně před rokem…Až mi moje doktorka z gyndy doporučila svého známého homeopata, který se zabývá i epi u dětí.
No, cobu říkat, před rokem touto dobou jsme u něj byli s malou poprvé a od té doby měla jen několik záchvatů za celý rok! K tomu pije i bylinky! Navíc ty záchvaty jsou kratké, nejsou tak hnusný jako bývaly předtím…začla díky tomu mluvit, její adhd se začlo lepšit, ted je uplně jiná. Ta podělaná epi jí brzdila ve vývoji a doktoři si s tím neuměli vubec poradit, dokonce nám jedna chytrá psycholožka řekla, že naše dítě je psychicky i mentálně narušené a že nikdy nebude jako ostatní děti!!!A ejhle, ona je!!!Léky na epinu už bere jenom minimální množstvý oproti tomu, co brala ještě před rokem, sám neurolog to nemůže pochopit, jak je to celé možné…já však říkám, kdybyste pídili po příčině té epi, tak toho docílíte taky, ale ne, vy hned dáte léky a nazdar aniž byste našli důvod, příčinu…
To právě homeopat řešil a výsledky už dávno vidíme ![]()
Nebýt jeho a bylin, tak je dcera uplně mimo a mi s manželem někde v blázinci nejspíš z toho všeho.
Takže ano, já to uznávám ![]()
@Jančakecalka Tak to jsi mě fakt překvapila! já jsem nad tou dějovou linkou taky kroutila hlavou, to by mě nenapadlo, že to fakt funguje… Tak jsem moc ráda i za vás
Jen tak dál a ať je malá brzy úplně v pohodě! ![]()
@Jančakecalka píše:
No, budeš se divit, ale ano.
Netvrdím, že 100procentně bylinky, ale něco do sebe to má.
Dcera, má od 13 měsíců epilepsii, ale ne takovou, jakou má v Ulici Fanda, ze kterého hned dělají obrovského chudáčka, když měl jeden nebo dva záchvaty za celou tu dobuNaše holka jich měla během jednoho týdne necelých 300 a to přímo ve špitále
Měla nakupení záchvatů, byla tři týdny v nemocnici a na nic konkrétního nepřišli, nic kloudného nevymysleli.Ted je jí 6 let, takže epi má 5 let. Záchvatů za tu dobu nespočet, až hrůza. Denní i noční…po probuzení i během spánku…to Fanda je fakt chudák teda
K tomu adhd, vadu řeči, díky epi nemluvila ještě pořádně před rokem…Až mi moje doktorka z gyndy doporučila svého známého homeopata, který se zabývá i epi u dětí.
No, cobu říkat, před rokem touto dobou jsme u něj byli s malou poprvé a od té doby měla jen několik záchvatů za celý rok! K tomu pije i bylinky! Navíc ty záchvaty jsou kratké, nejsou tak hnusný jako bývaly předtím…začla díky tomu mluvit, její adhd se začlo lepšit, ted je uplně jiná. Ta podělaná epi jí brzdila ve vývoji a doktoři si s tím neuměli vubec poradit, dokonce nám jedna chytrá psycholožka řekla, že naše dítě je psychicky i mentálně narušené a že nikdy nebude jako ostatní děti!!!A ejhle, ona je!!!Léky na epinu už bere jenom minimální množstvý oproti tomu, co brala ještě před rokem, sám neurolog to nemůže pochopit, jak je to celé možné…já však říkám, kdybyste pídili po příčině té epi, tak toho docílíte taky, ale ne, vy hned dáte léky a nazdar aniž byste našli důvod, příčinu…To právě homeopat řešil a výsledky už dávno vidíme
Nebýt jeho a bylin, tak je dcera uplně mimo a mi s manželem někde v blázinci nejspíš z toho všeho.
Takže ano, já to uznávám
tak to je naprosto úžasný! ![]()
@ivik21 píše:
@Jančakecalka malé přeji hodně zdravíčka a ať je furt jen líp!!!
Moc děkujeme, malá si to opravdu zaslouží, užila neskutečně hnusné chvíle a naše rodina s ní ![]()
Děkuju ![]()
@atominnka píše:
tak to je naprosto úžasný!
Děkuju, je to úžasný
Byla to naše poslední naděje, jinak opravdu nevím, co by bylo…
Díky ![]()
@PetrušeKl píše:
@Jančakecalka Tak to jsi mě fakt překvapila! já jsem nad tou dějovou linkou taky kroutila hlavou, to by mě nenapadlo, že to fakt funguje… Tak jsem moc ráda i za vásJen tak dál a ať je malá brzy úplně v pohodě!
Díky.
Nás to také tak velmi překvapilo, že se to takto dá léčit s obrovským úspěchem ![]()
Díky tomu už se naše rodina léčí jenom homeo a bylinkama
ty na rozdíl od klasických léků nemaj vedlejší učinky ![]()
No, ta Fandova epi mě tam dohání doslova k šílenství, protože to je fakt,,hrozný,,čím si chudáček prochází, jak je těžce nemocnej, to s realitou nemá bohužel nic společného ![]()
Když už, tak by měli točit podle reality a ne takle
Jako před prázdninama, jak byla Andula na tom eeg kvůli těm bolestem hlavy, a že jde rovnou domů od doktora-asi si u doktora ještě stihla umejt vlasy, protože od eeg je na hlavě děsnej lepivej sliz a ona měla účes jak od holiče, taky nereálný ![]()
No, začínáme tomu pomalu věřit, že bude úplně v pořádku, protože za ten necelý rok udělala obrovský pokrok a nemá záchvaty téměř vůbec ![]()
Děkuju, ahoj ![]()
Ještě dodám, kdyby mě tu chtěl někdo zase ukamenovat, že léky dcera poctivě bere, homeopat byl zásadně proti vysazování
Díky tomu ale už neberu tu hromadu léků denně, ale pouze minimální dávku ![]()
@Jančakecalka píše:
Ještě dodám, kdyby mě tu chtěl někdo zase ukamenovat, že léky dcera poctivě bere, homeopat byl zásadně proti vysazováníDíky tomu ale už neberu tu hromadu léků denně, ale pouze minimální dávku
oprava:Nebere ![]()
@vokishka to je fakt laktozu ještě neřešili a taky by mě zajímalo zda bude takový lump jako Lumír kdysi