Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kate888 píše:
Hele holky mě ta anča taky naštvala jako nejsem lesana, ale bylinky občas na močák, občas lípu a šípek na nachlazení si udělám, ale někdy to normálně kombinuju s práškama, jako a bylo mi líto tý zuzany že jeden den musela do fandy hučet ať je bere a pak druhej den bez JEHO MÁMY rozhoodnou, že je brát nebude…to mi na tom přišlo dost blbý teda snad víc než ty byliny
tohle mě taky neskutečně štvalo. Jako bylinky na nachlazení a podobně ano, ale na Epilepsii? Jsem zvědavá, jakým směrem se to bude ubírat a co z toho nakonec vyplyne. Anča je úplně mimo a věří jen bylinkám
A kdo s Ančou nesouhlasí, tak je proti ní, že? Tváří se ublíženě ![]()
Jo, to mě taky vytáčí. Dřív jsem měla Anču celkem ráda, ale teď se chová fakt jak kráva.
@ivik21 píše:
A kdo s Ančou nesouhlasí, tak je proti ní, že? Tváří se ublíženě
Tak samozřejmě. Kdo nejde s bylinkama, ten jde proti nám. ![]()
@Lejaa píše:
Jo, to mě taky vytáčí. Dřív jsem měla Anču celkem ráda, ale teď se chová fakt jak kráva.
Já jí právě ráda mám, vždycky jsem se jí tu zastávala. Ale tohle je taky i na mě moc.
@Anna766 Znám podobné lidi i v reálu (ne třeba přímo bylinkové), takže je to reálný přerod
.
Ja mam bylinky rada. Bazalku na pizzu a vrcholem je tymianovy sirup na kasel. Ale jako resit bylinkama epilepsii, to uz mi prijde jako magorismus. To uz si muze i Zuzana rovnou uvarit matovej caj na HIV ![]()
@Anna766 píše:
Já jí právě ráda mám, vždycky jsem se jí tu zastávala. Ale tohle je taky i na mě moc.
Tak nějak. ![]()
@cAlenasa píše:
Copak říkáte na nové miminko v Ulici?
No Alexandr, takový vznešený jméno
kam se hrabe Urbanka s jejich Lindou ![]()
@Anna766 píše:
No Alexandr, takový vznešený jménokam se hrabe Urbanka s jejich Lindou
No a čí je teda ta Linda, nebo co se kolem ní řeší?
@chipsa píše:
No a čí je teda ta Linda, nebo co se kolem ní řeší?
Nic se neřeší
Linda je Miládky miminko.
@leni1506 píše:
@chipsa Linda je dcera Miladky jak sni jeden cas byl Lumir
No právě. A Lumír je tatínek, nebo kdo?