Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
11.9.15 11:52

Znám šedivé ženy, líbí se mi, např. D. Syslová-Amálka v Ulici, ale nejspíš proto, že sama šedivím od 20let a barvím se už dlouho :(

• Citovat
  • Upravit
6569
11.9.15 11:54
@ivik21 píše:
Znám šedivé ženy, líbí se mi, např. D. Syslová-Amálka v Ulici, ale nejspíš proto, že sama šedivím od 20let a barvím se už dlouho :(

Tu si neumím představit s jinou barvou vlasů. Moc se mi líbí, i ten sestřih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.9.15 11:57

Amalciny sede vlasy jsou fajn vzhledem ke strihu a veku. Tahle Bylinbaba ma hladke mikado a sede vypada blbe. I vzhledem k jejimu vyraznemu obliceji. Kolik ji muze byt? Lehce pres padesat? Nebo min? Vypada jako zachovala osmdesatka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.9.15 12:02
  • Citovat
  • Upravit
46669
11.9.15 12:07
@ivik21 píše:
@KPKristy http://www.csfd.cz/…a-lustigova/51 let :jazyk:

No vidis, tak to vypada na sakra vic. Ljube Krbove je napriklad 56 nebo 57 a jak vypada!
Vlasy jsou korunou krasy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.9.15 12:12
@ivik21 píše:
Znám šedivé ženy, líbí se mi, např. D. Syslová-Amálka v Ulici, ale nejspíš proto, že sama šedivím od 20let a barvím se už dlouho :(

taky šedivím od 20 a barvím se a jak mi to kousek odroste tak šílím a už míchám barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.9.15 12:14

@Tom-Jerry tak mi už nestačí domácí barvení :( Docházím pravidelně ke kadeřnici :roll:

• Citovat
  • Upravit
33022
11.9.15 12:17
@ivik21 píše:
@Tom-Jerry tak mi už nestačí domácí barvení :( Docházím pravidelně ke kadeřnici :roll:

nestraš, to bych prodělala majlant, roste mi to strašně rychle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.9.15 12:18

@Tom-Jerry tak proto jsem nakrátko, mám je i husté :(

• Citovat
  • Upravit
33022
11.9.15 12:22
@ivik21 píše:
@Tom-Jerry tak proto jsem nakrátko, mám je i husté :(

já mám taky husté, ale nakrátko by se mi nechtělo  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.9.15 13:13

Já taky šedivým od 20, je to vopruz :-D zatím se barvím doma, snad mi to ještě několik let vydrží :-D

vždyť se Bylina nemusí barvit na ohnivou, ale na nějakou takovou hezkou decentní barvu jenom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.9.15 13:29

@Tom-Jerry Je to pohodlnější a navíc v práci jsem musela mít furt vlasy v copu nebo v hřebenu vyčesané a seplé.

• Citovat
  • Upravit
18074
11.9.15 13:38

Taky nosím krátké vlasy…dlouho jsem je nosila na Erbovou, teď mám o trošičku delší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
11.9.15 13:41

Tuto herečku (Petru Lustigovou) si pamatuji v Příběhu obyčejného šílenství. Slušelo jí to tam a v kombinaci s Miroslavem Krobotem byla fakt vtipná:-) Když vezmu, ak vypadá po deseti letech…snad je to jen pro tuto roli přírodní ženy :think:. Protože si myslím, že je to jinak celkem zajímavá baba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.9.15 13:43

Také se přidávám k dvacetiletým šedivkám :mavam: Já teda nijak hrozně, ale už se musím začít barvit (25 let) a vůbec se mi nechce. Jinak mám vlasy pod lopatky, střižené do jedné roviny. Dřív jsem nosila dlouhé na zadek, ale je s tím strašná práce :zed:

Dneska jsem viděla fotky Terýska a ta blond barva se mi vůbec nelíbí, vzhledem k tomu, že má ty vlasy furt ulízlé, to někdy vypadá, že je plašatá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí