Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
Znám šedivé ženy, líbí se mi, např. D. Syslová-Amálka v Ulici, ale nejspíš proto, že sama šedivím od 20let a barvím se už dlouho
Tu si neumím představit s jinou barvou vlasů. Moc se mi líbí, i ten sestřih.
Amalciny sede vlasy jsou fajn vzhledem ke strihu a veku. Tahle Bylinbaba ma hladke mikado a sede vypada blbe. I vzhledem k jejimu vyraznemu obliceji. Kolik ji muze byt? Lehce pres padesat? Nebo min? Vypada jako zachovala osmdesatka ![]()
@ivik21 píše:
@KPKristy http://www.csfd.cz/…a-lustigova/51 let
No vidis, tak to vypada na sakra vic. Ljube Krbove je napriklad 56 nebo 57 a jak vypada!
Vlasy jsou korunou krasy ![]()
@ivik21 píše:
Znám šedivé ženy, líbí se mi, např. D. Syslová-Amálka v Ulici, ale nejspíš proto, že sama šedivím od 20let a barvím se už dlouho
taky šedivím od 20 a barvím se a jak mi to kousek odroste tak šílím a už míchám barvu ![]()
@Tom-Jerry tak mi už nestačí domácí barvení
Docházím pravidelně ke kadeřnici ![]()
@ivik21 píše:
@Tom-Jerry tak mi už nestačí domácí barveníDocházím pravidelně ke kadeřnici
nestraš, to bych prodělala majlant, roste mi to strašně rychle ![]()
@ivik21 píše:
@Tom-Jerry tak proto jsem nakrátko, mám je i husté
já mám taky husté, ale nakrátko by se mi nechtělo ![]()
Já taky šedivým od 20, je to vopruz
zatím se barvím doma, snad mi to ještě několik let vydrží ![]()
vždyť se Bylina nemusí barvit na ohnivou, ale na nějakou takovou hezkou decentní barvu jenom ![]()
@Tom-Jerry Je to pohodlnější a navíc v práci jsem musela mít furt vlasy v copu nebo v hřebenu vyčesané a seplé.
Taky nosím krátké vlasy…dlouho jsem je nosila na Erbovou, teď mám o trošičku delší…
Tuto herečku (Petru Lustigovou) si pamatuji v Příběhu obyčejného šílenství. Slušelo jí to tam a v kombinaci s Miroslavem Krobotem byla fakt vtipná:-) Když vezmu, ak vypadá po deseti letech…snad je to jen pro tuto roli přírodní ženy
. Protože si myslím, že je to jinak celkem zajímavá baba.
Také se přidávám k dvacetiletým šedivkám
Já teda nijak hrozně, ale už se musím začít barvit (25 let) a vůbec se mi nechce. Jinak mám vlasy pod lopatky, střižené do jedné roviny. Dřív jsem nosila dlouhé na zadek, ale je s tím strašná práce ![]()
Dneska jsem viděla fotky Terýska a ta blond barva se mi vůbec nelíbí, vzhledem k tomu, že má ty vlasy furt ulízlé, to někdy vypadá, že je plašatá ![]()