Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
9.9.15 15:35
@věrasek80 píše:
Tak já mám Nyklovku poslední dobou ráda a co já bych dala za to kdyby moje tchyně o svoje vnoučata měla zájem-ještě je neviděla nemá zájem a my se nevnucujeme. a má mamka zájem má ale dělí nás 600km tak je vídá 2 či 3do roka

taky to nemáš lehké… :hug:

• Citovat
  • Upravit
11184
9.9.15 15:39

@ivik21 nemám ale díky chlapovi to zvládáme v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148849
9.9.15 16:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
9.9.15 18:31
@radkka píše:
To je smutný. A to ani manžel se s nimi nevídá? Promin, že se tak ptám, jestli o tom nechceš mluvit, tak to pochopim :kytka:

Manžel se se svoji rodinou nevídá, max zavolá sourozenci, aby věděl, jak je na tom matka zdravotně. Bylo to tam hodně bouřlivé a bohužel to před těmi dvěma roky vyvrcholilo tak, že se ignorují, přitom nebydlí tak daleko od sebe. Manžel je tedy ochoten to nějak řešit, je to jeho máma a má ji rád, tchýně se ale zabejčila, já jsem ta nejhorší, co za vše může (jak jinak :mrgreen: ) a děti úplně odstřihla :nevim: A neuděláš nic. Starší si ji tedy pamatuje, pro mladší je ale cizí člověk, tu viděla jako miminko naposledy. Já už jsem dospěla do stádia, kdy to vůbec neřeším a sobecky jsem i ráda, že je klid. Ty hádky (a i před dětma :zed: ) mě už unavovaly, já na to nejsem zvyklá, pocházím z rodiny, kde byly vždycky dobré vztahy, takže mě to vždycky dost rozhodilo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
9.9.15 18:32
@Anna766 píše:
@Moise to znám. Moje vnučka má babi s dědou, maminku a „kluka“,to je můj synek. Spíš jsou s malou jak sourozenci než strejda s neteří :mrgreen: co naděláš. Tatínek :poblion: druhý prorodiče nezájem totální a absolutní. Nerozumim, nechápu, nepobírám. Že se rozešli dva dospělí lidi, dobře. Ale trestat to nezájmem o dítě, vlastní krev. Mě to hlava nebere, vážně.

No mě taky ne, ale neuděláš nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39683
9.9.15 18:45

Jak sebou Nykl seknul, tak uklízečka prý „už zaseee“. :mrgreen:
No, věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148849
9.9.15 18:56
@Žirafa 69 píše:
Jak sebou Nykl seknul, tak uklízečka prý „už zaseee“. :mrgreen:
No, věřím.

Přesně :mrgreen:
Jinak jsem dojatá jak ma klíček. :roll: :oops: jak tam vlítla a jak vzpomínala kdo všechno se malýho nedožil. Doják prostě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.15 19:14

Ze jo? Ja uronila slzu s Nyklovkou, bylo to moc dojemne.Za to ta Mareckova :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.9.15 19:15

U me ukapla i slzicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148849
9.9.15 19:23
@leni1506 píše:
U me ukapla i slzicka :D
:lol:
tJo je to dojemný :andel: a jak vy furt s tim miminkem, že je hezký a tak, já ještě neviděla ošklivý miminko. :think: mě se prostě líběj všechny no. :oops: :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.9.15 19:26

@Anna766 presne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.9.15 19:30
@Anna766 píše: :lol:
tJo je to dojemný :andel: a jak vy furt s tim miminkem, že je hezký a tak, já ještě neviděla ošklivý miminko. :think: mě se prostě líběj všechny no. :oops: :oops: :lol:

To mne zas ne. Koukam na deniku vzdycky na nova miminka a nektera jsou fakt oskliva :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
9.9.15 19:56

Také mě ukápla slza ta Nyklovka to prostě umí zahrát a ta Marečková ta je u mě na pěst je mi z ní fakt už na :poblion: nejradši bych jí poslala proti :zed: aby se vzpamatovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
9.9.15 19:58

Ja se taky rozneznila :) @lemanka mas pravdu, nektere jsou fakt ne pekna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
9.9.15 20:01
@věrasek80 píše:
Také mě ukápla slza ta Nyklovka to prostě umí zahrát a ta Marečková ta je u mě na pěst je mi z ní fakt už na :poblion: nejradši bych jí poslala proti :zed: aby se vzpamatovala

ale hrajou to obě dobře. Spolu s Peškem a Hejlovou. Škoda, že odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky