Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
To je smutný. A to ani manžel se s nimi nevídá? Promin, že se tak ptám, jestli o tom nechceš mluvit, tak to pochopim
Manžel se se svoji rodinou nevídá, max zavolá sourozenci, aby věděl, jak je na tom matka zdravotně. Bylo to tam hodně bouřlivé a bohužel to před těmi dvěma roky vyvrcholilo tak, že se ignorují, přitom nebydlí tak daleko od sebe. Manžel je tedy ochoten to nějak řešit, je to jeho máma a má ji rád, tchýně se ale zabejčila, já jsem ta nejhorší, co za vše může (jak jinak
) a děti úplně odstřihla
A neuděláš nic. Starší si ji tedy pamatuje, pro mladší je ale cizí člověk, tu viděla jako miminko naposledy. Já už jsem dospěla do stádia, kdy to vůbec neřeším a sobecky jsem i ráda, že je klid. Ty hádky (a i před dětma
) mě už unavovaly, já na to nejsem zvyklá, pocházím z rodiny, kde byly vždycky dobré vztahy, takže mě to vždycky dost rozhodilo. ![]()
@Anna766 píše:
@Moise to znám. Moje vnučka má babi s dědou, maminku a „kluka“,to je můj synek. Spíš jsou s malou jak sourozenci než strejda s neteříco naděláš. Tatínek
druhý prorodiče nezájem totální a absolutní. Nerozumim, nechápu, nepobírám. Že se rozešli dva dospělí lidi, dobře. Ale trestat to nezájmem o dítě, vlastní krev. Mě to hlava nebere, vážně.
No mě taky ne, ale neuděláš nic ![]()
Jak sebou Nykl seknul, tak uklízečka prý „už zaseee“. ![]()
No, věřím.
@Žirafa 69 píše:
Jak sebou Nykl seknul, tak uklízečka prý „už zaseee“.
No, věřím.
Přesně ![]()
Jinak jsem dojatá jak ma klíček.
jak tam vlítla a jak vzpomínala kdo všechno se malýho nedožil. Doják prostě. ![]()
Ze jo? Ja uronila slzu s Nyklovkou, bylo to moc dojemne.Za to ta Mareckova
![]()
@leni1506 píše:
U me ukapla i slzicka
@Anna766 píše:
tJo je to dojemnýa jak vy furt s tim miminkem, že je hezký a tak, já ještě neviděla ošklivý miminko.
mě se prostě líběj všechny no.
![]()
![]()
To mne zas ne. Koukam na deniku vzdycky na nova miminka a nektera jsou fakt oskliva
.
Také mě ukápla slza ta Nyklovka to prostě umí zahrát a ta Marečková ta je u mě na pěst je mi z ní fakt už na
nejradši bych jí poslala proti
aby se vzpamatovala
Ja se taky rozneznila
@lemanka mas pravdu, nektere jsou fakt ne pekna ![]()
@věrasek80 píše:
Také mě ukápla slza ta Nyklovka to prostě umí zahrát a ta Marečková ta je u mě na pěst je mi z ní fakt už nanejradši bych jí poslala proti
aby se vzpamatovala
ale hrajou to obě dobře. Spolu s Peškem a Hejlovou. Škoda, že odešla
taky to nemáš lehké…