Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
9.9.15 08:07

@Marcam @ivik21
Já to právě vždycky vidím a říkám si, Bóže, jen ať nejsem stejná :-D
U porodu prvního jsem taky místo normálního výdechu jako „prděla“ pusou :lol: Taky mi řekli, ať raději hezky vydechnu, pak už jsem byla úplně potichu :-D doufám, že teď budu taky „hodná“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.9.15 08:09

@Lejaa @Marcam já myslím, že ten první výkřik je samovolný-přirozený, zkrátka že „to jde samo“… Pak se trošku člověk vzpamatuje a soustředí se na to, co říkají, ne? Aspoň teda já jo :oops:

• Citovat
  • Upravit
5100
9.9.15 08:11

Bože ti Nováci, všechno tak přehánějí, jestli to tady produkce sleduje, tak at si počte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
9.9.15 08:45
@Lejaa píše:
Holky, já jsem se na Světlanin porod těšila, podle ukázek to vypadalo, že to bude větší „sranda“ a nakonec to byla celkem nuda. Ale miminko hezký :)
Holky a jen tak mimochodem, je to seriál, chápu, ale téměř v každým se u porodu takhle ječí, taky jste tak ječely? :oops: Já jsem totiž u porodu prvního byla téměř jak pěna, tak na to vždycky koukám jak vejr a za měsíc rodím znova, tak si vždycky říkám, jestli budu taky tak vyřvávat :DJinak na Marečkovou jsem alergická..

Já jsem ječela u obou :oops: A to jsem jinak celkem klidné stvoření, až i manžel zíral, kde se to ve mě vzalo. Nedokázala jsem to ovládat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
9.9.15 08:48

U tlačení jsem byla v tichosti, ale tak 2 minuty před když mi dr tvrdil, že to nemůže tak bolet, že ještě nebudeme rodit, tak to jsem ječela- hlavně teda strachy a zoufalstvím.. :roll: pak se šlo na věc a za chvíli bylo po všem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
9.9.15 08:52

Ta Anča je s tou epilepsií na ránu. Tak napřed omdlívá z toho, že Franta ty prášky brát nechce, hučí do Zuzany, aby ho přesvědčila, pak stačí jedna návštěva bylinkářky, která už někoho s epilepsií vyléčila :zed: a otočí a zase bude do Zuzany hučet, aby je teda nebral :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
9.9.15 09:01

Holky, to jste mě dostaly. :mrgreen: hele ja při prvním porodu byla v poho, dokud jsem nedojela do porodnice.Tam mě přivedli na vyšetření do předsalí, nebo kam, tam rodily dvě mamči. První, cikanka, ta řvala a sprostě nadávala. Druhá, vietnamka, ta kňouravě ječela a tak jako naříkala. A na mě padl strach jak deka. :oops: Ja byla teda úplně zticha no. Nakonec to pro nepostupující porod skoncilo sekcí. Podruhè jsem šla na císař rovnou.To jsem se zas celá klepala, furt jsem se jim omlouvala, nemohla jsem to nijak zastavit. :oops: :oops: A vydýchávala jsem asi blbě nebo co(při prvním teda) protože mě to vůbec, ale vůbec!! nepomáhalo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
9.9.15 09:04

@Lejaa přeju hezký porod a miminko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.9.15 09:05
@Marcam píše:
Bože ti Nováci, všechno tak přehánějí, jestli to tady produkce sleduje, tak at si počte.

tak teď jsem zauvažovala docela vážně, co jsme zas provedli :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5100
9.9.15 09:07

@ivik21 nic,ale hezky to tu probíráme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
9.9.15 09:08

Já se taky moc těšila na Světlanu, jak bude rodit a dcera vyhrála - koukala na Zvonilku :-D já jsem zatím vybarvila aspoň jednu antistresovou omalovánku :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
9.9.15 09:10
@Marcam píše:
Holky já byla zticha, ale jedna tam takhle řvala a sestry jí vynadaly at neřve.

Fakt jo? Vynadali 8o oni ty křičicí romce tady teda nevynadali, ale když viděli jak jsem z toho jejího řevu a nadávek našrot, tak mě uklidňovali, a to i doktor :mrgreen: že se nemám bát, že to přehání ta paní, že to neni tak strašný :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
9.9.15 09:12

@Anna766 mě sestra u prvního taky vynadala, že zbytečně plýtvám energií, primář protáčel oči, ale ono to fakt ovládat nešlo 8o Brr, už nechci rodit ani za milion :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
9.9.15 09:15

@Moise Ja se k revu ani nedostala. :( Najednou bylo dite venku a ja si pripadala divne.Mela sem sekci.Mam dite bez porodu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
9.9.15 09:40

@Moise heleď těm co stojí vedle se to vżdycky kecá, a to myslim i zdrav. personál. Je to nebolí. :roll: Já při tom prvním uż po těch xxx hodinách bolesti bez konce uż neměla sílu ani žít. Jsem i ráda że tam chlap nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí