Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Usmíření Marečkové s Márou se mi celkem líbilo, přišlo mi, že už se celkem vyklidnila. Třeba teď veškerou svoji energii přestane věnovat mladým, ale napře ji na Diginy holčičky a na Jitčiny možné zdravotní potíže:)
Bylinkářku přetáčím, její kecy fakt nemůžu. Zuzana Anču dobře usadila, když jí řekla, že se o Frantově léčbě bude bavit s Frantovým zákonným zástupcem, což Anča není…
@me2dova jo bylo dobré, a taky že hned oponovala, když ji Lišáci tvrdili, že to s ní chtěli!! probrat že co chtějí probírat, když jsou už domluvení! Zkrátka že se nedala, a Anča to přesto nechápe…
Aspoň že Béda s Frantou byli smutní v krámku
, Anča nic.
Holky, me asi utekl nejaky dil. Najednou tam je novej v dilne, ale jak se tam vyloupnul, to nemam tuseni. Co mi uteklo. Vim, ze Matous je pryc. Nebo toho tam dalo jako ze nic?
![]()
Toho novýho jim doporučil Matouš jako náhradu za sebe. Říkal to tuším Jarda Lumírovi na začátku sezony
@ivik21 Jj, to jsou ty Ančiny manipulátorské metody. Franta by rád přestal brát prášky, ona mu to po poradě s bylinkářkou odsouhlasí…a pak Zuzaně řekne, že to s ní chtěla probrat. Jasně, když už to klukovi slíbila- „já jsem ta hodná, co ti dovolí prášky nebrat, ale Zuzana, ta zlá, s tím nechce souhlasit.“ Přitom než jí ta alternativní žena poradila něco jiného, tak to se jí Zuzana hrozně hodila, aby Frantovi promlouvala do duše…
@akasha143 píše:
@lena1968 moc dekuju. Asi mi to nejak uniklo
Nejsi sama taky mi to uniklo. ![]()
@jednažena píše:
Nejsi sama taky mi to uniklo.
holky, mě to uniklo taky a přitom jsem žádný díl nevynechala. Myslím, že ho tam prostě „hodili a plav“.. žádné extra představování atd..
@Lejaa Je to mozne teda fakt, ze maloktery dil vidim v klidu, syn mi asistuje casto svym revem a tak.
Pak mi ledacos unikne.
@Lejaa píše:
holky, mě to uniklo taky a přitom jsem žádný díl nevynechala. Myslím, že ho tam prostě „hodili a plav“.. žádné extra představování atd..
no vždyť já to sledovala v klídku po netu, a taky jsem neslyšela o někom novém a naráz chlap s culíkem ![]()
@Terdul píše:Že jo
Halamová je strašná. Doufám, že se Frantovi nic nestane. Aby tím nechtěli ukázat, že je nebezpečné neposlouchat doktory. Anča je z ní úplně poprděná
.
Me to taky unikla jak se tam ten novej objevil
A dneska teda tento dil nic moc ![]()