Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
11.9.15 10:36

@ivik21 To jo, ona se tam snaží jak blbá, aby ho přesvědčila, aby ty prášky brala a svatá Anča to za 5 minut hodí za hlavu a věří nějaký bábě bylinkářce.
@Ester13 Přesně přijde mi to úplně jako ten případ s tím inzulínem. Takové rodiče fakt nechápu, já bych teda věřila doktorovi. Pro klid a utvrzení Franty o tom, že to musí brát bych ještě zašla třeba za jiným doktorem, to jo. Ale abych mu prášky vysadila tak to je fakt na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.9.15 10:50

Doufám, že to ukážou jako varovný případ. Bába Bylina mi leze šíleně na nervy. Asi nejvíc mi točí ty její vlasy :-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.9.15 10:53
@NinPe píše:
Doufám, že to ukážou jako varovný případ. Bába Bylina mi leze šíleně na nervy. Asi nejvíc mi točí ty její vlasy :-D :cert:

mě točí celá, tím jak mluví jak je,,chytrá,,… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.9.15 10:54
@Tom-Jerry píše:
mě točí celá, tím jak mluví jak je,,chytrá,,… :zed: :pocitac:

já ani moc nevnímám jak mluví, protože mi vždycky vytočí ty její vlasy, a pak přes nervy už nevnímám :oops: :oops: takhle přece dneska snad nikdo nechodí, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.9.15 10:58

Holky, ty její vlasy mě štvou taky :lol: Celkově mi přijde taková jakási „umaštěná“ nebo jak bych to řekla :-D
Né, že bych Frantovi něco špatného přála, ale chtěla bych, aby jim ten jejich plán zkrachoval a aby Anna konečně pochopila, jak je blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.9.15 10:59
@NinPe píše:
já ani moc nevnímám jak mluví, protože mi vždycky vytočí ty její vlasy, a pak přes nervy už nevnímám :oops: :oops: takhle přece dneska snad nikdo nechodí, ne???

nevím, ale já nikoho jako ona nepotkala co se týká vlasů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.9.15 10:59

@Lejaa Já taky Frantovi nic zlýho nepřeju, to ne, jen nějaké varování by se tam hodilo. Já neříkám mít léčitelku jako nějakou podpůrnou léčbu nebo tak, ale jako jen tak vysadit prášky…nevim no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.9.15 11:00
@Tom-Jerry píše:
nevím, ale já nikoho jako ona nepotkala co se týká vlasů :zed:

to já právě taky ne :-D je pravda, že jsem z malýho města :-D ale občas zajedu i do velkoměsta :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.9.15 11:02
@NinPe píše:
@Lejaa Já taky Frantovi nic zlýho nepřeju, to ne, jen nějaké varování by se tam hodilo. Já neříkám mít léčitelku jako nějakou podpůrnou léčbu nebo tak, ale jako jen tak vysadit prášky…nevim no… :nevim:

přesně tak, taky mi přijde na hlavu vysadit prášky a dát na bylinky u nemoci, která ohrožuje život :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.9.15 11:03
@NinPe píše:
to já právě taky ne :-D je pravda, že jsem z malýho města :-D ale občas zajedu i do velkoměsta :-D

já jsem z vesnice a ani tady nikdo tak nechodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.9.15 11:03

Jj, nějaké varování by neuškodilo. Ale myslím, že to přijde, že tam něco takového bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
11.9.15 11:28
@Lejaa píše:
Jj, nějaké varování by neuškodilo. Ale myslím, že to přijde, že tam něco takového bude.

no to taky doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.9.15 11:29
@NinPe píše:
já ani moc nevnímám jak mluví, protože mi vždycky vytočí ty její vlasy, a pak přes nervy už nevnímám :oops: :oops: takhle přece dneska snad nikdo nechodí, ne???

tak je to přírodní žena, vlasy si barví ořechovými slupkami nebo ničím, no…

Mě spíš vytáčí Anča, jak spiklenecky s Bylinou mluví, jak zdůrazňuje třeba, tak „dáme si ČČAJJJ“ Nevím, jak líp to napsat… Zkrátka strašně důvěrně jakoby, přitom jde o blbý čaj, ale nejspíš Bylinkový /schválně s velkým, páč je to ten nejzdravější/ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6569
11.9.15 11:40
@Tom-Jerry píše:
já jsem z vesnice a ani tady nikdo tak nechodí :lol:

Já ze samoty a u nás také ne :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148811
11.9.15 11:48