Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
@radkka taky myslím, že měla spíš nervový šok, než tlakhééérečka
Tak Světluš by si měla porod pamatovat ještě z reálu ne?
Rodila nedavno ![]()
@ivik21 píše:
@Anna766 tohle bylo na Marečkovou
Jóó
ještě spim asi
tak to jo.No ona doufá že se o ní bude synátor víc zajímat a starat ne?
Jsem to takhle celý pochopila. Takovou tu etudu"je mi špatně, jsem nemocná" ![]()
@Anna766 taky to tak chápu, jak hekala zpod toho hadru na hlavě na kanapi u Jitky ![]()
Jééé tak to si stáhnu asi zítřek, vypadá to vtipně. Marečková je děsná baba ![]()
@radkka píše:
Mně taky a to jsem nikdy nerodila
@ivik21 píše:
Už padla zmínka okapele a Borisovi, pozítří by měli všichni is novým z dílny hrát na svatbě
netuším, jen ten nový Ondřej z dílny přišel za Liškou, že kámošovi na svatbě vybouchla kapela, takže si vzpomněl na Lišáka a spol., že by je mohli zachránit a něco zahrát…
Ted koukam na opakovani ulice vcerejsi dil a Jitka rekla ze pohlidaDigi kluky a pak rekla holky, slysela jste to taky nektera zvas?
@KPKristy píše:
Treba se tem klise vyhybat. Jardovi museli taky dat druhe dite kluka, jinak by to nebyla ta rodinka z reklamy, ktera ma parecek (mimochodem silene slovo), velky krasny dum a vubec. Divacky by asi druhou holku neskously
![]()
Vsadte se, ze jestli se Lumcovi zadari i podruhe, bude to holka..
Ale jako nevadi mi to, aby to tak nevyznelo. Prakticky je mi to jedno
Jojooo, něco na tom bude.
Mě tak napadlo, že by třeba i Gábině už mohli „opatřit“ chlapa.
@leni1506 píše:
Ted koukam na opakovani ulice vcerejsi dil a Jitka rekla ze pohlidaDigi kluky a pak rekla holky, slysela jste to taky nektera zvas?
to jsem nepostřehla. Fakt řekla kluky? ![]()
DO porodnice vtrhla

Nyklovka, LUmír ma kecy, že je jak velká voda a hnedka drapla malého a "Alexandr!!! Takové vznešené jméno!!! Kam se hrabe Urbánka s Míládkou s tou jejich LindouTak to nemá chybu