Umělé miminko - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jiraluk
27.7.13 22:48

a vnoučátka je také milují

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
11620
27.7.13 22:52

Jako já nepopírám, že panenky jsou krásné a opravdu jsou některé velmi podobné živému dítěti. Ale právě ta věrohodnost mě na nich děsí. Přijde mi, jakoby se někdo jejich prostřednictvím snažil mermomocí setřít hranici mezi světem neživých hraček a světem skutečných dětí, což mi přijde děsivé a někdy i nebezpečné. Jejich oči mě na některých fotkách bohužel děsí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jiraluk
27.7.13 23:11

miminka

Také to záleží jak se na to kdo dívá, já mám rebornů kolem 90 :) a velkých 48 :) a neděsí mě ani v noci :) :) :) ale chápu Vás :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 10:36
  • Citovat
  • Upravit
16.2.15 02:07

Dobrý den! Je to jen věc názoru a pohledu. Já miminka tvořím a nepřipadám si cvok…naopak je to nádherná práce i koníček. Je to jen vyhodnocení mysli a když to mozeček nepobere, tak se vše zavrhuje.Nic méně nesoudim a neposuzuji nic.To bych musela zatracovat malíře, sochaře atd…přesto mě názor nechává klidnou. Člověk, když miminko uvidí, tak zda má cit pro hezké věci…nemůže odsuzovat tvorbu. Názory beru…co člověk tak jiný názor. To je dobře, nemůžem být všichni stejný.:-)Světlana Heráčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.15 02:22

Jako hračka pro dceru OK :D
Jako sbírka taky dobrý, ale je smutné, když si to koupí někdo místo živého dítěte. Paní s kočárkem má vážný problém a myslím by ho měla řešit s odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.15 21:11

*** Takže milé ženy, dívky, babičky, tetičky, slečn, vdané, rozvedené, mnohodětné *** Sama mám 4 živé děti, trochu už odrostlé, a ted jsem si pořídila druhé miminko chlapečka, holčičku už mám doma. Co žena to názor. Chlapi jezdí na ryby učit žížalky plavat na háčku, nebo jezdí na koníčky na různé závody a výstavy, takže všechno čím se člověk obklopuje je určitě to, co má rád a těší ho to. Jeden můj dlouholetý kamarád měl doma v obýváku i v ložnici funkční motorky a nikdo se tomu nedivil, tak jako je velké kvítko v květináči mu to stálo u okna… a tak někdo má zase panenky které vypadají jako živé a máme je asi proto, že je chceme a těší nás, že je máme. Že to stojí peníze???, jo stojí, ale né vaše, ale naše co si my vyděláme.. nikdo mi složenky nezaplatí, jen já sama ze své výplaty. pracuji a pečuji o seniory a když jsem jim donesla ukázat moji,,PANENKUˇˇ tak se rozplývali, byli úžasní a ty vyvolané vzpomínky,.. ale to by jste museli vidět… ***********Takže ano mám 2 panenky a co s nimi budu dělat je moje věc, když mě někdo uvidí a bude soudit, že ji chovám a dělám někomu radost, když je někomu budu ukazovat- ať si svůj názor nechá pro sebe, já se za to nestidím a jsem na to pyšná, že se ještě ve svých 47 letech umím zasmát a pohrát*** Přeji všem hezké snění a splnění všech přání*** jako třeba žížala na provázku :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: *** iveta ***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.9.16 23:51

Že bych našla zprávnou diskusi? Možná je to z jiného soudku… Ale nechce se mi zakládat novou diskusi a to co mě zajíma sem tady nenašla. Chci se vás zeptat. Když si dospělá žena která má jedno větší dítě a touží po druhém dítěti tak silně že si vezme panenku obleče ji do kojeneckého oblečení dá ji plenku dudlík čepičku a dá do zavinovačky a chová se k tomu jako k novorozenci dá se říct že taková žena trpí něakou duševní poruchou? A pokud jo jakou? Nejedná se o mě ale o vdálenou příbuznou. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
4.9.16 00:12

@Mišičta podle mě to rozhodně není normální, ale o jakou poruchu jde to by musel říci asi odborník. Mě to přijde ujeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
4.9.16 00:16

Taková Courtny Stoden s ní chodí i ven ;-) Ne, normální to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.9.16 00:53

@Mišičta Odborník nejsem, ale pokud se takhle chová v soukromí, tak mi to nepřijde nijak významně za hranou běžné normy.
Ovšem jestli se chová k panence jako k živému dítěti se vším všudy, ve smyslu že například hlídá čas na krmení, dává odříhnout, přebaluje a v noci k ní vstává, pak bych už s doporučením na odbornou konzultaci neváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
4.9.16 06:18

Přijde mi to hrozné divné. Chápu, ze život je mnohdy vselijaky, ale toto proste neni už normální. Myslím, ze lepší je věnovat svoji lásku treba opuštěným opravdickym dětem nebo si pořídit kočičku a starat se o ni, ale neměnit ve své hlavě věc v člověka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
4.9.16 07:46

K panence to divné je- a ke zvířatům ostatně taky, znám lidi, co mají podobný vztah ke svým pejskům např (maminka ti dá papaníčko:)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
4.9.16 08:15

No, jako chvilková terapie by mi to přišlo přijatelné, ale jestli jí to drží dlouho, blbne hodně a stupňuje se to, tak je to asi špatné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
4.9.16 09:46

@Mišičta Tak normální si myslím to není, ale asi záleží, do jakých extrémů to žene. Hodně lidí se nezdravě upíná na zvířata - psi, kočky - a nad tím se nikdo tolik nepozastavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová