Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicollka1993 píše:
dobre, na paragraf tedy pravo nema. Chaputo ale je ozne se obratit treba na odbory kvuli te dovolene? Jde preci o pohreb, ne o oslavu narozenin, ktera bude za rok znovu
Hele v tomhle je právo na streně zaměstnavatele. Obvzlášť když pohřeb nezasahuje do pracovní doby. Záleží, jak to mají se šestou směnou. Jedině by se musel na pohřbu „složit“ a do práce nejít ze zdravotních důvodů. Ale to je dost kostrbatý a zavání to průšvihem.
@Russet píše:
Takže sezení v hospodě je důstojné rozloučení. Pokud nedojde, je sobec, co ho vlastně neměl rád. Slušná manipulace…
je to hnusny ale je to tak ![]()
@P4ja píše:
Hele v tomhle je právo na streně zaměstnavatele. Obvzlášť když pohřeb nezasahuje do pracovní doby. Záleží, jak to mají se šestou směnou. Jedině by se musel na pohřbu „složit“ a do práce nejít ze zdravotních důvodů. Ale to je dost kostrbatý a zavání to průšvihem.
to ne, my na to nechceme jit v zadnem pripade takto. Jen se snazime najit rozumne reseni ![]()
@Nicollka1993 píše:
to ne, my na to nechceme jit v zadnem pripade takto. Jen se snazime najit rozumne reseni
Rozumne bych za zamestnavatelem dosla a zeptala se ho na moznost dovolene a nebo neplaceneho volna s tim, ze to byl muj dedecek, a rada bych se s nim rozloucila. pokud to nepujde, tak rodine oznamila, ze pujdu na obed a omluvila se s tim, ze mne volno v praci nedali. Dedecek by to urcite pochopil a jim to muze byt jedno.
@P4ja píše:
Rozumne bych za zamestnavatelem dosla a zeptala se ho na moznost dovolene a nebo neplaceneho volna s tim, ze to byl muj dedecek, a rada bych se s nim rozloucila. pokud to nepujde, tak rodine oznamila, ze pujdu na obed a omluvila se s tim, ze mne volno v praci nedali. Dedecek by to urcite pochopil a jim to muze byt jedno.
Dobre, zkusi to. Snad budou mit porozumeni jak v zamestnani, tak rodina at dopadne jakkoli. Kazdopadne vsem dekuji
@Nicollka1993 píše:
Dobre, zkusi to. Snad budou mit porozumeni jak v zamestnani, tak rodina at dopadne jakkoli. Kazdopadne vsem dekuji
Drzim palce, aby to vyslo, tak jak si prejete a hodne sil na pohrbu ![]()
@P4ja píše:
Drzim palce, aby to vyslo, tak jak si prejete a hodne sil na pohrbu
Dekujeme ![]()
Jako jsem proti simulacím, ale v tomto případě, pokud mu nedají volno, ani neplacené, bych šla na pohřeb i rozloučení a místo práce naklusala na pohotovost třeba s bolestí břicha nebo čímkoliv jiným, nechala si vystavit neschopenku a jela se domu vyspat ![]()
@welovefashion píše:
Jako jsem proti simulacím, ale v tomto případě, pokud mu nedají volno, ani neplacené, bych šla na pohřeb i rozloučení a místo práce naklusala na pohotovost třeba s bolestí břicha nebo čímkoliv jiným, nechala si vystavit neschopenku a jela se domu vyspat
A myslíš, že by to zaměstnavatel ocenil? Nevím, ale já jsem pro fér jednání. Jestli tam skutečně nemá kdo makat, rozhodně by mu to plusy nepřidalo. Já bych to naopak brala jako výhodu - nemuset tam kvůli práci. Pohřby nesnáším a protahovat to až do večera…no hrůza. To radši ta šestá noční.
@Nicollka1993 píše:
dobre, na paragraf tedy pravo nema. Chaputo ale je ozne se obratit treba na odbory kvuli te dovolene? Jde preci o pohreb, ne o oslavu narozenin, ktera bude za rok znovu
To nema smysl. Na dovolenou nárok nema, pohřeb trvá půl hodiny a posezení uz je jen jeho volba
@Nicollka1993 píše:
Nam se taky nechce, ale rodina na tomto hodne lpi a nepochopi to. Bud bude mit zle v praci, nebo zle doma, ze se nerozloucil
jak nerozloucil, pohřeb je rozloučení, holt dnešní doba je taková, že člověk pokud chce práci, tak musí občas ustoupit. Mě osobně by bylo dost líto, kdybych se nedostala kvůli práci na pohřeb, posezení holt bude muset asi oželet ![]()
@Russet píše:
A myslíš, že by to zaměstnavatel ocenil? Nevím, ale já jsem pro fér jednání. Jestli tam skutečně nemá kdo makat, rozhodně by mu to plusy nepřidalo. Já bych to naopak brala jako výhodu - nemuset tam kvůli práci. Pohřby nesnáším a protahovat to až do večera…no hrůza. To radši ta šestá noční.
tak já jsem taky pro fér jednání, na druhou stranu pokud vyčerpám všechny možnosti, jak se se zaměstnavatelem slušně domluvit, at už dovolena, neplacené volno, nebo možnost si to napracovt jindy, tak pak dám přednost rodině, než práci…a pokud budu mít potvrzení od doktora, tak mají prostě v práci smůlu a vyhodit mě nemůžou i kdyby se stavěli na hlavu ![]()
já mám nastesti empatickeho šefa a tohle by určitě pochopil a dovolenou bych dostala… ![]()
Je nárok na volno při úmrtí strejdy? Aspoň neplacené? Nebo je to na rozhodnutí zaměstnavatele.
@vokishka zadny narok neni, je to jen o domluve, muzete si vzit taky dovolenou ![]()
@Cenarius píše:Žádnou už nemám.
@vokishka zadny narok neni, je to jen o domluve, muzete si vzit taky dovolenou