Umrtí otce mého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15179
5.5.21 17:34

Hele, je to divný. Chápala bych v prvních dnech, ale 14 dní po že se ještě nevrátil domu nechápu. Plus ten styl nekomunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
5.5.21 17:35
@Anonymní píše:
A co dělám 14 dní o něm skoro nevím. Prostor mám jen jsem si přišla pro řadu přijde mně to už dlouhé

On má právo si smutnit, jak mu to vyhovuje. Já třeba mám problém s tím, sdílet smutek s kýmkoliv, protože nevím, jak se zachovat, co říkat a tak, tak bych mu řekla, že ho nechám na pokoji s tím, že když bude chtít, může se na mě kdykoliv obrátit.

Divné je, že vůbec nekomunikuje. Nemohl se třeba zhroutit? Protože kromě pobytu na JIPu nebo na ARO si nedovedu představit, že by si nenašel ani dvě minuty za dva týdny, aby napsal, jak mu je :nevim:.

Já bych se ho zeptala, co se děje, proč se vůbec neozývá, jestli něco nepotřebuje nebo tak něco a podle reakce bych se zařídila.

Na Messenger chodí? Jako jestli ho tam někdy vidíš, že tam někde je nebo kdy byl třeba naposled? Na koho je psaný byt? Máš případně kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
5.5.21 17:37

Je to divné, spíš čeká že se sbalis a půjdeš, kdyby měl o tebe zájem ozve se.za 14dni je dávno po pohřbu, já vyrizovala pohreb maminky hned 2den, a 5den jsme měli po pohřbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.5.21 17:39

Často při nějaké tragédii nebo prožitku si člověk uvědomí životní priority. Nepíšeš o jeho vlastní matce? Ta už není? Teď zemřel jeho otec a asi už na jen tu nevlastní matku… Je to v podstatě sirotek ze dne na den.

Myslím že si uvědomil že jdou věci jinak. A ano pravděpodobně se rozejdete. Jediné co můžeš je čekat a uvidíš. Jakýkoliv nátlak z tvé strany to jen zhorší.
Dala bych mu najevo že jsem tu pro něj a to je vše.

• Citovat
  • Upravit
36556
5.5.21 17:52
@Anonymní píše:
@Bábrdl ráda bych byla kdybych ho alespin jednou za 14 dní viděla a mohla s ním promluvit. Logicky mně to nenechá v klidu dyz 14 dní o ničem nevím a jako bych byla sama bez partnera a ani nevím zda ještě má cenu čekat.

Jasně, to je něco jiného. Z toho prvního příspěvku to nebylo zřejmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
5.5.21 17:55

Dobře, on Ti napsal 2 zprávy a kolik jsi mu jich poslala ty? Kolikrát jsi mu volala? A chápu dobře, že ses ho pokusila i navštívíte u jeho macechy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
5.5.21 18:30
@Anonymní píše:
Ahojte, píší anonymně ke to osobní téma. Partnerovi zemřel otec. Je to hrozná zpráva, ale mne to udělil po messengeru jakoby nic. Utíkala jsem domů zkoncil a jsem i dříve v práci. Jeho zpráva zněla jen dnes pro běžné nepřijedu zemřel otec. Dostala jsem hrůzu, co se mohlo stát, že se třeba zhroutil. Tak letím domů a zjistím že tam nikde není. Volám mu nebere to. Píšeme si na messengeru kde z něho vypadne že odjel domů za nevlastní mamkou. Já chápu že jecto těžká situace. Ale je stále u ní a mně nechal samotnou. Nevraci se do bytu. Nechci být sobě jen jsem myslela, že partneři jsou od toho aby se podrželi a stali pri sobě. A mám pocit jako bych po 2 letech vztahu vůbec do jeho rodiny ani života nepatřila. Co si o tom myslíte? Jsem jen precitlivela.ja se se smrti v životě ještě moc nesetkala. Ale i mně to vzalo ale to už nikoho nezajímá protože jsem pořád sama v našem bytě a chodím do práce

Nevim, proč jsi jinak pořád sama, ale to, že při takové události odjel za nevlastní matkou, se mi zdá normální. Ona je otci bližší. A zřejmě nepočítal s tím, že podpírat budeš potřebovat Ty. V takovém případě neřeš sebe. Opora máš teď být Ty pro něho. Ale pokud s tím chce být s tatovou partnerkou, bez komentáře bych to respektovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
5.5.21 18:51
@Anonymní píše:
Ahojte, píší anonymně ke to osobní téma. Partnerovi zemřel otec. Je to hrozná zpráva, ale mne to udělil po messengeru jakoby nic. Utíkala jsem domů zkoncil a jsem i dříve v práci. Jeho zpráva zněla jen dnes pro běžné nepřijedu zemřel otec. Dostala jsem hrůzu, co se mohlo stát, že se třeba zhroutil. Tak letím domů a zjistím že tam nikde není. Volám mu nebere to. Píšeme si na messengeru kde z něho vypadne že odjel domů za nevlastní mamkou. Já chápu že jecto těžká situace. Ale je stále u ní a mně nechal samotnou. Nevraci se do bytu. Nechci být sobě jen jsem myslela, že partneři jsou od toho aby se podrželi a stali pri sobě. A mám pocit jako bych po 2 letech vztahu vůbec do jeho rodiny ani života nepatřila. Co si o tom myslíte? Jsem jen precitlivela.ja se se smrti v životě ještě moc nesetkala. Ale i mně to vzalo ale to už nikoho nezajímá protože jsem pořád sama v našem bytě a chodím do práce

Partnerka otce asi ted potrebuje podporit… prijde mi to uplne normalni reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
5.5.21 18:54
@Anonymní píše:
@vokishka nemohu ho ani navstivit jeho nevlastní matka si to nepřeje.

tak asi nemate vztah na takové úrovni, jak sis myslela. ted te nepotřebuje, chce to sdílet s blízkými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
5.5.21 19:10
@Venetia píše:
Partnerka otce asi ted potrebuje podporit… prijde mi to uplne normalni reakce

No ale to není důvod se neozvat dva týdny své partnerce, ne? Zvlášť když jsem on-line, takže s někým očividně komunikuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
5.5.21 19:19
@Semtex píše:
No ale to není důvod se neozvat dva týdny své partnerce, ne? Zvlášť když jsem on-line, takže s někým očividně komunikuji :nevim:

no to je prave otazka, jak to partnerství vnima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.5.21 19:37
@Anonymní píše:
Napsal asi 3 zprávy na messengeru

hele, me po precteni napadla otazka — o kolik je macecha starsi nez tvuj „partner“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
5.5.21 20:00
@markytka3 píše:
hele, me po precteni napadla otazka — o kolik je macecha starsi nez tvuj „partner“?

Zajimava otazka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
5.5.21 20:49

Jakou má přítel povahu? Jak zpracovává stresové situace? Někdo se potřebuje vybrečet, vypovídat, jiný chce klid a radši trpí potichu a stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
5.5.21 21:25
@Semtex píše:
No ale to není důvod se neozvat dva týdny své partnerce, ne? Zvlášť když jsem on-line, takže s někým očividně komunikuji :nevim:

přesně tak, dva týdny se téměř neozvat, nedávat o sobě vědět - to už je dost dlouho a dost divné,
vypadá to, že nějak moc o zakladatelku nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová