Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
9.3.21 12:02

@nenala Ahojky, Jojo dnes byla kontrola :srdce: všechno v pořádku, už máme 177gr to je chlapák ze? 😂 obrázek mi nedala, ale celého ho poměřila a viděla jsem miláčka, prý už se pomale točí ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.21 12:35

@Pavlifa jeee to je krasa… :srdce:
A jak se tu ma zbytek naseho osazenstva? :)
Ja jsem dneska 6 den po ketu a dnes mam ty hnusne pocity na ms.. Ani ne bokest bricha jako takove to ze to ma prijit.. No.. Doufam ze to nic nebude.. A boli me zada jako pred ms.. :(.. Ale to muze byt ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
9.3.21 12:59

@Hellenix ❤️️ Neboj, určitě to bude dobrý, ty máš testovat 17.3.? Pamatuji si to dobře? A vydržíš to? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.21 13:06

@Pavlifa jojo to je muj termin a urcite nevydrzim.. Nevi nekdo kdy nejdriv se muze objevit druha carka kdyz mi dali hatchujici blasticku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
9.3.21 14:24

@Hellenix Ahoj Heli, hele, já testovala brzy a měla jsem dvě čárky, jenže to byl jen dojezd hormonů…pak to sláblo, tak raději počkej, ať nejsi zklamaná stejně jako já…já to obrečela…a měla jsem taky bolesti v zádech, píchání, pocit na menses a podle krve se ta pětidenní blastocystička vůbec nechytla. Měla jsem ji áčkovou, top kvalita…ale bohužel :( držím ti moc palce, moc na vás myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.21 14:30

@Tabbynka dekuji.. No ja si ted pregnyl nepichala, takze by zadne hormony nemeli ukazovat falesne testy.. Mela jsem rizeny ket.. Tak uvidime no.. Ted zase dobry.. Clovek je z toho zblblej jak se pozoruje no.. Dekuji ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
9.3.21 15:12

@Hellenix já jsem si dělala 8 den a už to bylo vidět, mě taky bolela záda a podbřišek, takže držím moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
9.3.21 15:14

Tady je 8 a 9 den, KET řízený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.21 15:15

@BarunkaS09 ja to je uz dost velka carka 8..tyyy joo…krasa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
9.3.21 15:23

@Hellenix zítra určitě bude duch 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.21 16:18

@BarunkaS09 no abych rekla pravdu, zkousela jsem to dneska.. No vim ze je to blbost noo :zed:.. Ale tady se muzu sverit.. :hug:.. A nic.. Ani naznak.. Sem to prosvitala a svitila vsim moznym a proste nic.. :nevim: :(.. Tak zitra by asi duch nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
9.3.21 16:42

@BarunkaS09 co znamená řízený KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
9.3.21 17:31

@Tabbynka měla jsem estrofem na sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
9.3.21 17:31

@Hellenix aha tak to jo, tak to zkus za dva dny ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.21 21:22

Ahoj Holky,
Zitra jdu na to opu… :roll:! Boze…
No, a me uz teda vcera chytl takovy sileny houser… A sneska jeste horsi. Boli me podbrisek jako blazen, ve stejnym miste zada, chodim jako naprcany kacer :zed: doufam, ze to nebude zitra prekazka🤦‍♀️?

@Hellenix tohle je snad ta nejhorsi cas celého procesu. Nicim to neovlivnis a jen cekas… Mam doma jeden plonkovni a vyhodim ho… Drzim palce, by tam uz zítra neco bylo 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.