Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veselej kluk píše:Ženy jsou hlavně pěkný potvory. Já bych nechtěla být chlapem už jen kvůli tomu, že by mě celý život ovládaly ženy. Nebo by si to aspoň myslely.
Až tak? Rovnou v sobě? A já myslel, že ženy jsou světice, fakt!
@Anonymní píše:
Hele moc to řešíš. Myslet na někoho není hřích, psát si s někým (slušně) taky hřích není. Psát si s někým trochu v narážkách taky po x letech nudného manželství není trestné. Naopak může to manželství pomoct.
Nechápu, že jsi psaní ukončila, když ti to dělalo dobře a že sis ho dokonce blokla.
Prostě to chce znát hranice a ty nepřekročit.
Tak ono nejde o to, zda je to hřích, ale že touží ty hranice překročit a musí s tím neustále bojovat.
@Anonymní píše:
Hele moc to řešíš. Myslet na někoho není hřích, psát si s někým (slušně) taky hřích není. Psát si s někým trochu v narážkách taky po x letech nudného manželství není trestné. Naopak může to manželství pomoct.
Nechápu, že jsi psaní ukončila, když ti to dělalo dobře a že sis ho dokonce blokla.
Ja bych psani neukoncila bylo to slusne nic lechtiveho maximalne skadleni ale nevinne. Ale musela jsem ho bloknout protoze jsem citila ze to prekracuje meze. Uplne jsem si na to psani navykla, on i nalehal vic a vic na schuzku, ikdyz nevine proste jen kafe a bude to znit banalne ale zacala jsem ho.mit rada a tak jsem,,utekla".
Nevim zda umi. nekdo nastavit hranice s chlapem co je atraktivni a rozumite si
kazdopadne od te doby na nej myslim.no
jinak o. hrich nejde ale spravne to neni kdyz maji oba manzele.
@Anonymní píše:
Ja bych psani neukoncila bylo to slusne nic lechtiveho maximalne skadleni ale nevinne. Ale musela jsem ho bloknout protoze jsem citila ze to prekracuje meze. Uplne jsem si na to psani navykla, on i nalehal vic a vic na schuzku, ikdyz nevine proste jen kafe a bude to znit banalne ale zacala jsem ho.mit rada a tak jsem,,utekla".
Nevim zda umi. nekdo nastavit hranice s chlapem co je atraktivni a rozumite sikazdopadne od te doby na nej myslim.no
jinak o. hrich nejde ale spravne to neni kdyz maji oba manzele.
Jasný když se člověk ožení nebo vdá nesmí se s druhým pohlavím pomalu ani pozdravit.
Každý má tu míru někde jinde. Potkat se s někým na kávě fakt nevěra není. Pokud by se to zvrtlo a zjistili byste, že vám je spolu dobře, pak by byla otázka, zda jste skutečně spokojeni ve svých manželstvích. Protože spokojená žena/muž by přeci nesklouzli…
No je to těžké. Ale zpět k původnímu dotazu - myslet na někoho není špatně a když se s tím správně pracuje, může se tím dost pomoct v současném vztahu.
A jestli hledáš recept, jak to vytěsnit z hlavy, tak ráda je buď si pořídit další dítě, nebo nastoupit na full time do práce nebo si vyčarovat nějaké problémy.
@Polední bouře píše:
Tak ono nejde o to, zda je to hřích, ale že touží ty hranice překročit a musí s tím neustále bojovat.
Bojovat s tím nemusí. Stačí situaci přijmout, smířit se s tím, že ji dotyčný přitahuje, ale že není možné ho mít. A když tohle pochopí, tak s tím bojovat nebude a bude tu představu mít jako příjemné zpestření všedního dne.
@Anonymní píše: Ženy jsou hlavně pěkný potvory. Já bych nechtěla být chlapem už jen kvůli tomu, že by mě celý život ovládaly ženy. Nebo by si to aspoň myslely.
Jestli spíš nejsou obecně lidi pěkný svině.
Pak jde o to na takovou nenarazit. Jedno jestli u chlapů, nebo u žen.
@Anonymní píše:
Jasný když se člověk ožení nebo vdá nesmí se s druhým pohlavím pomalu ani pozdravit.
Každý má tu míru někde jinde. Potkat se s někým na kávě fakt nevěra není. Pokud by se to zvrtlo a zjistili byste, že vám je spolu dobře, pak by byla otázka, zda jste skutečně spokojeni ve svých manželstvích. Protože spokojená žena/muž by přeci nesklouzli…
No je to těžké. Ale zpět k původnímu dotazu - myslet na někoho není špatně a když se s tím správně pracuje, může se tím dost pomoct v současném vztahu.
A jestli hledáš recept, jak to vytěsnit z hlavy, tak ráda je buď si pořídit další dítě, nebo nastoupit na full time do práce nebo si vyčarovat nějaké problémy.
Bohuzel je to tak..kamosit se muzes s opacnym pohlavim ale ne kdyz je tam oboustrana velka pritazlivost a to my mame urcite by nechtel zustat u kafe to uz vim…driv jsem mela kamosu vic jak kamosek a nic ale s nekym to nejde ![]()
Diky za rady
uvidime co cas prinese
asi ho jen tak nevytesnim neee problemy. nechci a jinak mam. akcni zivot takze to nema vliv.
@sobospaly píše:
Jestli spíš nejsou obecně lidi pěkný svině.Pak jde o to na takovou nenarazit. Jedno jestli u chlapů, nebo u žen.
Jak jako ovladali? To jsem ted trochu nepochopila ![]()
@Anonymní píše:
Jestli na te fotce jsi ty tak o tobe urcite nekdo sní
Jop fakt ti zoufale chybí pozornost chlapa ![]()
@nikitice píše:
Věř tomu, že jsou ženské takovéAť jdeš kam jdeš tak i prodavačka zmrzliny si tě představí v sobě aniž by chtěla
![]()
No to nevím, mě dycky probodávají pohledem jak kdyby říkaly: co čumíš ty kre.tene ![]()
@Lorre píše:
No to nevím, mě dycky probodávají pohledem jak kdyby říkaly: co čumíš ty kre.tene
Třeba si to špatně vždy vyložíš a znamená to „per to do mě ať je po mně“ ![]()
@nikitice píše:
Třeba si to špatně vždy vyložíš a znamená to „per to do mě ať je po mně“
Já myslím ze todle Este poznám ![]()
@Lorre píše:
Já myslím ze todle Este poznám
Já kdysi poslala kamarádovi fotku jakoby svůdný pohled a on mi napsal „jsi nějaká unavená vidˇ?“
![]()